10

Трифон

преди 1 месец

Нямаме общо имущество, бро, тащата не даде на жената да имаме такова. :)) ако имахме да са ми турили въжето вече. Иначе развода е голям срам, приятелите и роднините не знаят.

9

До Трифон

преди 1 месец

Има и такива случаи. От свои близки знам за подобна двойка, която преди доста годиини се е развела и останали да живеят в едно жилище. Всеки един от бившите съпрузи притежавал по една половина от апартамента. После той се опитал да изгони жената, като изтъкнал, че има приятелка,която е бременна и че искат да се оженят, но приятелката му се страхувала да е под един покрив с бившата му жена. Само че бившата се заинатила и в крайна сметка мъжът напуснал, а тя гдини наред му изплащала неговата част

8

Анонимен

преди 1 месец

Ревността е важен показател. Значи поне единият държи да е заедно с другия. Но въпросът е защо иска да го(я) задържи за себе си и да не го(я) дели с друг. Дали е от любов или заради някаква изгода?

7

Анонимен

преди 1 месец

Познавам сравнително младо семейство. Ожениха се, когато тя беше на 30, а той на 33 г. Първите няколко години нямаха деца. Правеше впечатление, че ходят заедно в супермаркета, пазаруват храна за по няколко дена и после на касата той плаща половината пари, а тя - другата половина. После осиновиха дете още като бебе и докато тя го гледа вкъщи, мъжът ходи да пазарува сам. Не знам дали продължават да делят сметката наполовина.

6

Анонимен

преди 1 месец

Когато живеят заедно, жестове на взаимно уважение и на приятелство трябва да има, та дори да са просто само квартиранти.

5

Анонимен

преди 1 месец

Напълно възможно е някои да живеят така, защото това им е удобно и защото са свикнали един с друг. Но планове за бъдещето всеки би трябвало да има и честно да информира другия за това, за да не остане после човек с измамени надежди.

4

Трифон

преди 1 месец

С тази статия 10 от 10 ме жегна у сърцето. Ще добавя 11. Разведени сте но съжителствувате заедно, по точно паралелно.

3

Анонимен

преди 1 месец

Ооо Мишето продължава да преписва глупави статии, колко трагично.

2

Анонимен

преди 1 месец

Лена картечарката направи баджанаци Киро и Миро :)))

1

вгз

преди 1 месец

Били живели под един по-крив. А под по-прав опитвали ли са?