12

Чистокръвен

преди 1 месец

Нетестван нито един път Нито един път и неваксан с графенова инжекция спортуващ редовно:)

11

Анонимен

преди 1 месец

Защо в статията пише "Няма починали болни с диагноза коронависур" - какво е това "коронависУр" ?

10

Анонимен

преди 1 месец

млуквайте антиваксъри - никой не се интресува от глупостите ви - слагайте по една маска и толкоз -а й ше ви се не видят и конспирациите

9

Анонимен

преди 1 месец

Постъпващите в интензивното на ВМА ваксинирани болни имат правото на "Избор на креват", а именно Креватът на легендарния тройно ваксиниран Кунчев, срещу допълнително заплащане. Могат също така да бъдат интубирани с неговата тръба. Могат и да изберат срок на престоя- колкото Кунчев например. Интересът е голям, даже се стигнало до сбиване между ваксинирани болни.

8

Анонимен

преди 1 месец

"19 нови болни от коронавиус за последните 24 часа<br>Няма починали, в болница са приети четирима.." и "Двама души са загинали, а 17 са ранени при 13 тежки катастрофи в страната през последното денонощие"

7

Св до 1

преди 1 месец

Тъкмо това щях да напиша, че влизах сега отдавна не бях влизал в covid.bg. Само се трупат по 10-20 на ден, а се "излекуват" по 5-6 на ден. И са се натрупали още от вълната когато беше декември-януари, тия над 8000 и не се "излекуват". Просто да ги терминират след 14 дни, то е ясно, че ако не са починали или не са влезели в болница, няма да дойдат да се отпишат. Луда работа.

6

Браво, и още трябва

преди 1 месец

Браво колеги, продължавайте да издевателствате върху оглупел ***, заслужава го!

5

Анонимен

преди 1 месец

В Германия се развихри голям скандал след разшифроването на документите по политиката им свързана с коронавируса стана ясно че коронавируса далеч не е това за което са го представяли и че политиката им не е било нищо друго по различно от погазване на човешките права .

4

Анонимен

преди 1 месец

Ахой, общество НЕлюбимо антиваксърско! Пак редовните форумни глупости, макар и вече доста оредели - явно дългата ръка на ковид е пипнала доста и сега форумното присъствие е много, много слабо. Аре, наслука с лаладжийството.

3

Анонимен

преди 1 месец

Сега си давам сметка, че вече станаха 4 пълни години, в които ставаме със статистика за заразените от коронавирус...

2

Зозо

преди 1 месец

Вторник - Ковидовден. Черпят Кунчо и Витанов :))))))))))))))))))))))))

1

Смешни и жалки

преди 1 месец

Три дена ли ги събирахте? :) Тия над 8000 "активни" ще оздравяват ли тази година? :)