66

Анонимен

преди 1 месец

Защо отказахте "Най красивото лице на...."?

65

Майната Ви

преди 1 месец

До НЕКЪФ ЧОВЕЧЕЦ, нали не забравяш, че тези овластени простаци са част от всичките простаци и са избрани от тях? Мрънкащите срещу овластените простаци са онези завистливи простаци които биха искали и те да могат да крадат толкова много, ама нямат тази възможност. В Библията пише: който търси - той намира. В България е друго: който краде - той има!

64

НЕКЪФ ЧОВЕЧЕЦ

преди 1 месец

Налях си чаша кафе, запалих цигара и се замислих. - ''Накъде отива тази държава'' Все по-често виждам отвратителна и тъжна картинка на овластени простаци.

63

Бай Дрън

преди 1 месец

Марийка иска пак в Брюксел?

62

доангелсолаков

преди 1 месец

Посолството вече няма интерес на територията. Интересът е в северната ни съседка, бяхме подарени на британците, така че посолството е друго вече.

61

Ангел Солаков

преди 1 месец

Сега предстои поредното "ГОЛЯМО МОТАНЕ" за Ново Правителство - На Територията , която някои наричат "Европейска Държава" ... Но ние нямаме нищо общо с "Държава" - просто една "Територия" , продадена на една Държава отвъд океана. Сега ще се чака едно точно определено Посолство да реши какво да бъде новото Българско Правителство..... Явно вече доверието им в ПП - ДБ доста понамаля и вероятно ще ги изритат от Властта за сметка на някои нови продажници.

60

Хмм...

преди 1 месец

Напълно излишно гласуване! Защото нали никой не очаква, че парламента ще каже, НЕ, щом си върнала на Радев изпълнен мандат, сега ще правиш правителство!

59

Анонимен

преди 1 месец

До Абе хораАми, ето ти можеш да излезеш на улицата, давай, от американското посолство ще ви платят, както винаги!

58

Анонимен

преди 1 месец

Кукубенд парламент! Върнете Чалгата! Да живее интелигенцията на Чалгария - Слави Чалгара, Боко Пъдара, Тошо Свинара, Ицо Комара и Мишо Шамара! Управляват ви истински хора на изкуството с артистични псевдоними! Чалгария култур култур!

57

Ха най-после

преди 1 месец

Наиграха се! Хайде след изборите дела и конфискация от цялата им рода, за да може България да възстанови загубите и нанесените щети. Колко заеми, прехвърляне на фондове и нищо насреща. Да излязат голи като пушки от затвора!

56

Анонимен

преди 1 месец

В парламента започна Играта на тронове.Учете се! Гледайте тактики и прийоми.

55

До 54

преди 1 месец

За кико.Или е с психологично заболяваме , или са " пици" , алкохол не е, има достатъчно $$ ,за да е алкохол, или е комбинация

54

Лореров

преди 1 месец

Къде ще работи сега жена ми Лорерова 🤔

53

Галя от EmbassyTO

преди 1 месец

Еднорозовките са в паника. Вече предлагат всичко на боцо. Красота. :)

52

Анонимен

преди 1 месец

до 54 По-скоро трябва да му правят винаги когато влиза в НС тест за наркотици на Киро. Този всяка сутрин когато влиза в парламента е с разширени зеници. И това са го казвали доста депутати.

51

Цачева

преди 1 месец

Габриелова ми напомня за Цачева

50

Анонимен

преди 1 месец

На Кирил Петков направиха ли психиатрична експертиза или няма смисъл?

49

Анонимен

преди 1 месец

А НС ако откаже да.гласува отказа? Тогава какво правим?

48

Анонимен

преди 1 месец

Кирчо беше министър на Икономиката на Радев, а Кокорчо финансов министър. Не се правете на аляви. То и сега Денков се води , че е премиер, ама Кирчо и Кокорчо са му менторите. Не помните ли , че като служебен министър на Радев, Кирчо в деня за размисъл направи представяне на българския електромобил който започва да се изработва в Ловеч. Това в съботата преди изборите. 3 години по късно , няма първа копка на завода, няма и да има.

47

Зозо

преди 1 месец

Кирю и Асан ще са първите БГ политици вкарани в затвора за далавери.