54

Бако

преди 2 месеца

Много загрижени станахте за българите в Украйна.Де да бяхте така и през 2014 когато бяха под прицела на украинското-фашистки правителство.Слава России!

53

Анонимен

преди 2 месеца

ссс

52

Анонимен

преди 2 месеца

Турист, ти искаш да го посетиш, а аз бях там. Молдованка, Пересси - разнебитени павирани улички с криви трамвайни релси по тях. В целия свят по-скапан от софийския трамвай е само одесския трамвай.

51

Анонимен

преди 2 месеца

до 51 Дак ми един пост вееееее, кравар жаааалъккк от кравар който е изразил съболезнованията си към загиналите руски мирни граждани. БЪРЗОООО ВЕЕЕЕ, КРАВАР!

50

Ясно е

преди 2 месеца

Ясно е , че ако не е путинк на власт нямаше да има убити руснаци нито на фронта нито в Москва ... Но т.н руски мир отнема животи всякакви. Руското освобождение се свежда до това да ти взривят къщата и всичко което си изградил я живота..

49

Наглец такъв!

преди 2 месеца

Ей мъpшo гнycна, аз лично съм изказал съболезнования, глyпaк cмoтaн... как ме дразниш, не е истина, с твоите непрестанни лъжи!

48

Анонимен

преди 2 месеца

АСВАБАДИТЕЛИ

47

Анонимен

преди 2 месеца

Тука Русия настъпва НАТО яко, АМА ЯКО по мaзола. Усещам, че скоро Украйна ще си вземе обратно Крим.

46

До туриста

преди 2 месеца

Ще може да го посетиш скоро , но с руска виза

45

Мандо

преди 2 месеца

Една от версиите за атентата е че е подпомогнат от укрите и англетата за това интаджиките са бягали към Украйна , а там са щели да ги ликвидират самите украйнци , което е логично . Само дето по техните следи беше пуснат отряд от ахмат и ги заловиха и им отряза ушите преди да пресекат границата и да бъдат ликвидирани в Украйна и сега маматаситрака една от версиите казвам

44

Турист

преди 2 месеца

Одеса е красив европейски град. Дано сатрапа не го унищожи, защото искам да го посетя, когато Москва падне.

43

Виждате Разликата

преди 2 месеца

Вече може да видите разликата между путинофилите и нормалните хора с просто око - нормалните хора изказват съболезнования на убитите от терористи руснаци, а путинофилите се радват на убитите от терористи украинци, като мaйMyни. С извинение към МАймyните, които толкова си могат и никой не ги вини за поведението им.

42

емо

преди 2 месеца

защо поне веднъж не напишете истината - руснаците атакуват военни обекти в одеса, а не цивилното население, което е руско. ама платената българска журналистика не търси истината, а пише това, което й поръчват.

41

Анонимен

преди 2 месеца

Русия иска да превърне красивата Одеса в руска степ. Това е древен град, как може такова нещо...

40

Анонимен

преди 2 месеца

Тривиална атака в Одесса. Виж сутринта в Киев беше ексклузив. Първото използване на руския "Циркон" по реална цел. И каква цел? Специална. Триетажната сграда на СБУ в центъра на Киев престана да съществува. Заедно със своите обитатели.

39

Папо

преди 2 месеца

Абе Германия и САЩ ако дадат на украинците далекобойни ракети , ще им се изпотят гащите на руските ***.

38

Offf

преди 2 месеца

Комплексираност русофил пак се радва на хорското нещастие.... В този живот всичко се връща, дребни душици

37

Анонимен

преди 2 месеца

Тепърва чичо Вова ще ви мачка, украински фашисти. Допреди една година чувахме само една атака над Одеса и Киев за месец, сега всекидневно вече. Боооой до дупка по украинските фашаги , чичо Вова! Изпепели ги до крак!

36

Дедо

преди 2 месеца

Ако всички хора на планетата ги събереш на някой остров като Исландия или Мадагаскар и оставиш всичката останала земя на планетата на московските блатници, те пак ще нападнат хората на острова. Те са болна нация ,която не може нито да съществува сама ,нито да живее с другите народи.

35

Русия няма да напред

преди 2 месеца

Русия намя да напредва. Минирала е 30 километра. Който минира по принцип няма за цел да навлиза в собственото си минно поле. Имат и километрична стена направена от товарен влак. Идеята на Путин явно е там да стане като Берлинската стена - границата между Запада и Русия. За това Украйна спокойно може да си насочи фойските към Одеса и Крим.