176

Анонимен

преди 1 месец

Да гласуват и отказа и от храна! В момента текат великите пости... тя изобщо знае ли?

175

Анонимен

преди 1 месец

175 А, виж, по гражданството е спец Киро просто Кривата уста. Излъга без да му мине окото, както лъже за всичко останало.

174

Анонимен

преди 1 месец

Правилно, с лъжци и измамници ПП,ДБ, които така и не се научиха да управляват, не работи.

173

Анонимен

преди 1 месец

Да гласува и отказа и от българско гражданство с това заедно!

172

Шаро

преди 1 месец

Тия си живеят в паралелна вселена-вместо да чукат камъни по лагерите...

171

акций

преди 1 месец

приобщиха ли ДПС Бойко Борисов обръчите от фирми които нямат интерес влизането на институциите от есе които ще следят движението на всякакви застрахователни компании ддс-та данъци правосъдна система?

170

Анонимен

преди 1 месец

Тази ротация е известният на всички трик на Лукарски, тоест театър преди изборите

169

Анонимен

преди 1 месец

Посланикът на САЩ във Великобритания Джейн Хартли: Украйна се бори смело и ... и всъщност печели. Тя печели! И във всеки случай, ако някой мисли, че Русия ще спре дотук, той греши. Бях посланик през 2014 г.и видях какво се случи с Крим. Така че не разбирам как може да се каже, че Русия ще спре дотук. Демокрацията е заложена в момента.

168

Анонимен

преди 1 месец

Нанесен удар "по центрам принятия решений" ГУР и СБУ. Русские ракеты за 3 минуты долетели до Киева: ПВО противника не успела проснуться

167

Анонимен

преди 1 месец

Точка първа и единствена в т.нар. "управленски програми" е да се правят всички на *амави. Само това си могат и чакат да видят какво ще стане - ще се сменят ли началниците пред и зад океана, или не.

166

анонимен

преди 1 месец

ами да го гласува, тия от ПП изнагляха яко , искаха цялата власт , а не се виждат колко са некадърни , но за сметка на това с голямо самочуствие

165

Анонимен

преди 1 месец

Откакто се появи ПП животът на дон Буци стана много по-труден. Не може да направи правителство със своя мандат.Спа на нара в ареста. Трябва да ходи на работа в парламента ката ден. Имунитет трябва да пази. Гуци непрекъснато го натиска за туй и онуй. Кофти е да си мутра-дядка скован от страхове заради минали грехове. Но поне послушковците в партията му още траят, но и това ще свърши.

164

Анонимен

преди 1 месец

Тролчетата на Пп-Дб ги има, но ... вие ТРОЛОВЕТЕ на руското посолство нямате равни !

163

До166

преди 1 месец

Управлението на ППДБ хвърля държавата в хаос. Те самите олицетворяват хаоса...

162

Живял-видял

преди 1 месец

Прекалено много емоции се влагат в този цирк от страна на публиката. Живейте си живота и се оправяйте сами. Който се е докарал дотам, че да зависи от политиците му изказвам съболезнования.

161

akudф

преди 1 месец

въпреки всичко не разбрах а преди 9 месеца нали подписаха някакво от договорно отношение как ще се управлявай през следващите 18 месеца. КОЙ не си спазва договорните отношения ГЕРБ или продължаваме промяната??? КОЙ има интерес да хвърля държавата в хаоса и може би това не е случайно за да може да си въртят номерата и да крадат данъците на Българите

160

bbb

преди 1 месец

Живеем в страната на абсурдите,с оглупяло и оскотяло в по-голямата си част,население.Държава,в която да си нагъл крадец,изманик и уличен разбойник,е гордост.Но всяко население/в зависимост какво е/,си заслужава управниците.Ненапразно от прокламирана 1300 г българска държава,700 г. не се съществували.Били сме в робство.Да се погледнем,и да видим кои,и какви сме.За съжаление.Ненапразно господ е решил да изчезнем като народ,и се топим.Затова има и ГЕРБ и ДПС.

159

до 61

преди 1 месец

Време е за Възглупяване.

158

ТролчетатаНаППДБ

преди 1 месец

са много малко днес 1 до 2... Пляскат си опорките и си мислят какво ли ще стане след некоой и друг месец. Пари няма да има, ако ППДБ изгуби държавната хранилка, а хамерика за Бг дава пари само при доказани успехи... Е ще трябва да намалят дрогата... може и "джендъра" да си сменят, да изкарат некой цент...

157

И.

преди 1 месец

До Истината!!! Болшевиките от ПП-ДБ ли ще я правят тази реформа? Айде, мерси. Чакай най- гнусното и крадливо от страната и чужбина да се събере и "да ни оправи". Те ни пооправиха. Не може да се отрече. Остана, само да ни довършат.