17

за неспокойни моми

преди 1 месец

и скучаещи каки Правете креватни упражнения за бодро настроение и Яжте повече претеинови добавки за сияйно лице от щедри зрели господа

16

проверено и изпитано

преди 1 месец

Аз примерно обръщам числата на годините си. Вместо да кажа, че съм на 72, казвам, че съм на 27 години. И всички много се чудят, че съм толкова млад.

15

Анонимен

преди 1 месец

Баба Василка, а ако нямаме половинка...

14

Навитак

преди 1 месец

Мише, поготвил съм ти голяма комбуча!

13

Анонимен

преди 1 месец

Бъдете повече усмихнати!

12

Анонимен

преди 1 месец

Хубав ден!

11

Бау

преди 1 месец

И защо ви е нужно да изглеждате по млади!? Това е необходимо, когато сте още в размножителния период и да стане потомство! На много дърти години ака изглеждате прекрасно, вероятно е с цел да ви налетят и да Ви изтрещят! Долно поведение, Никакъв морал!

10

Анонимен

преди 1 месец

Затова иганите и психодесните са толкова младолики - едните ядат бактерии, другите - мъжко мляко от посолството.

9

до Черна магия

преди 1 месец

В магии вярват само много прости и невежи хора! Умните хора си живеят живота, ти прави магии като някой невежа и си мисли, че правиш нещо! Простите хора са злобни и завистливи, умните хора си живеят живота! Който зло мисли и зло прави, зло го застига! Покай се! Помоли Бог за прошка! Спаси се!

8

до Черна магия

преди 1 месец

Черен африканец да се изреди на теб 100 пъти подред! Дано! Нека! Ще!

7

Черна магия за

преди 1 месец

раздяла и нещастие в любовта. Любовта нося на Х и У, оттук насетне любовта им бавно като мъртвеца тук ще замира, чувствата им като него ще изстудяват, накрая ще се забравят, както мъртвеца тук са забравили и никога не ще се съберат и видят отново, както мъртвеца тук никой не може да върне! Вилиците се заравят в гроба.

6

Баба Василка

преди 1 месец

Млади сте на 18-20 години! После правете и раждайте деца, а не отглеждайте кучета и котки, докато градите кариера! Мъжът носи парите, жените раждат деца и се грижат за дома! Така се е развивал света и така е нормално да бъде!

5

Черна магия

преди 1 месец

любовна раздяла и нещастие в брака. Взимат се незабелязано от дома на семейството, което се желае нещастието им две вилици, задължително жертвите трябва да са се хранило с тях. Вилиците се скачват една в друга и се завързват с черен и червен конец. Носят се на гробището, желателно е това да се случва в диапазона след 00:00, когато черната енергия е най-активна. Търси се стар гроб , най-добре безименен. Слагат се вилиците върху него и се казва -

4

Факт

преди 1 месец

Най-успешно е , като се родиш по-късно!

3

Анонимен

преди 1 месец

В тоалетната чиния е пълно с бактерии. Яжте ги, за да сте млади.

2

Черна магия за

преди 1 месец

нещастие върху имота и живота. Взима се пепел от дърва, взима се кибрит, пръст от гроб, взима се и черен плат. Магията се прави през нощта в тъмна стая. На плата се поставя малко пепел, слагат се две клечки от кибрита, слага се и малко от пръста от гроб и се казват думите - В дома на семейство Х и У мощен пожар да стане, бурен огън да загори и вода да не може да го угаси, всички на пепел да станат, а ако оцелеят в гроба да идат! Вързопът с атрибутите се зашива и се потапя във вода.

1

Анонимен

преди 1 месец

Като сложим щори на прозорците в колата само ще ни помогне да отнесем някоя глоба от КАТ.