29

IT-то

преди 1 месец

От сега събирам пари да си го купя!! Очаква се до 2 години да е на свободния пазар. Ако трябва ще тегля имотен кредит но го взимам на момента! И без това ме мързи да пиша постоянно на тая клавиатура и да бутам тая мишка като олиго.френ по цял ден цял живот. Най-после технологията се развива както трябва и всички ние желаем!

28

Анонимен

преди 1 месец

До 23, теб кой те излъга, че човекът е парализиран? Това е пиар акция на фирма на Мъск, нищо повече. В САЩ вече го осъдиха за влияние на пазара на акции чрез пускане на фалшиви новини. Защо сега да е различно? Според мен нито човекът е парализиран нито има чип в главата, просто на снимката е тинейджър, който играе игра.

27

ПР

преди 1 месец

Като цяло добра идея за някои видове болести, но трябва да им се отнемат някои човешки права като гласуване и публични изявления, донякъде пазаруване и т.н. Темата е обширна и дълбока. Тежко е да гледаш близък да вехне като зеленчук и ако може поне малко да възвърне човека в себе си ще е чудесно за него и околните, но от друга страна не се знае кой контролира чипа.

26

Пепи Бот-а

преди 1 месец

"Искам да си поиграя с импланта на Мъск!"

25

доктор

преди 1 месец

Тази технология не е нова, имаше я още през 80-те години, просто тоя е човек с размах и иска да я доведе до масова приложимост. Не бих искал да съм опитното зайче на което изглаждат грешките, но ако нямаш алтернативи се хващаш и за сламка... Ако се постави човек на мястото на такъв напълно парализиран, че това е едван ли не като да си отново роден... можеш да комуницираш, да играеш... Е със сигурност не е същото, ама алтернативата е съвсем нищо...

24

мрачно бъдеще

преди 1 месец

ще ви кажа нещо под секрет-отдавна има технология която чете мислите на всеки набелязан обект.отделно може да се хаква съня на човек..

23

Анонимен

преди 1 месец

Всички пропускате момента че този чип е от полза на напълно парализиран човек. Повечето тук нямат мозъчни клетки въобще за да могат да захванат чипа, така че сте в безопасност.

22

Анонимен

преди 1 месец

Давайте, чепирайте се, ще се забавлявате.:)):)):))

21

Анонимен

преди 1 месец

Това са фалшивите новини, както ходенето до Марс имаше за задача да му напълни касичката на Спейсекс. Измамници винаги е имало и ще има, сега просто използват влечението на хората към нАуката, нали това е новата религия.

20

Анонимен

преди 1 месец

Пак ли фалшиви новини? Едно време 17-19в са правили механизми с различно действие за забавление на кралските особи, имало е дори механизъм за игра на шах, със скрит човек вътре, разбира се.Сега нищо не се е променило, за да предотвратят падането на акциите в технологичния сектор ще измислят какви ли не новини. Подобно на едно време, когато са доили лордовете и кралете, сега общественото мнение води до изкарване на пари.

19

Кекъл

преди 1 месец

Разбирам защо Копейките превантивно реват против чипове измислени за инвалиди. Все пак степента на oлигoфрения при Крeмълопитeците е на сериозно ниво и ще трябва в определен момент да се лекуват.

18

IQ 3.14

преди 1 месец

До 00014шиизи, пак ли не си легал? съпта рапта няа уа, кьопек

17

00014

преди 1 месец

До Анонимен 11 Прав си, погледни пост 12 - IQ 3.14 и не съжалявай.

16

Анонимен

преди 1 месец

Тия шапшали с ваксините са същите!

15

един от възраждане

преди 1 месец

Тоя чип има ли конфликт с чиповете на Бил Гейтс? Че аз съм тройно ваксиниран.

14

Анонимен

преди 1 месец

И какво общо имат ваксините с чиповете на Мъск, който по принцип беше против задължителната ваксинация??? Или е важно да вървят руските опорки. :)))

13

Анонимен

преди 1 месец

България - Азербайжан 0-0

12

IQ 3.14

преди 1 месец

според тасс, цитирани от бта, руската версия на мозъчен имплант е по съвършена от тая на мъск, единствения проблем били двата мотокара, които превозват батериите и водното охлаждане

11

Анонимен

преди 1 месец

Ни са поддадох на ваксите няма да са поддам и сега. По добре да си остана човек отколкото да ми бъгнат и крашнат мозъка.

10

Анонимен

преди 1 месец

днес си мислиш че играеш игри, утре разбираш че това е троянски кон и мозък ти вече не е под твой контрол, както и тялото ти -честито, опитаха се да ни го вкарат с ваксините, сега ни го предлагат под предлог "иииии виж колко хубаво е да играеш игри и да пишеш в туитър" да -да ама НЕ както се казва, Скайнет и Мъск идват за мозъците ни!