42

Анонимен

преди 1 месец

Как не се самозапалват или поне пушат тези икони в църквата,когато Сатаната мине покрай тях,не знам...

41

Taню

преди 1 месец

Страх от нищо няма кагебейската мишка...

40

Крокус парти

преди 1 месец

Като знам колко са лъжливи руснаците не вярвам, че загиналите са 137. Всяка информация идваща от Русия е на 99% лъжа, нали знаете!

39

Анонимен

преди 1 месец

Според мен Путин не е ходил до църквата. Кой Божи храм ще изтърпи такова изчадие адово. Ако беше отишъл, някой куполен полиелей щеше да му се е стоварил самичък на черепа.

38

Анонимен

преди 1 месец

Азовския тъпунгеер продължава с опорките. И после ни мъ бий аз ни беших. Виж се След пристигането си в хотела младият мъж е седнал да пие в лоби бара. Към 4 ч излязъл на терасата, където стояли няколко души от персонала. Започнал да крещи по тях, че е от "Азов" и ще ги избие всички. Когато пристигнали полицаи, се заканил и на тях и семействата им с убийство."Поиска преводач от украински и когато пристигна преводачката, започна да се държи грубо и с нея. Беше доста пиян", коментираха от хотела

37

Анонимен

преди 1 месец

През 2100 няма да има ни един русофил останал. Обществото ще се е изчистило от заразата и може дори да дръпнем откъм население.

36

Анонимен

преди 1 месец

Пълно светотатство! Лицемерен набожник, който пращаше мюсюлмански наемници да избиват християни. Тартюф да си гледа работата. Този е върхът!

35

Анонимен

преди 1 месец

Вчера поръча атентата и изби 140 руснака, днес свещи за тях пали. Типично путинизка история!

34

Юлия Навалная

преди 1 месец

Путин е лъжехристиянин! В душата си е същински сатанист!

33

Анонимен

преди 1 месец

32 никой не ходи на църква за свидетели освен твоите пуси риот и сведетели на йехова. Казах ти, хващай си опорките и се махай.

32

Анонимен

преди 1 месец

Песков съобщил, че "Путин бил запалил свещ в църквата". Минало преизказно несигурно несвидетелско време в стил "бил съм се бил напил и съм се бил бил с някого". Няма свидетели, няма кадри от църквата, няма миряни. Фотосесия: в бункера Путин пали свещ. Едва ли смее да мръдне оттам.

31

Анонимен

преди 1 месец

И да се напъваш с опорки и да не се напъваш крайна няма да има, каза ти го даже папата. Цял ден плескаш коментари , а си за отстрел избягал побъркан фашизоиден азовец с криза на идентичността. Укрорайха замина, останаха ти само ИДИЛските похвати. Докато не получиш куршума.

30

xcfh

преди 1 месец

Долно, Хипофизно Жуже!! Тоя страхливец се появи на запис от бункера цели 32 часа след трагедията, прословутите му служби са пълна подигравка-доказа се, че са създадени вместо да защитават хората,, да пазят само него и в останалата част от времето РЕПРЕСИРАТ обикновените руснаци, дръзнали да кажат дори виц за Хипофизата!! Говори се за "православие", за духовна сила и не знам си кво-а същевременно Хипофизния не знае как да се кръсти дори(има в тубата клипове за доказателство),ФСБ режат уши..ужас!!

29

Папо

преди 1 месец

Световен терорист номер едно е това женствено Деде.

28

Дедо

преди 1 месец

Заради тоя смешен дребосък вече 500-600 Хил .мъже изгубиха живота си. Абсолютно неадекватен политик се оказа.

27

Анонимен

преди 1 месец

Да му се върне.

26

Анонимен

преди 1 месец

На снимката е изобразено Изчадие адово което пали свещ за невинните руски граждани които сам затри.

25

Дон Кикот

преди 1 месец

Сталин нали забрани паленето на свещи?

24

Питам се

преди 1 месец

Само на мен ли ми се струва,че този на снимката само прилича на Путин!?!

23

Да

преди 1 месец

До Пенко За него човешкия живот/независимо чий/ няма никаква стойност! За него е важно да се нареждат неговите неща, независимо на каква цена и с колко човешки живота.