37

ДА;;

преди 1 месец

,,ТЪРПИ ДУШО-ЧЕРНЕЙ КОЖО,,

36

1

преди 1 месец

В началото на сезон 2023 казаха същото нещо - вдигане на цени няма да има, но се оказа, че въобще не е така.

35

Анонимен

преди 1 месец

В бетономорието само алкохолици идват и у. т. р е п к и. Всичко друго е в Гърция, Испания, Португалия, Италия, Кипър, Турция, Хърватска, Франция, Сингапур, Австралия и още много. Защо да идват в мазнишкото обслужване и надутите цени?

34

БЯХ 1 ГОДИНА

преди 1 месец

РЕЦЕПЦИОНИСТ В ХОТЕЛ В КАРЛОВО > НИТО ЕДИН ЧУЖДЕНЕЦ НЕ МИ ПУСНА И СТОТИНКА > ВЕДНЪЖ СЕ ОПИТАХ ДА ПОМОГНА НА ГРЪК С ДВА ГОЛЕМИ КУФАРА > ОНЯ СЕ УПЛАШИ ДА НЕ МИ ДАДЕ НЕЩО И ПОМЪКНА КУФАРИТЕ НАГОРЕ ПО СТЪЛБИТЕ ПОЧТИ НА БЕГОМ

33

Анонимен

преди 1 месец

В чакането лошо нема. хи хи хи

32

Анонимен

преди 1 месец

Така са наточили са брадвите, че кръв ще се лее тази година на морето

31

Нямаш левче за WC ?!

преди 1 месец

Скъпо ти е на морето. Стой си в панелката, за най-евтино.

30

Заможен Хотелиер

преди 1 месец

Елате при мен в моя хотел - буболечки, мизерия, груб персонал, работещ на 16 часови смени, осигурявам ги на мин. заплата. В бара минерална вода - 8 лв за 300 мл. Готвачите плюят в храната, сервитьорките плюят в пиенето. Стомашните вируси обаче са ви гратис!

29

Курти

преди 1 месец

Черно море е Кафево море. А сега и на мина може да стъпиш.........П.С. Гладна кокошка...............Платена статия

28

Хотелиер от Созопол

преди 1 месец

Моите клиенти основно са студенти! И всичко е пълно за 2-3 дена на морето ако нямаш 1000лв да похариш си за никъде! а бар ЕХЕ ми пълни хотелите цяло лето! Не мога да се оплача - българина знае как да харчи пари за удоволствия. В Гърция хем скъпо хем няма и къде на бар да отидеш!

27

Анонимен

преди 1 месец

Златни пясъци примерно цяла зима е затворен. Тъне в *** . Цялата България лежи върху минерални води. Защо в не се направят големи басейни и Спа туризъм, за да работят тези курорти и есента зимата и пролетта? Кой ги спира тези процеси ? Защо тук нищо не мърда , а само вървим на долу. И някакви дебели чичяции ни обясняват как НЕМОЖЕ .

26

Анонимен

преди 1 месец

Къде е пясъка, аз само чадъри виждам. Ами ако искам близо до водата, какво правим , безплатен паркур , дами и господа.

25

Никога на БГ черномо

преди 1 месец

До морски 5 Нормално е човек да иска качество,за парите си. А това,че персонала е преуморен не е проблем на туриста,а на хотелиера и ресторантьора,защото те са виновни за това,защото вземат 5 човека и искат те да вършат работа за 50 и им плащат колкото да не е без хич. Ето затова всеки ден ще търсят камериерки и всякакъв персонал и няма да намерят. А,какво стана с работниците от Виетнам? Нали тях щяха да докарат тук? Въпроса е ако дойдат,кога и те ще се светнат,че има и по хубаво и ще избягат.

24

София

преди 1 месец

Всички отиваме в Гърция!

23

Анонимен

преди 1 месец

Няма логика тук да идват хора с пари. Цените са адски надути , а всичко е ниско ниво. Ресторантите предлагат гадна скъпа храна . Няма хубави плажни ивици , няма тоалетни, мръсно е, персонала е от днес за утре. Нивото на туристите вече е най ниското от както помня. Просто хората се развиват , а ние потъваме. Трябва голяма промяна във всичко и то национална. Аз вече НЕ препоръчвам нашето море на приятели живеещи в чужбина.

22

Никога на БГ черномо

преди 1 месец

Тези ресторантьорчета и хотелиерчета трябва на мен да ми плащат, че са отида там на ла.....номорието, а не да искат пари от мен, че и да говорят за някакво повишение. От години вече ходя в Гърция и там си харча парите, а на нашите ресторантьорчета и хотелиерчета 1 ст. няма да им дам. Те сами си постлаха така с вечните селски тарикатлъци. Сега да си сърбат попарата и да приемат "западняци" които освен предварително платените пари за почивка нищо друго настрани не харчат.

21

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 20. Тука ходят за по 2-3 дена младежта събирала пари цяла година да се снима за Фейса. И курортите пак са пълни. Има там чалготеки и дрога, което е напълно достатъчно.

20

Анонимен

преди 1 месец

Да вземат да си изчистят курортите. Мързеливи шматки. На всякъде е разруха, *** , мръсотия около сградите, кал, мръсни прозорци . Изобщо цялата инфраструктура и гледка е ужасна. За тези пари които искат има топ дестинации с чистота , отлично отношение и обслужване, храна и цени. Тук вече Изобщо нее е евтино, а е гадно.

19

Анонимен

преди 1 месец

До Хотелиер от Созопол. Я кАжи кво му е най-доброто на "нашето море" ? По точки.

18

Анонимен

преди 1 месец

До Хотелиер от Созопол. Вие си чекайте от умрел писмо.