31

Анонимен

преди 2 месеца

Мдаааа, цените на сиренето намаляха драстично от 14.99 на 14.90 лв

30

ббб

преди 2 месеца

хахах 1% на борсите :D а в магазините 10% нагоре :D

29

Арменчето

преди 2 месеца

Платени медии,къде пада,всичко се вдига,горивата нагоре,от 1юли цените на тока,се вдигнат за пореден път,ще ни се стъжни,народа спи сладък сън, в скута на пейчо,и пие мазно т.кафе,с тур,сериали:)

28

Анонимен

преди 2 месеца

Всичко се увеличава лъжат ,особенно веригите ,по канал 1 имаше предаване за голямото намаление на хр.придукти)по веригите ,казаха пълна лъжа ,всичко е една голяма измама )

27

Математическа задача

преди 2 месеца

Храните на едро поевтиняват, а на дребно се увеличават! Познайте къде отива разликата/диференцията? 80%-те в България са над 100%!

26

Анонимен

преди 2 месеца

Какви глупости пишете ! Направо цъфнахме и вързахме !

25

ммм

преди 2 месеца

Тук се почна като с цената на газа! В началото на зимата, два пъти нагоре с по 20%, в началото на пролетта, два пъти с по 3% надолу! В случая, този 1%(съобразявайки се със странната математика дето практикуват в НСИ) е нищожен! Щом според НСИ инфлацията от 2008 до сега е 60 %, мисля да не им повярвам! Пример: 1 хлаб 2008 - 0,60 лв. сега - 2,00 лв. (и по - малък грамаж)! И с почти всичко е така. Та от 0,60 до 2,00 според НСИ е 60 %! Явно не разбирам от математиката им!

24

От хората

преди 2 месеца

Който го написа няма достатъчно мозък. Кое домакинство купува на едро.Стига с тази евтина и долна пропаганда по поръчка. Срам.

23

Случаен минувач

преди 2 месеца

Камито не е влизала в хранителен магазин последните 6 месеца...

22

Shark

преди 2 месеца

А цените в магазините няма да паднат, нали такаѝ??!! Това означава, че прукупвачите ще спечелят.

21

Анонимен

преди 2 месеца

А следващата с колко ще поскьпнат

20

ХАЙДЕ ХОЛАН

преди 2 месеца

ИНДЕКСЪТ НА ТЪРЖИЩНИТЕ ЦЕНИ (ИТЦ) НЕ ОТРАЗЯВА ТОВА, КОЕТО Е В МАГАЗИНА. НА БОРСАТА ПАДАТ,А В МАГАЗИНИТЕ РАСТАТ!!!

19

Анонимен

преди 2 месеца

Академика по сапунисването ви научи да ядете всекакви отрови с етикет на сирене, млеко, салам, месо.

18

МИЛИАРДЕР

преди 2 месеца

Търговците, които ги определят ЦЕНИТЕ НА СТОКОВИТЕ БОРСИ също са ми приятели. УЧИХ ГИ НА ТЪРГОВИЯ И СТОКОЗНАНИЕ. ТЕ ВЕЧЕ СА ЕДНИ ОТ НАЙ-БОГАТИТЕ ХОРА В БЪЛГАРИЯТА НИ. ПРОСТО ЗАЩОТО ТАКА СЪМ ГИ НАУЧИЛ. ВЪПРЕКИ КУКИТЕ И ЧЕНГЕТАТА ИМ НА ТЕЗИ В УНИВЕРСИТЕТИТЕ, ТЕЛЕВИЦИИТЕ И ДРУГИТЕ МЕДИИ. Особено на тези от Н им събрание и М им съвет. МУТРАТА ОТ БАНКЯ ОТДАЛНА Е ПОЧИНАЛ. Както и почетният им на тези от ДПС. Те нака да си правят правителства и да си връткат ДУПЕТАТА. аЗ И ПРИЯТЕЛБИТЕ МИ НЕ СМЕ ОТ ТЯХ.

17

башпопонай

преди 2 месеца

До пияница мистик Като почнеш да си правиш сирене ще видиш какъв разкош е!Нищо общо с полуфабрикатите по магазините!Намери си чобанин,давай му по 10 стотинки повече на литър,и мляко винаги ще имаш!Хем невероятно вкусно,хем два пъти по-евтино!

16

ПЕВЕЦ ОТ НАРОДНИТЕ

преди 2 месеца

Преди 35 г. сме си ги ЗАВЪРШИЛИ ВИСШИТЕ ОБРАЗОВАНИЯ. Може и да сме си от най-особените, НО ПЪК, не сме учили в консерваторията им. Нито пък сме им завършили като лидера им на тези от ИТН за 9 г. ПРЕХОДЪТ ИМ НА ПОЛИТИЦИТЕ НИ ГО ИЗНЕСОХМЕ НА ПЛЕЩИТЕ СИ. зАЕДНО С ПРИЯТЕЛИТЕ МИ ОТ НАШЕТО ПОКОЛЕНИЕ. А вече наближаваме 60-те. ДИАНИТЕ СА СИ ПО-МЛАДИ. Хайде сега МОМЕ НЕВЕНО. ТАКА Я ПЕЕ МАРКОВ. КОГАТО МУ ГИ СЛУШАМ, аз не пея.

15

Българин

преди 2 месеца

Инженер - химиците го поздравят тези от ротациите, политиците ни, завършилите СУ-то им, както и училището им в СИМЕНОВО. Позволявам си да пиша от тяхно име, просто защото те ме знаят какъв съм си. Пет години сме ги учили ХИМИИТЕ. Дори и по-добре от академиците им и помакините им ги знаем. ТЕ ДА СИ ГИ ВРЪТКАТ ДУПЕТАТА И ПРАВИТЕЛСТВАТА. Особено мутрата от банкя. вСЕ ПО-НАВЪТРЕ МУ ВЛИЗАТ.

14

Анонимен

преди 2 месеца

Цената на едро на бананите скачала с 4,9 на сто до 2,72 лева за килограм. Ами сега?! Нали за банани и тоалетна хартия махнахме социализма и се насадихме на дивия капитализъм ..

13

ИНЖЕНЕР ОТ ХИМИЦИТЕ

преди 2 месеца

Сега ще им ги кажа на мисирките от Днес кои са ми приятели от над 35 г. С МИНЧО И ИВО ЩЕ ЖИ ЗАПОЧНА. За Г-Н ЦВЕТЕЛИН Е ПОВЕЧЕ ОТ ЯДНО. Сега състудентките, ЕДНАТА ДИАНА ВАСИЛЕВА, другата е Генова, Лили, Росица, РУМЯНА, АГАТА Недялка, ПРОСТО НЯМА КАК ДА НЕ СИ ПОМНИМ. ВЕЛИКОЛЕПНИТЕ ВИ ПРЕПОДАВАТЕЛИ. ТЕЗИ ОТ ТЕХНОЛОГИИТЕ НА КАУЧУЦИТЕ. НИКОЙ ВЕ МИ КАЗВА СБОГОМ ЦИГАНИНО.

12

Ефрейтор от УБО

преди 2 месеца

Специалните ми поздрави са за състудентите ми и ГОЛЕМИ ПРИЯТЕЛИ, г-н ЦВЕТЕЛИН И Г-ЖА ДИАНА ГЕНОВИ. ЦЕЦО НЕ СЪМ ГО ВИЖДАЛ ОТ ДОСТА ВРЕМЕ, но пък ДИАНА СИ МИ Е СЪЩО ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ. С ПЕСНИТЕ НА МАРКОВ. НИКОЙ МИ НЕ КАЗВА, сбогом циганино. ЗАЩОТО ИЗОБЩО НЕ СЪМ ТАКЪВ. ТАМ СЪМ СИ ИЗРАСТНАЛ. Просто няма как да не помня и познавам лично ГЕНАТА. Брат му е на ЦЕЦО.