505

Руски кон

преди 1 месец

Ни ми съ яде слама щот и жълта на цвят,ни ми съ пий вудъ,щот и синя на цвят.Шъ умръ *** глад и жажда,ама нема да ям и да пия нацистки украински храни и напитки!!Шъ взривйъ и земнуту кълбо аку тряа,щот ногу ми синей кът си пуснъ гугъл ърта,амъ пак шъ мини на мойтъ!!

504

Анонимен

преди 1 месец

В допълнение, светът беше спрял да говори за ИД едва след като руската армия влезна в Сирия и руснаците пържиха ИД с въздушни удари и артилерия. Не съм фен на войната в Украйна, но няма как да не призная, че основна заслуга за справянето с ИД имат именно руснаците, а не някой друг. Също в северна Сирия и турците имат заслуга, но те пак координираха действията си с руснаците. Израел за сметка на това въоръжаваше както кюрдите, така и ИД. Просто Израел няма полза от силни съседи - иска ги слаби.

503

Анонимен

преди 1 месец

"Руснаците помагат на хамаз, а гледай какво получават обратно." - И кво получават? ИД е противник на ХамаС. ИД са направени от Израел с благословията на ЦРУ. Не мислиш ли, че е странно, че ИД убиваха само мюсюлмани и никога не нападнаха Израел? Даже по едно време прочистваха територии по границата с Израел, като чистиха точно групировките от които Израел няма полза. Русия се изказа само с половин уста, че палестинците имат право и Израел решиха да направят атентат в Русия.

502

Къде

преди 1 месец

се скри Орбан?

501

Чери00

преди 1 месец

КВОТ ДА ГОВОРИТЕ И ПИШЕТЕ, ВСИЧКИ ЗНАЯТ ЧЕ САЩ, АНГЛИЯ И УКРАЙНА СА ВЪТРЕ В ТОЯ ТЕРОРИЗМА! Бог да прости чистите души на загиналия народ! АМИН!

500

Терориста

преди 1 месец

Е Зеленски. Няма да си харчи милионите

499

506

преди 1 месец

Мръсен твар, радва се че православни умират. Ти българин ли си

498

До Анонимен

преди 1 месец

Радваме се и се кефим, че руснаците умират!За съжаление само 200 човека, щеше да е по добре поне 2000....жалко

497

Анонимен

преди 1 месец

Срещу терористи трябва да се прилага стария закон: Смърт на целия му род. Само така ще бъде скъсана връзката между разни служби и объркани хора.

496

Анонимен

преди 1 месец

Цяла Русия знае,че това е дело на Путин.Половината Росгвардия е чеченци и кавказци. В Москва не можеш да излезеш с бял лист в ръка и да не те арестуват,а сега Вова ни прожектира как се разкарват някакви и си стрелят който по който си искат. ОМОН и Росгвардия се бяха изпарили за два часа.

495

Учете история

преди 1 месец

"Длъжност свята към милото ни Отечество налага ни да открием простодушному народу какво нещо е тая Русия и нейното мъчителско монголско правителство, и какви вечни мъки ги чакат, ако са тия излъжат и идат да влязат в нейните железни нокти. Но преди да дойдем на този предмет, нужда е да покажем вкратце нашим братям какви неприятелски сношения е имала още от стари времена с наши праотци и как тя сякога старала да ги завладей, какви же злини им нанесла досега за награда и що са тия кръстили и първите начала образования й дали."(Георги Раковски

494

Анонимен

преди 1 месец

Ти неможеш да избиваш стотици хиляди мирни млади момчета и дане полочяваш възмездия.

493

Анонимен

преди 1 месец

Ще почнат да падат бомби и в Москва.

492

Анонимен

преди 1 месец

Нее човешко,това са мирни хора.В израел също,а Путин подкрепи престъпниците.

491

Анонимен

преди 1 месец

Много ми е забавно плиткоумници, на които идолът им беше овчар от Правец, да наричат американците кравари. Сто пъти е по-добре американски каубой отколкото руски колхозник.

490

Анонимен

преди 1 месец

Това са Краварите и Лондон , Путин да натиска ядреното копче..Никаква Ислямска държава няма .. Това е поделение на ЦРУ и Ми-6

489

Анонимен

преди 1 месец

Руснаците помагат на хамаз, а гледай какво получават обратно. С арабина и с рома само през главата, иначе ще съжаляваш езистенциално за доброто, което си му направил

488

опетков

преди 1 месец

До Анонимен Да, Русия ни е враг, по нейното собствено определение. И е крайно време руснаците да разберат, че на война е като на война и не могат да с веселят в Москва, да подкрепят собствените си убийци в Украйна и да не получат възмездие, независимо кой им го раздава. В крайна сметка, този който раздава възмездие е един, независимо как ще го наречем.

487

Анонимен

преди 1 месец

Това може и у нас да се случи исплянска дръжава не прощават .

486

Анонимен

преди 1 месец

Teз *** скоро и нас ще подкарат