56

Анонимен

преди 1 месец

46 Пичок, под САЩ стой Йелоустоун. Да хвърлиш ядрена бомба там означава 100 години да не видиш слънцето и още 1000 да вали над главата ти киселинен дъжд. Ако не вярваш, питай динозаврите.

55

Анонимен

преди 1 месец

Силните бриксаджии, защо не вземат те да наложат санкции на САЩ, ами все на тях им налагат? Интересен въпрос.

54

Uncle Sam

преди 1 месец

Нечии черни ръчички май са заплашени, че ще има бой през тях?

53

Анонимен

преди 1 месец

До Soxo САЩ са като наркокъртел. Налагат санции и заплахи за да контролират другите и сичко минава през тях за да обират печалбата.

52

Сата НАТО

преди 1 месец

Австрия не е нормална държава, това са некви оли го в френи, който не искат да говорят английски. *** тиквите *** ти.

51

Анонимен

преди 1 месец

Ами сега, товарищи?

50

Soxo

преди 1 месец

Сложили сте ми муниси, щото съм писал, че и Австрия ползва все още руски газ :)))) Ми проверете, бе , балъци.....За да угодите на краварските си господари, се отказахте от всичко, но не и нормалние държави :))))

49

Анонимен

преди 1 месец

Индийците и без това забравяха да плащат петрола на руснаците.

48

Не е проблем

преди 1 месец

Ще претоварват руските танкери в открито море и пак ще доставят руски нефт. Това се прави отдавна. Индия печели много от продажбата на горива и няма да се откаже от това.

47

Алекс

преди 1 месец

Опа.Примката около Мечката се затяга.Скоро ще се влачи по корем и ще реве от глад,както при фалита на СССР.Чебурашките въртят,въртят и пак от същото.Наздраве.

46

Анонимен

преди 1 месец

САЩ взривиха северен поток, прибраха тръбите в Украйна и сега през Турция НАТО прибира таксите.

45

Петър

преди 1 месец

ФАЩ трябва да бъдат изтрити от лицето на Земята с ядпена война и да се прикрючва.

44

Боби

преди 1 месец

До АнонимеН Бъркаш нефт с Петролни продукти. РФ има излишък от Нефт. А заради комплекс причини основно планирани ремонти НПЗ не произвеждат достатъчно за вътрешния и външен пазар. Износа на Петролни продукти преди половин месец беше спрян ако сте забравили.

43

Анонимен

преди 1 месец

До Не зная кое е Санциите само вкарват САЩ за единствен посредник и обира печалбата.

42

Анонимен

преди 1 месец

До 41 Не е толкова лесно. Това да не ти е пакет с семки. Милиони тонове петрол, неможе да ги скриеш лесно. Наши ще работиш, като работиш ще питат от къде е ? Клоун

41

Не зная кое е

преди 1 месец

по-жалко, статията или "тържествата" под нея? :D Нали знаете, че тези санкции са заобикалят изключително лесно? Вече са посочени методите, които методи съвсем законно продължават търговията на руски петрол. А ние тука сме хитри и купуваме през няколко посредника. Вярно, че се оскъпява, но пък държавата ни е богата и плаща, пък и хем сме евро-атлантици, хем купуваме руски петрол със сменен етикет.

40

ПорЦелан

преди 1 месец

Преди два дена танкерите се раздвижиха. Китай купи всичкият нефт и то на цена по-висока от индийците. Като резултат Индия прави като вятъра. Между другото доходите на Русия тази година са с 56% отгоре спрямо същият период. За това голям дял имат украинците които атакуваха някои НПЗ в Русия. Това имаше само медиен ефект и вдигна цената на нефта, с което увеличиха доходите на Русия. Между другото в Харков са унищожени всички ракети, но "отломките" са паднали в разпределителни станции и ток няма.

39

Анонимен

преди 1 месец

А-ХА-ХАААА Те индийците се отказаха да купуват и сскапаното им оръжие.А-ХА-ХАААА.

38

БРИКС, ...А...?

преди 1 месец

ДОСТА ХОРА ГИ НЕМА В ТАЯ СХЕМА....ХАХАХАААА!!!

37

Анонимен

преди 1 месец

ААА-ХА-ХАААА Никой не ще с руската кочинааа