399

Кравар Евроатлантик

преди 1 месец

Днес в новините: руснаците пак се оплакват от последствията от действията на руснаците.

398

обикновен българин

преди 1 месец

Нито е симпатичен , нито е прав. От времето на Соца в НРБ се знае , че тази територия СССР и сега РФ е неуправляема . Едни живеят във вечна власт / номенклатура/ , долу народа в страх и дефицит. Това , че Путин е развил с някакви олигарси корпоративни фирми е нищо спрямо останалия масов слой от хора зависими за свободата си

397

Руските фашисти

преди 1 месец

Изтрепват собствените крепостни

396

Може да не е

преди 1 месец

симпатичен, но е прав!

395

Анонимен

преди 1 месец

"че рашистан е всичко друго но не и православен!" - То проблемите идват ако е православен.

394

Анонимен

преди 1 месец

Путин най-после се усети че това е война а не някаква си измислена от него специална операция на апандесит. Дали скоро ще се усети че от бункер държава не се управлява и че по време на ковида си е промил мозъка с белина?

393

Аз

преди 1 месец

Дреме му на запада за драмите на Русия, пък чак и част от войните им. Какво въвличат нормалните хора в мизериите си?!

392

Анонимен

преди 1 месец

Гледам необичайно интензивно натовско тролене под тази статия. Кокво искате да прикритие с тези врели не кипели, и неистово плюене? Това че отдавна има натовски войски в Украйна? Макрончо нали наскоро рева че му върнали стотина войника в чували. Или искате да прикритие че ЕС иска да порази всички закони и да окраде чужди пари? Запада пак ли иска да се прави на добричък но подкрепя геноцида в Газа и терористичните актове на украинците.

391

...

преди 1 месец

е как бря!? Нали според продажната путинофилия даже и според кремъл война е нямало и нямало и да има!? как така сега война!? че и запада!? Де видяха НАТО? Но пък ние видяхме всякаква армия да се бие за рашистан! Даже видяхме как уж православната армия на рашистан вика алах агбар и прави теманета по 4-5 пъти на ден! така ,че рашистан е всичко друго но не и православен!!!!!

390

Така воюва Макрон

преди 1 месец

Като подкрепя терористи, които залагат бомби на концерт в Русия и стрелят по посетителите с автоматично оръжие. Русия наистина е във война със Запада. По какво този терористичен акт днес се различава от атаката на Хамас в Израел по време на концерта? Аз съм убеден, че и в двата случая отзад стои МИ 6.

389

Формулирам

преди 1 месец

До АнонименПримитивно е обществото, с чиито данъци се спонсорира тероризъм и преврати по света под предлог, че е борба за демокрация. Общество, на което могат да поставят за президент или премиер нискобюджетна интелигенция, като артисти, журналисти, химици или пожарникари. Общество, което следи Ергенът, Биг брадър и вярва в Ала-бала.

388

Анонимен

преди 1 месец

В МОСКВА ТЕРАКТ В КРОКУС СИТИ ХОЛ

387

Анонимен

преди 1 месец

Фашисткият путински режим постоянно набива в главите на примитивните руснаци че в Украйна се бият с НАТО За д а може накрая ако постигнат да някакъв успех да кажат - Виждате ли , ни спечелихме войната срещу НАТО....Но нещо не му се получава на масовия убиец путин - цяла година ''превземаха '' Бахмут , после втората година Авдеевка ... С това темп изглежда ще им трябват 20 години за да напреднат още малко а до тогава виж джуджето се гътнало от инфаркт или инсулт ... И без това вече е инвалид

386

ЛЕЕ СЕ РУСКА КРЪВ

преди 1 месец

Натовци са на сухо и топло и гледат сеира на рашистите.

385

СРАМ ЗА ПУТИН

преди 1 месец

Голем срам......

384

СВОто УМРЕ

преди 1 месец

Или по точно...прехвърли се в .....Белгород.

383

Анонимен

преди 1 месец

''Да би мирно в Русия седяло , не би НАТО срещу себе си видяло '' - стара натовска поговорка

382

Куку

преди 1 месец

След невероятните успехи на фтарая армия мира и превземането на едно ТКЗС .Разбира се в началото бяха някакви нацисти след това с НАТО и накрая ще завърши с космическия флот на Империята и лорд Вейдър.Пародия на държава!

381

Батко Зеленския

преди 1 месец

Анонимните мекерета тук да ходят да си пасат краwите на запад,не да философства с глупостите си или да ходят да си тролят в пропагандната розова медия actualno..Естествено,че вече е война за Русия ситуацията и всички други рани укро фашаги се бъдат умиротворени по трудния начин.С тоягата.

380

Анонимен

преди 1 месец

Ако НАТО беше във война с Просия, досега отдавна Москва да е в руини.