7

Анонимен

преди 2 месеца

Не ядат всеки ден "месо" в Сицилия. Средиземноморската диета включва основно зърнени храни, салати, варива, риба, плодове, маслини, от месата - пилешко и по рядко - телешко.

6

Анонимен

преди 2 месеца

Преди всичко - растителна диета и гладолечение.

5

Анонимен

преди 2 месеца

Странно как в Сицилия, където е една от сините зони, т.е. с най-дълголетни хора, всъщност всеки ден ядат месо. Да, казват, че веднъж седмично "ядат месо", но това е да се събере цялата рода и да заколят коза. Иначе от сутринта са на колбаси и подобни. Основната разлика е в прясната храна, зехтин вместо олио и подобни, неядене на захар. Зеленчуци и плодове също ядат сезонно, т.е. не през цялата година.

4

Анонимен

преди 2 месеца

Правете си салати от това, което има - моркови, цвекло, ряпа, целина! Съответно това ще намали приема на други храни и алкохол.

3

Тачо

преди 2 месеца

Електоратът на ППДБ от една година е със стеатоза ,защото по цял ден фирка от мъка че е толкова П.рост да гласува от тях

2

Анонимен

преди 2 месеца

Взимате двулитров буркан. Нарязвате в него на ситно едно средно голямо цвекло. Пълните го до ръба на буркана с вода. Слагате една супена лъжица морска сол в него и разбърквате всеки ден. Слагате марля на отвора. След третия ден вече ще има бяла риза на повърхността. Тогава започвате да пиете по 100 милилитра на ден. Ще видите че ще сте като нови. Тази рецепта колкото е простичка толкова е и най-добрата рецепта за детоксикация на черния дроб. Руска рецепта. Аз пия от една година от това. Нов съм!

1

Анонимен

преди 2 месеца

Тиквата е омазнен целия :)))