15

Правилно

преди 2 месеца

Явно гешев е прав славов се дьржи като невменяемЕкспертиза е решението

14

Анонимен

преди 2 месеца

Гешо е плешив и Славуца е плешиво куче :)))

13

Пепи

преди 2 месеца

Самия факт, че съществува безнаказано под вещото ти управление на прокуратурата, е достатъчен повод да те окачат.

12

Анонимен

преди 2 месеца

На Славов изобщо не трябва да му се позволяват каквито и да е държавни длъжности, защото не е роден в България. Ако бяхме нормална държава и за това трябва да бъде осъден и то със затвор понеже е узурпатор. Въпросът е кой ги вика такива които не са родени и не са живели в България? Кои са кукловодите които се крият зад канадци и кобурги?

11

Масова сеч

преди 2 месеца

МВР и Прокуратурата убиват масово Българи чрез ЦПЗ-та!

10

Анонимен

преди 2 месеца

До АнонименСтрахуваш ли се от истината? И кой си ти да му забраняваш да говори?

9

Анонимен

преди 2 месеца

До Гешев,Той спечели и запорира над 200 милиона лева пари крадени от олигарха Иво Прокопев, но първата ваша работа на Христо Иванов и Кирил Петков беше чрез КОНПИ да му ги върнете.Нали така?

8

Анонимен

преди 2 месеца

До Гешев,Защо да я е сготвил, тя сама взе 75 000 евро подкуп на пъпа на София пред всички. После три съдебни инстанции я осъдиха.

7

Анонимен

преди 2 месеца

ПП и ДБ са в основата на организираната престъпност в България. Те направиха всичко възможно олигарсите като Банови, Арабаджиеви, Миньо Стайков и Васил Бижков да не бъдат съдени.

6

Гешев,

преди 2 месеца

Хайде спечели поне едно дело в съда,защото за 25 г.работа в Прокуратурата,нямаш нито едно,с изключение на Иванчева,която " сготви".

5

Къде е Държавата

преди 2 месеца

От името на Гешев действа цяла Пернишка банда в района на София - Дупница, банда за изнудване, убийства, заплахи! В бандата са Юлиян Борисов Георгиев от Перник ул Протожерица местн Ралица 5, Филип Георгиев, Дончо, Ани, Старши Инспектор Емил Димитров от Бобов дол, Инспектор Стоил Стоилов Първо РПУ ПЕРНИК, роми, Светозар, Здравко, Стоил......! ОПГ убива хора от името на Иван Стоименов Гешев! Сложно ли е!?

4

Къде е е Държавата

преди 2 месеца

От на Гешев действа цяла Пернишка банда в района на София - Дупница, банда за изнудване, убийства, заплахи! В бандата са Юлиян Борисов Георгиев от Перник ул Протожерица местн Ралица 5, Филип Георгиев, Дончо, Ани, Старши Инспектор Емил Димитров от Бобов дол, Инспектор Стоил Стоилов Първо РПУ ПЕРНИК, роми, Светозар, Здравко, Стоил......! ОПГ убива хора от името на Иван Стоименов Гешев! Сложно ли е!?

3

комшийке моя

преди 2 месеца

абе де е сийка :))))))))

2

Анонимен

преди 2 месеца

Кой беше Гешев? Кой му позволи да говори пред медиите?

1

Анонимен

преди 2 месеца

смешев ко стана с оставката дето я скъса ?