173

Анонимен

преди 2 месеца

До Кметът хващаш фактите- можеш да повикаш и една жена каза Ивайла Бакалова и мъжът и Мутра и отивайте да разказвате в Европрокуратура, за да има най после присъда а не да дуднете опорки на Бг олигарси рожби на Кремъл- ДС БЕШЕ ОТДЕЛ ОТ рУСКОТО КГБ.

172

икономист

преди 2 месеца

Много бързо забравихме, че именно заради криза в енергетиката "Герб" бяха пометени от всенародната "любов". И сега същите н.екадърници критикуват Асен Василев за проблемите в сектора. Какво безочие! Срам нямат ли? Всички знаем, че цялата работа е заради социалните разходи, но какво можеше да направи Асен? Да не си спази обещанието към възрастните хора, а вместо това да замрази пенсиите в разгара на най-голямата инфлация, за да може уж тя да падне, както би трябвало според Вълчев...

171

икономист

преди 2 месеца

Ами както пише "анонимния ***" , да идва Боко на власт след поредните избори и да гази не "ПП", а цялото население на клетата ни родина. Както всъщност го правеше през десетилетието на своето управление. Чакаме с нетърпение постната бюджетна пица на Горанов, която не може да гарантира нищо друго освен икономически застой и социален разпад в държавата. Нека, заслужили сме си го с апатичното си поведение!

170

Кметът

преди 2 месеца

Парите отдавна ги окрадохте вие,нагли мутри!

169

тъпомер до 168

преди 2 месеца

Парите отдавна са гепени от твоите идоли,та как се краде от празен портфейл.Или крадеца вика дръжте крадеца.Почна да изхитряваш г-н т..л.

168

Източвайте

преди 2 месеца

Парите са гепени.Асен и Кирчо са ги откраднали и сега за Гроб,пари за крадене на найси .Всеки краде, некой много,други по малко.Но най важно е кой е крадец първа ръка.ДБ са последни на хранителната верига,но и за тях остава нещо.

167

Анонимен

преди 2 месеца

Ич му се негнисете. Един от вас треа , некой с по малка юмръчена захватка да мубръкневГъза. Там е скрил полиците за парното, кока, нафтите и газа, вгъзаму ги търсете.

166

Анонимен

преди 2 месеца

Дори и да се извинят, от клоунадата ПП,ДБ, кабинет с тях е невъзможен. ГЕРБ да си подбере само свои министри, като си запазва правото, да покани експерти от опозицията.

165

Анонимен

преди 2 месеца

Шарлатанинът Кокорчо премества милиони от едно място, на друго и част от тях се губят докато ги премества. Никой не може по-добре от него, тези фокуси

164

Анонимен

преди 2 месеца

"Таз дълга шия не е от туршия" - Народна европейска партийна приказка.

163

Анонимен

преди 2 месеца

Извини се, бе! Че е мафия, мафия е. Но не е красива. Това е лъжа. Извини се, бе!

162

Анонимен

преди 2 месеца

Вчера Дългата шия на Мафията на Боко го предлага за министър на финансите, днес го репресират.

161

тъпомер

преди 2 месеца

А защо медийте плюс Днес обслужват внимателно партията на вожда.

160

Зозо

преди 2 месеца

Затвор за Кокор!!!!!

159

Анонимен

преди 2 месеца

Ами точно ГЕРБ ЗАПОЧНАХА процеса! Благодарение на Асфалт Паша сега няма "Балкански Поток", а има "Турски Поток"! Ако беше построен "Балкански Поток", сега ние щяхме да преразпределяме и да прибираме такси, и освен това щяхме да имаме газ на преференциални цени. А сега, нестига че храним Путин и сие, ами храним и Ердоган и сие. И парите ни пак отиват в Русия! Е, до това ни доведе тоя юнак! Чак се чудя какво безочие, да се появява още по телевизията и да ни лъже!

158

Анонимен

преди 2 месеца

Тиквата гепи 3 милиарда от пенсионния фонд - къде са парите :)))

157

Анонимен

преди 2 месеца

Тиквата гепи 60 милиона у чували от Хемус гейт - къде са парите ? :)))

156

тъпомер

преди 2 месеца

***!?!!!Пиеш ли си редовно хапчетата.Май имаш склонност към кражби.

155

от Плевен

преди 2 месеца

А защо именно сега се задават подобни въпроси? Защо? Държавата затъва, те с големи доходи, ходят по далечни дестинации, страни които България има символични икономически взаимоотношения. Огорчени сме от всичко което се случва в Държавата. Живота ни мина в надежди, а то нищо хубаво не се случва. Настояваме всички тези 240 синекурника да подадат оставка, а вместо тях да дойдат най-после млади и нахъсани човека които ще променят Държавата. Не искаме никои от този влак на Народното събрание

154

Анонимен

преди 2 месеца

ПП с скъпите костюми по 10000 лв ,се мислят че Бойко е амак ,но здраво сте се объркали. ,давай избори Борисов да ги пратим на кино от 6 до 5 )