216

До 206

преди 2 месеца

Благодаря другарю, че разкри истинското лице на ПП-ДБ - проруско и пропутинско!

215

ПП-ДБ я създаде!

преди 2 месеца

Не може да си втори на изборите и да искаш цялата власт да е за теб и ти да определяш правилата! Самозабравихте се!

214

Анонимен

преди 2 месеца

А сега де ? " Кой ми се изпусна в гащите" не стига че не искат да спазят това което обещаха сега ГЕРБ са виновни! Крив им е състава на правителството в ротация Габриел ,това е цялата истина!!!! Викаха, крещяха, блокираха държавата , създадоха хаос 2 години в най тежкия момент в света -коронавируса, само и само да влязат и вземат властта . Кълняха се "НЕ НИКОГА С БСП ", "НИКОГА С ДПС ", "НИКОГА С ГЕРБ" и трите клетви прегазиха . Изпраха Пеевски , Борисов ...Имаха си десен президентски кандидат само 3.68% НЕ ГО ИЗБРАХА, ПРЕИЗБРАХА "КОМУНИСТА "РАДЕВ.

213

Toni Ivanov

преди 2 месеца

До Просто Киро,планът е много ясен,отиваме на избори и каквото каже народът.

212

Галя от EmbassyTO

преди 2 месеца

Толкова - унищожиха, окрадоха , разпродадоха България на части. Заминават си , по физиономийте им личи, че искат още, ама няма как.

211

Анонимен

преди 2 месеца

Никой не знаеше, докато Габриел връчваше мандата на Радев,че имало криза! Чак след изявлението на ППДБ, кризата пристигна..

210

Иван

преди 2 месеца

Странно се държат ПП, бързат да дадат оставката на правителството, а продължават да управляват с пълна пара. Увеличават заплатите на БАН, на отбраната и военните, раздават си сгради за партийна дейност. Денков е в Брюксел за два дни, тези хора се интересуват само от власт и пари. Кой ни ги натресе ....

209

Анонимен

преди 2 месеца

цирк цирк цирк

208

митя

преди 2 месеца

клоуни кои започна пръв ,Каква беше договорката Ники просветен министър и Вице , Ама никито не може тои се срамува от просветата тои иска да патува ама ядец,при нови избори аиде на опашката и ще ревът кански хак им е

207

Извинение

преди 2 месеца

Извинение хулигани! Кокорчо е за съд със яко финансово обещетение. Кокорчо вън от ПП.

206

ЦИРК 2.0

преди 2 месеца

Предполагах, че ще има цирк преди да съставят новото-старо прарителство - Сглобка-2, но този път ме изненадаха. Сценаристите на Слави Трифинов ряпа да ядат. Сглобка ще има, а до тогава всеки може да се наслаждава на "безплатния" театър, който ще ни излезе твърде скъпо.

205

буци ги кюретажира

преди 2 месеца

Тия , гламавите са вече в гърчове пред умирачка .

204

Никакви отстъпки !

преди 2 месеца

Никакви отстъпки пред герб ! По-добре избори, по-добре коалиция с комунистите, с ДПС или дори Възраждане, отколкото c герб.

203

опааа

преди 2 месеца

Та цените сегашни кой ги сътвори?

202

Анонимен

преди 2 месеца

АСЕН ВАСИЛЕВ Е ЗАДЪЛЖЕН ОТ НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ ДА ВЪРНЕ 5 МИЛИАРДА И НЕЩО ВЗЕТИ ОТ НЕГО ОТ ЕНЕРГЕТИКАТА И ПОХАРЧЕНИ НЕЗНАЙНО ЗА КАКВО ЕНЕРГЕТИКАТА Е В КОЛАПС СЕГА КАКВО ЩЕ ПРАВИМ АСЕНЕ ПОМНИШ ЛИ КАК ЛЪЖЕШЕ ЧЕ ИМАЛО 8 МИРИАРДА ТЕЧОВЕ ПО ТЕЛЕВИЗИИТЕ БЕЗНАКАЗАНО СИ ПРАВИШ КАКВОТО СИ ИСКАШ С ФИНАНСИТЕ НА БЪЛГАРИЯ

201

Да си припомним, че

преди 2 месеца

някой беше казал приблизително следното за ПП-тата - цитирам - "ДОЙДОХТЕ ОТ НИЩОТО И ПАК ТАМ ЩЕ ОТИДЕТЕ". Момента май настъпи благодарение на обрат_ния кокор_чо. Решиха да ловят риба в мътха вода и се облажат, но се оказа, че и за рибари не стават камо ли за държавници.

200

Наглостта на това

преди 2 месеца

момченце и на другите Харвард и няма граници.Поне разбрах от самочувствието им,че всички други сме някакво долно племе,което се осмелява да им противоречи.Учудвам се колко достойнство и робска психика трябва да имаш за да им симпатизираш.

199

Бунгар

преди 2 месеца

Алчни,нахални,нагли,гйонсурати,хитреци и тарикати.Това е ПП/ДБ.Изнудваха ГЕРБ/СДС и си мислеха да ги разтакават и разиграват до последно,но това не е коалиционна политика,а хитруване на дребно.Жалки са пред ДПС и станаха за смях.Мислят за по умни от всички други партии. Достатъчно ги търпяхме.Наистина е време за нови избори и....кой от къде е.

198

Анонимен

преди 2 месеца

Що бе, планът за преодоляване на кризата беше представен от М. Габриел на 18.3.2024. Като не ви отърва, оправяйте се! Непрекъснато се стремите да унищожите ГЕРБ, а от там търсите подкрепа. Това ГЕРБ за садо-мазохисти ли ги имате!

197

МИЛИАРДЕР

преди 2 месеца

Колкото и да съм си от ИСТИНСКИТЕ БЪЛГАРИ, внучката ми си е 1/4 РУСКИНЧЕ. Товаизобщо вне е причина, за да харесвам политиката на г-н ВЛАДИМИРОВИЧ. НО ПЪК, милиардерка ще я направя. ЗАЩОТО СИ МИ Е ЕДИНСТВЕНАТА. С баща БЪЛГАРИН. АМИ, син си ми е. НА КОГО ДРУГИГО ДА СИ ГИ ОСТАВЯ милионите, ОСВЕН НА НЕГО. Той отдзавна не ми иска пари. НИТО ПЪК, аз на него. Но пък, има си неща, които са си вечни. ТЯ ВНУЧКАТА МИ СИ Е МОЯ, НО И НЕГОВА ДЪЩЕРЯ.