28

Анонимен

преди 1 месец

Не пише от коя етническа група са нападателите, но ние се досещаме.

27

Римлянин

преди 1 месец

Индийска работа, нали?!

26

Бай Иван

преди 1 месец

Нормален ден в светлата демокрация ;)

25

ОТКАЧЕН БУДИСТ

преди 1 месец

ТОВА СА НАШТЕ БХАРАТИ ,НИЕ СМЕ С РОДСТВЕНИ С ИНДУСТАНЖЦИ,ДРАВИДИ,БЕНГАЛЦИ СИНХУК,КАМБОЖАНЦИ ОТИ СА БЕЛИ ИНДОАРИЙЦИ

24

aaa

преди 1 месец

Трябва да се промени закона както е в САЩ и Великобритания. Дори и да е под 18 години носи отговорност за делата си, влиза в затвора и лежи до живот. След като на 15 години вече убиват няма шанс да се оправят.

23

mery

преди 1 месец

Солени глоби за родителите на тези 15 годишни бабаити, минимум 1 година задължително полагане на обществено полезен труд през деня и вечерна форма на образование! Шофьорска книжка след завършено средно образование!

22

Поради неизбежност

преди 1 месец

Не се разрешават у нас (все още) бойни оръжия за неизбежна самоотбрана, но ако си набавил такова нещо, гръмни макар и във въздуха или го одраскай леко, пък после нека той иде да се оплаква. Като ти е за първи път, в най-лошия случай ще получиш условна присъда. След като се разчуе, че когато те нападнат ти стреляш без да те е грижа, че това е забранено, бъди сигурен, че няма да има желаещи да те нападнат отново.

21

Анонимен

преди 1 месец

Децата виждат, че няма последствия след такива деяния.. Убийците или са с условни или са с максимум 5, 6 години ефективна за добро поведение.. От там идва израза: Ще те излежа.Затова си позволяват... Възпитание не 0, а минус!

20

888

преди 1 месец

Мдаа..., развиваме се прогресивно и с високи темпове, 15 годишни и вече с опит за убийство, супер бакграунт трупат, след 4-5 години може и първото си убийсто да запишат в автобиографията си!

19

Анонимен

преди 1 месец

15-годишните от тази порода имат вече по 2-3 деца. Щом може да прави деца и ги прави, значи самият той вече не е дете и следва да носи отговорност като човек в зряла възраст.

18

Комунист-Ленинец

преди 1 месец

Демокрация...дива и уродлива...

17

Анонимен

преди 1 месец

Обикновен ден в България

16

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 4 "МВР не разрешава бойни оръжия за защита", пишеш ти, но забравяш старото правило: Ако искаш позволение, може да ти разрешат, но може и да ти забранят.Ако обаче не питаш, няма как да ти забранят, нали не си ги питал.

15

rambaldievskievich

преди 1 месец

Ами, така ще е. Наляво и надясно се пише сълзливо и сърцераздерателно за палестинските деца и "мирни" жители, над които издевателствали израелците, без да се отчита, че това са почти 100 % бъдещи терористи. Същото е и у нас: те са от малцинствата, малолетни са, с психични разстройства са... и деянията им минават тънко и без големи последствия за тях (няма затвор, няма ТВУ...).

14

кирил петков

преди 1 месец

продължаваме промяната

13

анонимен

преди 1 месец

Това са децата от брака на Копейката и Цомчо !

12

Кмета Терзиев

преди 1 месец

Промяната е факт!

11

Джеронимо

преди 1 месец

Вън белите от индианските земи!

10

00014

преди 1 месец

Либералистията без смъртно наказание дотук водят.

9

Анонимен

преди 1 месец

От кой етнос са ?