74

gogo

преди 2 месеца

до долни*щата от парламента: РАЗЕБЕРЕТЕ СЕ, ВЕДНЪЖ ЗАВИНАГИ, ЧЕ БЪЛГАРИТЕ НЕ ИСКАТ СЕ НАСТАНЯВАТ НОВИ МАЛЦИНСТВА В И БЕЗ ТОВА ПЪЛНАТА С ТАКИВА ДЪРЖАВА!!!Ако не го разберете много скоро ще има нови и нови по-драстични "динковци" ;)

73

Олимпий Панов

преди 2 месеца

Поредния виц от евродалите!

72

Анонимен

преди 2 месеца

До gg, и да ни каже, че всичко освен тяхната истина е дезинформация :) "Ти не си вече котка! Ти си геврек!" Ей това е положението в момента! Имаме си и министерство на истината. Всичко различно от тяхното мнение е пропаганда..... О, чакай... това сме го гледали някъде вече!?!?!?!??!

71

gg

преди 2 месеца

Ех, добре, че си имам ***.бг да ни каже истината!

70

Анонимен

преди 2 месеца

Сега по-интересно е какви методи за утилизация на кoпeйкитe ще приложим.

69

Анонимен

преди 2 месеца

Спрете се с тия поръчкови статии. Елате в София до ЦУМ да видите как няма никакви мигранти. Около женския пазар вече си е огромно гето! Обикалят на тумби по Витошка. С всеки ден са все повече. Какъв Путин ви гони и какво общо има!!! И запек да имате сутрин пак Путин ще ви е виновен.

68

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 68, държавните служители не плащат данъци :) Така че са едно и също!

67

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 67 - едните плащат данъци и не бият хора по улицата. Другите не

66

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 66, на едно ниво са :) Няма как да е по-добре!

65

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен до 63 - По-добре на държавен служител отколкото навлек престъпник

64

Анонимен

преди 2 месеца

Мигновено нов закон за нулева толерантност към престъпниците от други страни. Ако си прекосил границата незаконно моментално депортиране, биометрия и забрана за подаване на искане за бежански статут за 50г!

63

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 63, ако е от държавен служител, може! Търкачите на столове и без това получават прекалено много!

62

Анонимен

преди 2 месеца

Всеки лев даден да храним престъпниците е залък взет от устата на Българско дете, пенсионер или държавен служител.

61

Анонимен

преди 2 месеца

"извадени от контекста видеоклипове, на които се вижда как мигранти пребиват млади българи" ТОВА Е КОНТЕКСТА! Диваци, ***, необразовани, без образование, без култура, без уважение към нищо, без страх от закони, идват и се държат както си знаят!

60

Бай Пенчо

преди 2 месеца

Значи пари за здравеопазване няма, за бездомни няма, за пенсии няма, за майки с деца няма, за инвалиди няма, за социални няма, за пътища няма, за селата няма, за малките градове няма, за да оправим границата няма, за полицията и пожарната няма, за армията няма, за стипендии няма, за студенти няма, за България няма. За престъпници (прекосяване на границата нелегално е престъпление) ИМАААА! Е къде е дезинформацията? Значи тия да ги храним може, ама на бабите за дърва зимата НЯМА КИНТИ!

59

Анонимен

преди 2 месеца

Само мъже, всичките на възраст 20-30 години! Това не са "емигранти", това е армия! Която европейска държава са превцели вече, са започнали да съсипват! Вижте какво става в Швеция - рекордна престъпност! Сега идват и в България! Това не е "емиграция", това е превземане!

58

Анонимен

преди 2 месеца

И къде е дезинформацията? В България регистрираните бездомни са 5000 души, което означава, че са по-скоро към 10-15 хил. Но нека работим с числото 5000 бездомни. На тези бездомни, които са родени тук, работили са все пак нещо тук и са плащали някакъв данък тук им казваме - на държавата и е през дедовия за вас. Обаче за някакви навлеци от Пакистан имаме пари за хотели, приюти, храна, вода, джобни, итн. В лицето на пенсионерите на които казваме, че няма пари даваме пари на десетки хиляди навлеци!

57

Анонимен

преди 2 месеца

Значи строят бежански центрове а не строят прияти за бездомни.

56

Анонимен

преди 2 месеца

Дезинформация или не, няма никакво значение! Хората не искат да съжителстват с индивиди, които не могат да бъдат интегрирани поради разлики в интелектуалното и културното ниво. В крайна сметка на тези "мигранти" нищо не им дължим! В момента, в който стъпят на българска земя трябва да бъдат извозвани до Турция и толкова. Нищо, ама нищо не им дължим и нищо не могат да търсят от страната ни!

55

росенчо

преди 2 месеца

росенчо мама, къде пийна мазното кафе? май дори не е било мазно, а май не е било и кафе?