72

Анонимен

преди 1 месец

Спрете тоя ГЪзопровод за основен ремонт най-после. Той не отговаря на никакви изисквания за безопасност, не му е правена никаква дефектоскопия. Просто се спира до разширяването на Чирен. А за това изказване - визи за сръбските тираджии, да ходят през Гърция и да ги видиме! Нашите могат и през Румъния.

71

Анонимен

преди 1 месец

Една от малкото статии тук, които си заслужават да се прочетат докрай.

70

Анонимен

преди 1 месец

Много умно говори и много истини каза в прав текст

69

Олимпий Панов

преди 1 месец

Тоя не беше ли от Хари Потър?

68

Анонимен

преди 1 месец

А С РУСКИТЕ АГЕНТИ ЩО СТОРИХТЕ ИЛИ ТЕ СА ИНСТРУКТУРИ/ТАКИВА БЯХА ПРЕДИ 30/40Г/

67

Браво

преди 1 месец

Да живее Сърбия, Русия и едно село до Перник

66

ВЗРАЖДАНЕ

преди 1 месец

КОСТАДИН ХАРЕСВА ВУЛВИН...НА ЕДИН ГОСПОДАР СЛУГУВАТ... НЯКОЙ ДА Е ЧУЛ ДА ГОВОРЯТ СРЕЩУ СЪРБИЯ, РСМАКЕДОНИЯ И РУСИЯ..??

65

Зозо

преди 1 месец

Сръбете ако се ежат на БГ, лично отивам да ми запишат калашника. Бax ги в ГЗ!!! Какво като съм горе-долу дрът?

64

Анонимен

преди 1 месец

До 70 АнонименТебе та люлее по два пъти на ден мъжът ти, налипендел

63

Анонимен

преди 1 месец

Руска пропаганда, да люлеят балканите в конфликти, евтини циркаджийски трикове

62

Зозо

преди 1 месец

Хахаааааа, на тоя май пак му се е доял обеднен уран? Ще ядат пак големият НАТОвски шпek :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

61

Анонимен

преди 1 месец

Няма как да не е мълчаливо щом онова нещо е в управлението на МВнР, то си чака заповеди от тиквата. Самите брюкселски медии коментират Габриел като добър войник на Тиквата - изпълнява всичко което му се нареди!

60

Факти

преди 1 месец

Няма случай на държава станала съюзник на русия и тази държава да е добре по жизнен стандарт. Всичко останало е бля,,,бля,,,бля...

59

Мара Бунева

преди 1 месец

Има ли още заблудени русофили, които да славословят матушката си Россия? Разбрахте ли за какви ви мислят вашите господари в Москва и в Белград? Не се ли научихте след толкова лъжи и злобна антибългарска пропаганда за какво ви използват тези ваши ,,приятели"? Право се казва в онова пророчество, че побърканите сръбски шовинисти ще се умират, когато всички сърби се съберат под една круша! Е, времето им наближава. И ние, истинските български родолюбци, ще им помогнем да намерят, каквото си търсят!

58

Веселинъ 7112136860

преди 1 месец

На тоя Вулин мозъкът му страда от хронична буря. Къде видя в България,която е управлявана именно от съветската и османска мафии ,да има Българско разузнаване? Има друго в България! Има хиляди и хиляди македонски сърби,които получиха българско гражданство от времето на Сакса та до ден днешен. Според мен Българско разузнаване в Българският смисъл на думата не е имало от преди около 650 години. България е още под турско робство. Не глава ,а плескавица му е поникнала на тоя Вулин.

57

malgiorno a tutti

преди 1 месец

"Чилавек да падладеится" :). Маймунът с големите уши, малката глава, джуки на лека певачка и животинско планинско мислене се изтропал, бунин ли беше, вулвин ли - все тая :). Като си пееш Пенке, ле, кой ли те слуша :). Измислена държава, обкръжена от други, които не могат да я дишат...

56

Анонимен

преди 1 месец

Ние нямаме разузнаване.

55

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен Juгославja не живела.

54

Анонимен

преди 1 месец

Живеела Србиа!

53

Алекс

преди 1 месец

Всеки ден сръбски помеар.Вчера Вучич,днес някакъв си Вулин.Слабо ни интересува битието на руския слуга.Къде бяха при Тито и къде пропаднаха като се гушнаха с чебурашките.