25

Ромската Маалъ

преди 1 месец

Русофилите са плоскоземи. Сега ще кажат, че това е фотошоп.

24

Земята е Плоска

преди 1 месец

Истината е че крият от нас, че земята е плоска и ни праскат с кемтрелс за да прави по-добър сигнала 5 г през ваксината графенов оксид, за да могат да ни контролират и да може сорос да седи с гаджето си и да оправлява всеки един от нас като електрическа игра. Истината е в старите книги и по точно прецказанията на баба Ванга и за Илюминаторите и идването на Анонаките, СЛАВА РОСИИ!!!

23

пияница мистик

преди 1 месец

До Анонимен 9 === Леле майко :-O Как успя само в едно изречение да допуснеш толкова грешки (за пунктуацията изобщо не говоря)

22

Анонимен

преди 1 месец

Нали така развиха истерията по така наречения изкуствен интелект, а то е една техника позната на програмистите от над 30г - рефлекшън. Програмата да може да се обновява и поправя. После написаха, че това всъщност било машийн лърнинг, добавиха малко алгоритми, после добавиха още малко и го нарекоха високопарно изкуствен интелект. Какво стана с квантовите компютри, дъвчем ги от 20г, а никой не ги е виждал, това е поредният технологичен балон, като ходенето на Мъск до Марс, щеше да излита 2025та...

21

Анонимен

преди 1 месец

Няма нищо по-лесно от това да се съчиняват фалшиви новини в технологичния сектор. Никой не може да те обори, защото никой не е работил по това. Винаги можеш да напълниш вестника със статия за най-хубавата галактика, най-светлата, с най-много черни дупки и т.н. Но ако на някой журналист му хрумне да те изложи какъв измамник си и те попита нещо уникално просто за астроном - какви са газовете на слънцето? Всичко ще лъсне.

20

HeHoPMaJlHuK

преди 1 месец

Ядрен вампир, по-бързо към строежа, че другите ман'госи те чакат да им носиш кафето от вендинг машината за 0.60ст

19

Анонимен

преди 1 месец

Приказки за възрастни деца на над 20г

18

Анонимен

преди 1 месец

Поредното доказателство, че квазинауката произвежда повече фалшиви новини и от пентагона, отдел анализи. Тук му викаме нАука.

17

Ядрен вампир Z

преди 1 месец

Да бяхте питали Лили Иванова.аЩеше дави каже къде се намира и да си спестите търсенето

16

Весо

преди 1 месец

Това е само за родните ни и крадливи политици,хем крадливи по възраст,хем преминават в друго измерение.Там ярко свети звездата Буда!

15

Анонимен

преди 1 месец

Киро брейка се изказа пак.

14

Киро Х

преди 1 месец

Земята е плоска и неподвижна, космологията е религията на Дявола!

13

Анонимен

преди 1 месец

Не трябва да изпращаме Кирчо, Кокорчо, Тагаренко, Денков, Атанасов, Пейков, Боко, Пеевски феномена и подобни там. Ако го направим, ще корумпират звездата и ще започнат да се мазнят на тамошните вождове, пък били те и несъществуващи! :)

12

Анонимен

преди 1 месец

Зона на живот е умножена светлина на слънцето и светлината на звезда. Няма никакво евро.

11

Леля Ратка

преди 1 месец

Ората няма ко да идът тия мискини звезди, мезди, намсикоси ше ми откриват.

10

До bl

преди 1 месец

Извинявам се,ако не сте ме разбрали..онова беше сарказъм.

9

Анонимен

преди 1 месец

ТОВА Е ЗВЕЗДЕН ПРАХ ОТ ЕВРОЗОНАТА!!!...

8

Анонимен

преди 1 месец

Старите звезди вече са полугаснали или експлодирали както и слънцето след 1 милярда ще се надуе и после ще угасне.

7

bl

преди 1 месец

"Офф..ей ся гледайте кво става като наскачат астрономите във форума" ... Астрономите са будали, които вместо да си гледат ракията в бъдурчето си кривят вратовете да гледат звездите в небето.

6

bl

преди 1 месец

"Желязото, което тече във вените на хората, калцият в зъбите и натрият, който подпомага мисленето ни, са се родили в сърцето на отдавна умряла звезда". ... Хммм, интересно! От къде тогава са се взели тези елементи в тялото на Лили Иванова като се знае че тя е изнасяла концерт по повод раждането на тази звезда?