25

Анонимен

преди 1 месец

Истината е, че сега родителите учат децата си на егоизъм, на бабаитлък, да бият, да мачкат...Защото "такъв е животът, ако не биеш, теб ще те бият, или си вълк, или си агне, средно положение няма..." И всеки си защитава детето, независимо, че е виновно. Преди нямяше такива - първо шамари от учителя, после от директора, сетне викат ***, тя потъва в земята от срам, сетне и вкъщи голям пердах. И "номенклатурата" си възпитаваше децата, държеше ги изкъсо, техните също ядяха бой в такива случаи

24

Harley

преди 1 месец

Трябвало е да го изключат миналата година, при по-слабо провинение. За това провинение трябва да го запишат в ТВУ !!!

23

Анонимен

преди 1 месец

За побой и за тормоз има наказание!

22

Алекс

преди 1 месец

Навремето за такива импулсивни и с нисък праг на търпимост имаше ТВУ.Жалко,че ги премахнаха.

21

Анонимен

преди 1 месец

Сега трябва да работи в Макдоналдс и цялото училище, дечицата, да му се изредят да го псуват, да му винат с екстра кетчуп да слага картофките, да му показват средни пръсти, ама масово ей така, тормоз и гавра и това всрки ден, като си тръгва от работа, да ходи, да бяга ии да реве и по улицотв да го спъват и плюят! ЕЙ ТАКА СЕ ПРАВИ ДЪРЖАВА!

20

Анонимен

преди 1 месец

Малко е. Ще му намерят място в друго училище и там ще тормози и други деца. Трябва заедно с родителите му да бъде пратен в затвор, за да нямат достъп до нормални хора и всичките да бъдат превъзпитани.

19

Анонимен

преди 1 месец

Свикнал бил нещата да стават както той иска и казва..тая директорка нормална ли е, що за обяснение е това?!

18

VladTepes

преди 1 месец

Трябва да го преместят в новото елитно училище във Враца с хубава ограда, заменило прославения Техникум за вътрешна украса Бойчиновци също с хубава ограда.

17

Характерно

преди 1 месец

В това училиище постоянно има побоища. такива случай се неглижират и крият, незнам как е стигнало до медиите.

16

Соц фен

преди 1 месец

Парите следват ученика, алооооу? Нали има училищен психолог, ще поработи с детето и така. Ако съм на родителите ще съдя даскалото до дупка, ако трябва и в Страсбург. Това да не ви е бай Тошово бе? Детето трябва да стигне 12 клас, с тройки, по милост, важното е да е 12 клас, да текат заплатите на директор, учители и т.н. Нали искате демокрация, това е демократично, да тероризира другите, но да завърши, за да капе парата. Не искате комунизъм, ще излезе, че и капитализъм не ви харесва. Е, ко праим?

15

Анонимен

преди 1 месец

Тоя трябва да полежи в затвора за няколко годинки - какво изключване. Защо махнаха ТВУ-тата? Как очакват тоя да се превъзпита от само себе си. Ако имаше сега ТВУ да иде за 2-3 годинки да му е малко гаден живота, да разбере, че е направил нещо лошо. Изобщо тая либерас.тия дотам докара работата, че наказания за престъпниците няма.

14

Анонимен

преди 1 месец

Щом прелива от енергия и вече е толкова силен, че може да рита като кон, физически труд в извънучебно време ще му се отрази добре. Даже ще си изкарва пари. Трябва сериозно да се обмисли такъв педагогически похват.

13

може да е от

преди 1 месец

малцинствата . На 14 си е мъж . Вчера някакъв българин в Крит забременил 13 годишна . За да става агресор има причина - не са го възпитали , били са го и се е озлобил . Такива ги вземат на работа в сот, като охрана - щом имат умения . Охраната е с такъв профил . Можело е да стане много лошо за 13 годишното момче . Така е .

12

уви

преди 1 месец

Не мога да разбера какво се карате, мъже, жени. В такива семейства боят е нещо нормално, мъжът бие жената, тя му крещи, после бие детето. Цялото семейство е агресивно, това е истината. За съжаление хората са склонни на двете крайности, или много глезят, или са груби към децата си, често и двете неща ги редуват. Рядко има балансирано отношение, когато е така си личи веднага доброто възпитание и контрол над емоциите.

11

Анонимен

преди 1 месец

До една, имаш много проблеми. Езикът е такъв, че да го разбереш! Просташко беше твоето изказване! Сега не ти е приятно когато ти се върне със същата сила, нали? И да пишеш с два и повече псевдонима... не можеш да избягаш от изказа си! Личи си, че си "една", "една жена", и "анонимна". *** ли те хвана, че започна да пишеш под няколко псевдонима, а? Виновна е родителката ти! За брат ти... ти си знаеш!

10

Анонимен

преди 1 месец

До анонимна, съветът беше сама да си затвориш устата! Липсва ти каквато и да е аргументация! Изказът е на нивото ти за да го разбереш! Отиди на специалист и си реши личните проблеми, а не ги пробутвай на непознати. Сама се излагаш, после пак другите са ти виновни! Манталитет! Толкова ниско ниво не се вижда често! А ти удари дъното!

9

Анонимен

преди 1 месец

Това че само жени възпитават големи деца е трягедия за образованието. Така се отглеждат жертви и мекотели.

8

анонимен

преди 1 месец

Децата се възпитават основно от жените, поне сега е все още така. Затова по-кротко с нападането на ЕДНА. Лично аз съм отвратен от отношението на доста свекърви към снахите, след като едва ли не насила караха синовете си да се оженят, после положиха неистови усилия да изгонят снахите. Силно са пристрастни към синовете, и в описания случай с побоя е същото.

7

анонимна

преди 1 месец

Разбила се, че са виновни жените, защото възпитават лигльовци или по-лошо, мачовци. А вие се научете на по-приемлив език и не обиждайте непознати хора, винаги може да се изразите културно. Имайте си каквото мнение си искате, да ви е забранил някой? Как по-точно ще ми затворите устата?

6

Анонимен

преди 1 месец

От шантави семейства - шантави деца. Винаги ги е имало такива.