126

Анонимен

преди 2 месеца

''Куче което лае не хапе '' От 20 години слушаме заплахи от путин

125

НА РУСИЯ С ЛЮБОВ

преди 2 месеца

не е страшно ако руските девочки пръднат на европеаския

124

до 90 +А какво да ка

преди 2 месеца

Не се напиняй да изкривяваш истината за Сталин . Интелигентните западняци отдавна я знаят и имат респект за Сталин и омерзение към убийците му е и към тия , които са вършели мерзости от негово име.Прочети малко и дано влезе нещо в злобната ти глава.

123

до 43

преди 2 месеца

Нарича се демонокрация.

122

до 24 "аз питам

преди 2 месеца

Отговарям с питаме *- щеше ли да си по-доволен/а ако стотиците украински войници струпани на руската граници бяха успели да влезнат в Русия и направят същото с руския народ , което става сега в Газа ? Отговарям на питането -със сигурност.

121

внимание

преди 2 месеца

до Блек еди кой си Фалшива информация. Нашия златен резерв е малко по-на запад и златните ни ресурси продължават да се крадат, знаете от кои.

120

Анонимен

преди 2 месеца

Скоро новите евроатлантици с скъпите кустюми ,включително и нашите в България че духат супата както каза един министър от ПП ,като Тръмп стане президент ,който и визи няма да им даде за сащ или един патрон за Украйна )

119

Д-р Дулитъл

преди 2 месеца

Единственият,който заплашва е ЕС.

118

Анонимен

преди 2 месеца

Циркаджийска мечка!

117

Руснак

преди 2 месеца

Това не е заплаха а предупреждение което е много по лошо от заплаха ,Русия винаги си взема своето и чуждо не иска !!!

116

Откровена кражба

преди 2 месеца

От тук нататък кой ще повярва на ЕС, че е сигурна финансова среда?

115

САЩисан вие на луна

преди 2 месеца

Важното е, че РФ здраво цепи бандерският терлик от Херсон до Купянск. Козяка мучи, ланцета си лети...тъй ще е тя.

114

Анонимен

преди 2 месеца

Русия ограби и конфискува редица западни големи фирми в Русия, присвои си пътнически самолети на Боинг 727 дадени на лизинг. Нападна непредизвиконо суверенна Украйна, като наруши грубо международното право. Затова, няма основание да търси права по същото такова.

113

Кравар Евроатлантик

преди 2 месеца

Остана ли още някой да вярва в мита за великата руска армия? А до Берлин стигнаха ли или още тичат по полетата пред някое незнайно украинско селце?

112

do Alex

преди 2 месеца

Ако се стигне до ескалация Русия няма да воюва така както в тези територии които са населени с руснаци.Ще хвърчат Циркони,Сармати и много други разновидности ракети.

111

Алекс

преди 2 месеца

Мечката реве и заплашва,но никой не и обръща внимание.Зъбите избити,ноктите подрязани и козината проскубана.И за панаир не става.

110

АНГЕЛ

преди 2 месеца

Батковата система е толкова крехка и се крепи единствено на доверие и ако това се случи никой повече няма да си съхранява активите в Европа което ще убие цялата Европейска финансова система а със нея ще си замине и съюза !

109

Куковица

преди 2 месеца

Евроатлантически крадци,като наще в Парламента.

108

Секс Пистълс

преди 2 месеца

Ще има още Украйни, натам вървят нещата

107

82-ОМБР

преди 2 месеца

Захарова да бръкне по-дълбоко в чувала със заплахите,и да се увери,че тази която обяви не и е потхвърлена от хората на Буданов,с цел отново мадам-кило и канче да ни развесели!? На кой му пука,дори да загубим подобен дълъг процес,пред възможноста новата партида 155мм.снаряди да са с дизаинерско лого: "закупен и предназначен 100 от,и за руския данакоплатец(madein ES)