58

завистници умници

преди 1 месец

На един такъв селски умник,който казал на Буров,че и той един ден ще умре и за кво са му толкова пари Буров отговорил:"Разбира се,че един ден и аз ще умра!Но аз ще умра един път,а вие *** всеки ден!":))))

57

Ян Бибиян

преди 1 месец

Ако ще и на Луната да си ги държат все тая. Никой не е завинаги на Земята. От човека остава шепа пепел и нищо друго. Или прах.

56

Българинъ

преди 1 месец

Богатите не си "държат" парите, а ги "пускат да работят". Тук иде дума за пране и избелване на черни пари.

55

Меме

преди 1 месец

Държат ги в Dogecoin!

54

Шулев

преди 1 месец

Па един колега изкопа земята под гаража си тайно от жена си и там си направи скривалища - в ниши, та скри пари и от себе си. Току намери некой фишек отпреди деноминацията....

53

Анонимен

преди 1 месец

Хе,държат ги при зеленото джудже в Украйна )и скоро че останат без пари и оръжие )

52

Анонимен

преди 1 месец

В буркани в мазата?

51

Анонимен

преди 1 месец

Богатите се опитват да търкалят целия свят, но не е чудно всичките са само мошенници.

50

Анонимен

преди 1 месец

Пъхат ги на тъмно да стоят, ама не знаят че мухлясват и даже мишките ги не щат. И кат се заградят с едни огради и едни грозни *** кучета и камери и кво ли не...ама не знаят,че Господ отгоре се смее последен. Жалки картинки са богатите сноби...

49

Ваш боко

преди 1 месец

Я ги дражИм при петЯ Славова.КолекционИрам и серийни номера на банкноти.Ако може помагайте по възможност да са от 500 Евро банкнота.Ае чао

48

Виц за малоумници

преди 1 месец

Богатите нямат пари.Ако всичкото им имущество беше в ,,пари",днес щяха всички по света да са ,,занулени".Богатият човек притежава само толкова пари,колко може да изхарчи.Дори и доходите си обръща във ,,инвестиционни инструменти".Злато ценни книжа,акции и дори във крипто.Идете питайте някой ром колко пари има,а ако ще и да е барон.Веднага ще ви каже че нама пари,дори може да се окаже че няма и банкова сметка.Само българинът се връзва на такива алабаш-номера с необезпечени хартийки.

47

Ферари Тестероса

преди 1 месец

Абе кво стана с оная флашка с биткойни ?

46

Ходжа

преди 1 месец

Където и да си държат парите . На оня свят ги приемат както са дошли на тоя.приживе дават за параклиси и текета ама е късно. Злините над експлоатираните у унизрните ги изплащат в ада сред дяволите в казана.

45

Анонимен

преди 1 месец

Я, мойте ги дръжим у дюшеците на село, напълнил съм по дюшек евраци, дюшек доларе и дюшек леваве. Тетака па нека ми е зле.

44

Анонимен

преди 1 месец

Той, Гепарда спря... в полезрението му се мерна галопираща антилопа. Разсъблече я с ириса на зеницата си... погали вълната на чочарката и... и продължи да галопира .... без да плаща!

43

Анонимен

преди 1 месец

Религиите бяха сътворени да контролират кекса върху планетата земя. Женското корито на реката управлява мъжкият поток в планината. Парата днес света владей и който я нема зле живей! Той, Българина се побара по крачола... напипа го... беше твърд... преметна го в другия... и продължи пътя си без да се обръща...

42

Анонимен

преди 1 месец

До Клеций II - Макр това да е лошо, не може правителствоото да има АБСОЛЮТЕН КОНТРОЛ над всичко. Иначе - Сталин и Хитлер. И все пак, запитай се, защо ЕС не приема такива закони? Ами. защото спонсорите на евродепутати и политическите им лидери, еим стане неудобно. А и макар в Европапралмента да ти даряват 150 000 евро на година, докато те гледат, то не са много - няма и половин Бентли, затова мислиш как ще си въртиш рушвета.

41

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 37 - Така си мислиш ти - парите са власт. Да притежаваш няколко процента от оная фармацевтичнааа, да си в клуба еот притежава онази ораженйа, да и от тея, дето реално седят за Гугъл и М$ ... това търсят. Както викаш и 100 млн. са достатъчни .. псоел е болнавата мания, да контролираш всички онези неприятни за теб човеци и да си сигурен, че потомството ти, ще ги конторлира.

40

Анонимен

преди 1 месец

"Според БСП и слабoyмните им последователи опонентите политици си държат парите в незаключени нощни шкафчета във вид на неизползваеми пачки по 500 евро и златни кюлчета." - 500-тачката още си върви, а златцеот се тачи навсякъде, макар 15 години да се оптваха, да го направят "Евтино".

39

за сега

преди 1 месец

Само един избяга с пари от КГБ другите върнаха с малко кютек парите.