375

Анонимен

преди 2 месеца

Затова ли спретнахте този циничен и жесток терористичен акт,без аналог в съвременната история, бе дедуци? Агонията на запада няма се спре да мачка всичко по пътя си. Все едно. Каквото и да правите с последни издихания-заминавате дружно в ада. Сатаната знае какво да прави с вас.

374

Колю

преди 2 месеца

ХА ХА ХА ,ЖАЛКО ЧЕ ГО ОТНАСЯ ЕВРОПА .ще я съсипят .Русия просто се защитава.Всеки вече го вижда и разбира,Но пустите му вампири

373

Х

преди 2 месеца

Искам да видя първо него на фронта с цялото му домочадие. И после да иска от другите да воюват.

372

Анонимен

преди 2 месеца

Е и.Нека.Защо само Украйна да се мъчи,нека видим кой -кого.Това не е заплаха или перспектива,това е план на мордор ,сроковете се уточняват.След 1939 г беше същото,западЪТ пак се кумеше...Поживем -увидим,извинявам се за използването на древен език.

371

Раковски

преди 2 месеца

Червената пропаганда все още работи. 45 години чакахме загниващия запад да падне, още го чакаме. Нека да дойде Путин пак да ни говори същото. Овце си бяхме и ще си останем. Робски народ управляван и шантажиран от една мутра. Заслужаваме си съдбата. Заспала шматароци сме всички. Който ни освободи той ще ни пороби.

370

Анонимен

преди 2 месеца

Ми то НАТО се бие в Украйна. Всички страни се съзтезават да дават оръжия, а и постоянно излиза информация и бойци от НАТОвски държави. Иначе Русия ще напада НАТО.

369

Анонимен

преди 2 месеца

Ако Украйна се предаде, руските войски ще са на границите на ЕС и няма да спрат.РЕШЕНИЕТО: Трябва незабавно да се купят от САЩ оръжие и ракети на стойност ПОНЕ 200 милиарда. за да се гарантира мира. Щото освен че се намърдаха като посредник между Европа и Русия и присвоиха стокооборот за близо 500 милиарда долара годишно, американците искат и да продадат произведеното си оръжие което залежава в складове им след края на офанзивата им в Близкия изток и Северна Африка. Накратко: Путин е виновен.

368

Анонимен

преди 2 месеца

Пълни глупости

367

Сомнамбулски сънища

преди 2 месеца

До 369. Bg. Рзпалват войната тея обсебени от рогатия хора пълни с глупост. Дайте тези пари за България, да си ооравим държавата. . . . . Да ги открадне Баце ли или още по лошо пелтека на канадската клика! Да вземат да избомбят тази държава, че с избори не става!

366

Учете география!

преди 2 месеца

. . . и руските войски ще бъдат на нашите граници! . . . Някак си е точно наобратно. НАТО е на руските граници! Преди НАТО беше отдалечено на един санитарен коридор от соц-страни, а сега е от средата на 90-те на руските граници Литва, Естония и.т.н. Така, че преповторете географията! Като приказката на Андерсен с агънцето и вълка, който казвал на агнето, че му мътело водата в реката въпреки, че стояло по надолу! Сега вече агненцето обаче се превърнало във вълк единак (Путин май му беше името) и

365

Руснак

преди 2 месеца

И без да се предаде Руската армия ще е на границата с Полша и ще чака само да я нападнете за да ликвидира нато и ес !!!

364

Жаден за война

преди 2 месеца

Ето как се поддържа огъня. С простотия. Ужасяващо неадекватни европейски чиновници.

363

Анонимен

преди 2 месеца

Никога Путин няма да започне война с НАТО,ТЕ ПРОСТО ИСКАТ ДА СИ ВЪЗВЪРНАТ ТЕРИТОРИИ ОТ БРЕГОВАТА ЧАСТ КЪДЕТО ИМ Е РАЗПОЛОЖЕН ВОЕННИЯТ ФЛОТ-само плашат хората,за да оправдаят парите които се дават на украинците..

362

Анонимен

преди 2 месеца

Е за това е боя. Какъв да бъде марионетния режим в Куiф - западен или източен.

361

Реплика

преди 2 месеца

Ако ЕС продължи да се превръща в бъррдак на САЩ и Великобритания, то населението ще се радва искрено на пристигането на руските войски

360

Руснак

преди 2 месеца

Ядохте чепатият и Англия ,сащ ,Украйна ,ес и цялото умрялото нато !!!

359

Bg

преди 2 месеца

Рзпалват войната тея обсебени от рогатия хора пълни с глупост. Дайте тези пари за България, да си ооравим държавата.

358

Ватикана

преди 2 месеца

Тази война е малко като ковида , а тази в Газа като еболата...

357

Матадора от Надарево

преди 2 месеца

Финландия, Полша,Латвия,Литва, Естония не са ли в ЕС и не граничат ли с Русия? Самия САЩ граничи с Русия в Аляска... Бореле ? Украйна няма как да си върне Крим да сядат на масата, че замириса на цезий 137...

356

Приказват глупости

преди 2 месеца

или действително ги е страх!