126

Дани

преди 1 месец

Ивано е вреден за българската политика

125

Васил

преди 1 месец

Всъщност Прокопиев чрез Христо Иванов иска да овладее съдебната система

124

Щирлиц

преди 1 месец

Много самоходни шкафчета,много нещо...

123

Анонимен

преди 1 месец

Този и Тиквата са най големите ку.ви ! Повръща ми се като ги видя!

122

Анонимен

преди 1 месец

Това момченце,когато беше просто " редови член" в ДПС,Опонента му беше само един.Споменавале Само за г-н Прокопиев! Какво " са делили" 2 Мата,слабо ме Интересува.Но днес като Надраскана Грамофонна плоча.Споменава само името на Христо Иванов! И той като Борисов,оплюва само този който му " Пречи"!-:)

121

емо

преди 1 месец

Тоя борсук му казват -- дръж- и като бесен пес се нахвърля срещу жертвата за да го разкъса .

120

Не е ли ясно?

преди 1 месец

Естествено че Пеевски е притеснен. Ако се развали сглобката няма как да продължи да изнудва и ПП-ДБ и ГЕРБ с обещания за подкрепа. Заместник-министри, заместник областни управители, получават си ги. Даже вече го считаха за недостатъчно. А сега свършва далаверата, а ДПС без далавера просто не си е на мястото, те заради това съществуват.

119

Обективен

преди 1 месец

E , той Лодкаря ще си седне на столчето ,но първо трябва ти да седнеш ,за да ти седне в скута...и да си пиете мазното турско кафе.

118

Хм

преди 1 месец

Защо Пеевски пише споразумението? Нали не е част от сглобката?

117

Сглобката си отива

преди 1 месец

Сглобката наистина беше ненормална. Нормалната управляваща коалиция беше тази (ПП-ДБ-БСП-ИТН), в която участваха партии които преди това протестираха по площадите за да сложат край на корупционният модел на ГЕРБ. ИТН гласува за свалянето на правителството на Кирил Петков и така на практика върна ГЕРБ на власт. И затова сега Бойко Борисов и Делян Пеевски са изпрани и искат още власт. Корупционният модел на ГЕРБ се върна. И това го дължим на Слави Трифонов и неговата партия ИТН.

116

Анонимен

преди 1 месец

Кого плашиш, мамин? Ти И Банкянския имате най-голям интерес от избори. Ако са верни проучванията, ще имате малко по-добро представителство (депутати) за сметка на ПП. Така че не Киро и Асен са кривите. Вие се мъчите да запазите контрола върху големите пари. Оня се изживява като месия, ти като Мохамед...

115

Изклатен 99

преди 1 месец

ГЕРБ яко краде с всички министри на ПП.

114

рендетУ

преди 1 месец

А, така се радваха Гр////ухчо и Доган..., тъкмо отстреляха Красимир Каменов-Къро, Алексей Петров и Нотариуса, насадиха свои хора в Прокуратурата, започнах Съдебна "реформа" и ахааа... да станат недосигаеми и да получат Индулгенция за "Неприкосновенност" и "Сглобката" взе, че съ разпадна! -))) ПС Костов ненавижда Доган повече от КПСС и БКП взети заедно! -)))

113

Ббб

преди 1 месец

Слушайте г-н Пеевски.

112

Анонимен

преди 1 месец

Бойлер

111

истина

преди 1 месец

Д. Пеевски,, ОБИЧАН И ТАЧЕН ОТ БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД ,,,ПОКЛОН

110

Анонимен

преди 1 месец

Проблем в ПП е, че се правят, че не виждат, че Хр. Иванов се държи с действия и поведение като изключителен и незаменим и превъзхождащ всички личност, поради поддръжка зад прозрачните завеси. Или може би така го използват и те. Преливане от пусто в празно.

109

Анонимен

преди 1 месец

Е ми значи всички искат избори без двете намагнитени шишета, защото са намгнитени и нямат пари за избори! Хахахаха.

108

Точен

преди 1 месец

Няма никакава политическа и морална разлика между Баце, Пеевски, Бойкикев и гнома, а и Асенчо. Забравихте ли Записа и националните предатели от ПП?

107

Анонимен

преди 1 месец

Недопустимо е такова улично изразяване- моят приятел Кирил, Хр. Иванов пил мазно кафе на коляното му(или там както беше, то едно ли е, че да ги запомня). Това е Парламент, не е селският хор е маг. Малко хигиена, малко езиково приличие. Тази лексика отблъсква. Пиарът му се излага.