17

Анонимен

преди 1 месец

Защо криете имената, пазите престъпниците ли? Нищо ново под слънцето- хем против престъпността,, хем ятаци го играете. За какво сте я написали тогава тая статия? Искаме имена!

16

Хахахахаха

преди 1 месец

Нали миналата година коментирахме тук как се кахърят съседски лелки и бабки, защото НАП ги изненада са така нареченото контролно производство - да си кажат номерата на влоговете в банките и какво има в тези влогове, да доказват откъде са им доходите (които всъщност са от някоя гарсониерка или отделна стая под наем), а наемателите им да попълват бумаги в банката, чрез която са им правили превод на наемите.Аз познавам две такива дребни хазяйки.Тях ги провериха. А големите акули с необявени доходи?

15

Анонимен

преди 1 месец

В строителния бизнес има много измами както при поръчките и изпълнението, така и при фактурите. Поради което е необходимо да се контролира с особено внимание.

14

Анонимен

преди 1 месец

Първата присъда /ако наказанието по закон е до 10г. завор/ винаги е условна. Нали искахте ЕС, там първо има права, после задължения.... особено се съблюдават правата на подсъдимите и престъпниците. Реабилитация не се отказва, някой с над 20 кражби може в даден момент да ти извади документ "неосъждан"... това е положението вече. Не са виновни толкова прокурори и съдии колкото законодателният орган т.е. НС. И да, данъците са платени, иначе нямаше да може да мине по съкратената процедура.

13

Да допълня...

преди 1 месец

До Анонимен 20 Коя част от автомобила отнемат ? Предната или задната ?

12

NBA

преди 1 месец

Ал Капоне е вършил всякакви престъпления -убийства,рекет,контрабанда, но влиза в затвора Алкатраз заради неплатени данъци. Там няма прошка и измъкване. В България обаче всичко е възможно

11

Анонимен

преди 1 месец

Както се казва,за малките кражби и престъпления законите се прилагат,а за големите се тълкуват.

10

Анонимен

преди 1 месец

Ко става ПП нали сменихте конституцията ,прокурори ,съдии

9

Сивушка

преди 1 месец

За милиони няма закони.....

8

Анонимен

преди 1 месец

До Съд! Каква глоба троен размер? Аз се впечатлих от "В решението е включено и отнемане на половината от лек автомобил"

7

А.С.А.В.

преди 1 месец

Слава на най Корумпираната полиция и служби - българските прости фат маци.

6

Анонимен

преди 1 месец

Напишете имената на съдиите. Те срам нямат, това е ясно, но поне да знаем кого да проклинаше.

5

Съд!

преди 1 месец

А сега да го одруса държавата с глоба с троен размер и да плати 480 000 лв.!

4

Мдааа

преди 1 месец

Освен ефективната присъда имаше и наказание да прати данъците, но в 3-ен размер!!!

3

Мдааа

преди 1 месец

В Германия дадоха 3 години ефективна присъда за укриване на данъци на известен мениджър на футболен отбор. Укриваше ги в Швейцарска банка, за да не плаща високи данъци в Германия. А нашите съдии си играят на шикалки...

2

Анонимен

преди 1 месец

А данъците, поне, взети ли са? Или това не е важно?

1

Реалист

преди 1 месец

Ето затова няма оправия - докато няма ефективни присъди, все така ще е. Следващият път пак ще укрие данъци, както и някои други "бизнесмени", защото знаят, че няма да бъдат наказани, толкова е просто!