27

преди 15 години

Крайно време е някой да се поинтересува в тази държава от далаверите на Томов.

26

преди 15 години

Ах, откриха топлата вода! Че това отдавна си се знаеше. Сметките на Креми и на ЦСКА си бяха почти общи! И Томов си правеше каквото си поиска с парите. Ама на някои хора чак сега им просветна.

25

anonimna

преди 15 години

Redoven lisi?....kakvi gluposti pishesh???

24

GINO

преди 15 години

Че Батков не е стока е ясно за всички, но такъв като Сашо Томов няма никъде. Той самият не може сигурно да изброи колко партии е сменил вече. То не бяха БКП, БСП, Гор, ДАР, Евролевица, Социалдемократи и какво ли още не. Все започващи с големи обещания и завършващи с все по-големи провали. Такъв безпринципен човек надали има някъде. Аз съм фен на Левски, но искренно съжалявам ЦСКА, че ги управлява такъв ***. Жалко за футболистите и феновете им, които дават всичко от себе си. А относно финансирането то нямаше да има проблем ако една фирма на Митал финансира друга, но когато едната фирма е на държавни дотации и помощи, ти най-малкото е неморално да финансира отбора да не говорим че не е законно. При всички случаи схемата е много сложна и Томов умишлено я прави такава да можа и той да дърпа кинти за себе си. От това страда и собственика, а и ЦСКА. Затова Томов е проблема на ЦСКА, а не Батков. Батков е проблем на Левски. Особени след като изгони Стоилов. Оттогава политиката му е сбъркана и ако чака Кокъла да оправи нещата жестоко се лъже.

23

Говедо

преди 15 години

Какво очаквате от гнусните *** в БФС?

22

Наблюдаващ

преди 15 години

Тоя Батков никога не съм го харесвал. Обаче това пробно творение на природата Томов така ми лази по нервите от няколко години, че с радост ще приветствам мустакатия да го набута зад решетките.

21

bul

преди 15 години

Не скачайте срещу Батков, и той не е цвете за мирисане.., а се замислете кой е Томов, от кое котило се е пръкнал, какво е направил за обществото като политическа фигура и въобще за какво се бори... Според мен той е един хамелион, т. нар. Гарабет мартеничката, какъвто е между другото и лидера на ВМРО. Такива субекти за мен са влечуги и нямат място в политическия и обществен живот на страната.

20

преди 15 години

Всяка футболна прос*титу*тка един ден излиза във футболна пенсия по рокля под която неноси сутиен когато с цвете и вазелин, хванал под ръка Кузов отива на гости при Азис да праат 3.14. За неосведомените нормалната, шведкса тройка си е само тройка. Хомураситите се увли4ат, увли4ат и като им изпукат патроните вадят 14 см пар4е от градински мар4у4 и с него завършват великата тройка. Небе на диаметръ 14 см.

19

преди 15 години

Всяка футболна един ден излиза във футболна пенсия по рокля под която не носи сутиен когато с цвете и вазелин когато хванал под рука Кузов отива на гости при Азис да праат 3.14. За неосведомените нормалната, шведкса тройка си е само тройка. Хомурасите се увли4ат, увли4ат и като им изпукат патроните вадят 14 см пар4е от градински мар4у4 и с него завършват великата тройка. Небе на диаметръ 14 см.

18

преди 15 години

Баткооов пак лъжи и пак лъжи. И в БФС вече се говори за милиона дето си дал на Боби Михайлов ,за да вземе лиценза на ЦСКА. Тогава се *** и се правеше на най-мислещия доброто на ЦСКА тогава. А сега пак като сrна трето място и умираш от яд пак с ЦСКА се оправдаваш. Гледай си твоето канче и не гледай в чуждото. А относно Кремиковци само ще ти кажа един факт споделен от синдикатите . Всеки месец от Кремиковци Митал е изнасял продукция за 40 милиона обаче без да вкарва парите в предприятието. За една година Митал е източил близо 500 милиона . Освен това са завлекли и продукция и стока на Живаго ! И това е само за последната половин година когато Томов вече не е никакъв във Кремиковци. Освен това дори и да е крал той е крал от себе си!! Кво те бърка теб? Митал е собственик и на Кремиковци и на ЦСКА. Все едно ти да си купиш къща и някакъв псевдо да те изкарва крадец ,че си носиш компотите от мазата в апартамента !!! Ти нормален ли си?

17

best for the best

преди 15 години

еи наглец е тоя Батков протеже е на един от най големите престъпници които стои в Израел и не смее да напусне страната за да не го задържат и да си изгние в затвора .Ако бяхме нормална държава такива като Батков нямаше да са на свобода

16

КУНЧЕВ

преди 15 години

ТРЯБВА ДА ТЕ РАЗСТРЕЛЯТ САМО ЗА ТОВА , ЧЕ СИ АДВОКАТ НА КГБИСТКИЯТ МАФИОТ ДЕТО СПОМОГНА ЗА ПРЕВЕЖДАНЕТО НА МАФИОТСКИТЕ ПАРИ ЗА СВАЛЯНЕТО НА КОСТОВ И ДОКАРВАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ ДО ПОСЛЕДНАТА ДУПКА НА КАВАЛА ! АКО ИМАХ ВЪЗМОЖНОСТ БИХ ТЕ ГРЪМНАЛ НЕ ВЕДНЪЖ , А ТРИ ПЪТИ ! И НЕ САМО ТЕБ ! ПРЕДАТЕЛИТЕ СА МНОГО ! А ОРДЕНА СИ ГО ЗАВРИ ОТЗАД ! ТОЙ НЯМА НИКАКВА СТОЙНОСТ ! И АЗ ТЕ НАГРАЖДАВАМ С С ТРИ 7 , 62 !!!

15

преди 15 години

собственик на една фирма дава малко пари на друга своя фирма, какво общо има държавата тук , с миноритарен дялпроблема е че държавата се е заела да третира Кремиковци по различен начин от всички други фирми, както и Левски се третира различно от всички други клубове. Да се остави Кремиковци да си фалира и толкова едва ли 5 мил евро взети от Кремиковци да се плати на стария собственик са го съсипали

14

преди 15 години

Батков, Томов и всички президенти на ФК да спрат да се подиграват със запалянковците. Има хора, за които футболът и клубът на който са избрали да симпатизират са религия! Спрете да се държите като Бойко Борисов и Сергей Станишев! Дайте на хората това, което искат- ИСТИНСКИ ФУТБОЛ!!!

13

преди 15 години

Батков ti si M R A S N I K

12

Курогредов

преди 15 години

Тоз не е ли онзи дето получи орден стара планина за особени заслуги към алкохолната промишленост, към организираната престъпност, към ДПС, НДСВ, БСП, Руската мафия! Малии ми той верно си го заслужава! Не човек а Балкан...

11

:)

преди 15 години

Тоя си оправи собствените бъкии, че сега иска и на ЦСКА-ту да оправи. Футболистчетата му се бият с таксиметрови шофьори, ми то и аз да играех в такова безлично първенство и аз щях да търся подобни забавления да ми дигат адреналина. Само не разбрах как пак се намериха 15 000 ентусиаста да гледат тая МММММъка наречена вечно дерби. Все пак е хубаво, че у хората е останала някаква надежда да видят нещо интересно у родния футбол. Жалко, че ги разочароваха за пореден път. Ако феновете вместо да се бият по между си вземат да опухат футболистите си едно хубаво по-ще има файда. Така другия път може поне от страх да тичат с желание.

10

преди 15 години

Другаря Томов е направо терминатор, ако някой ни нападне с водородна бомба ние ще му пратим Томов!

9

Kolega...

преди 15 години

Po lokalnata ost CSKA-MTEL-KREMOKOVCI-LEVSKI-ECARD-MEGAHOLDING-ELIT HOLDINGi po mejdunarodnata INDUSTRIALNA OS: USA-CHERNOJ-TURKEY-EU-DERIPASKA-LIPESK.. ;)))

8

Kolega..

преди 15 години

..tursi parite i smetkata ot malkite za ubijstvoto na toq v Angliq... i toj izpi plutoniq... kak se kazvashe... LUGOVOJ li beshe leka mu prust... ;)))