10

Анонимен

преди 1 месец

Стига с тази е-рецепта и тази дигитализация, хората искат да живеят нормално и да се лекуват и да имат личен живот. Който иска електронно, който не хартиена. Утре и ИИ и роботи ли ще лекуват хората. Стига с тоя чине модел, там е така, има доста материал в нета, не е очарователно.

9

Анонимен

преди 1 месец

пуснете и електронни лекари че сегашните само искат пара

8

Анонимен

преди 1 месец

Ерецептите се оказаха една вредна за здравето на пациентите далавера, позволила на група нагли типове да издоят от държавата едни милиони и да се подиграват с пациентите и лекарите всеки ден чрез този недодялан софтуер. И какво безумие само - понеже има недостиг на лекарства за пациентите, с помощта на този софтуер се пречи на пациентите да си купят лекарства. През това време складовете на еднро за лекарства и дистрибуторите си въртят далавери необезпокоявани, изнасят лекарства, формират дефицит

7

Анонимен

преди 1 месец

Това саакато приложение за Е-рецепти е създадено за да се тормозят пациентите и да им се пречи на достъпа до лекарства. Пример - докторът ти е изписал две дози от лекарствотто, но в аптеката имат една доза. Благодаряние на липсата на мозък на тези, които узакониха този софтуер, пациентът не може да си купи поне едната доза, щом лекаря му е писал две дози. Цялата история с този софтуер и узаконяването му е едно уникално безумие!!! Мафията с лекарствата си действа незасегната в складове на едро.

6

Анонимен

преди 1 месец

Благодарение на такива електронни рецепти милиони българи останаха без лекарства и без медицинска помощ, например с месеци вече продължава дефицитът на иснсулин.

5

Анонимен

преди 1 месец

Отново ще има хаос заради некадърността на калинките на Кирил Петков във властта!

4

Алов

преди 1 месец

Усещам колапс

3

Случаен минувач

преди 1 месец

Такава кражба на държавни средства са тези недомислени, недоправени, *** системи на живеещите в паралелна реалност кадри на Информационно обслужване...

2

Анонимен

преди 1 месец

Оставете лекарите само да лекуват бе, в писарушки и компютърджии ги превърнахте. Докато вкарат една информация 10 симтома пропускат, после бъркат лечението, защото това онова не са чули.

1

Анонимен

преди 1 месец

иновация за която да усвоени няколко милиона :)))