125

Анонимен

преди 1 месец

Избори!

124

Анонимен

преди 1 месец

Тагарев има задача да ни вкара във войната с Русия. Задачата е в изпълнение и някой пречи на мисията на мисионера на войната Тагарев да я довърши. Тагарев е украинският агент на Зеленски в българското правителство. Зеленски не позволява на "Промяната към фашизъм" да прекъсне оперативната дейност на украинския агент Тагарев.

123

#126

преди 1 месец

До Анонимен 126 Вие русофоб ли сте?

122

Анонимен

преди 1 месец

Абе ей отворко! Я да престанеш вече с твоите фалшиви фронтови комюникета! Я марш към Белгород, докато украинците не са го унищожили съвсем!

121

Анонимен

преди 1 месец

Резултати от ракетния удар на ВС на РФ по казармите на киевската хунта в Николаев на 18 март 2022 г. Съдейки по снимката, публикувана от киевският наркокартел, в резултат на удара са загинали 86 зомбакнацистишена.

120

2

преди 1 месец

Прави впечатление, че в запорожското направление загубите на оператори на FPV дронове от страна на киевският наркокартел в района на Гуляй-Поле и Пятихатки са се увеличили значително. В повечето случаи поражението става с авиобомби ФАБ с УМПК, което предполага създаването на работещ и универсален механизъм за търсене/унищожаване на екипажи на FPV дронове.

119

1

преди 1 месец

Между Работино и Вербовое ВС на РФ се доближиха до образуването на втори огневи чувал (първият остава в самото село Работино, както и на запад и изток от него). В същото време зомбакнацистишена започна да използва голям брой САУ по участъка на шосе N-08 Бориспол - Мариупол. Тяхната дейност е спряна от използването на нощни версии на баражиращите боеприпаси Ланцет и удари по бази и местостоянки в Ореховое, откъдето техниката на киевската хунта излиза на огневи мисии.

118

3

преди 1 месец

В Тоненькое: Зомбитата на киевският наркокартел бавно, отстъпват от северния и южния фланг, но западната част на н.м. все още не е под контрола на ВС на РФ. Любопитно е, че по отношение на плътността на разполагане на зомбитата на киевската хунта от н.м. Нетайлово и Первомайское до н.м. Очеретино, ситуацията постепенно започва да прилича на Артьомовската месомелачка през първите й седмици. В същото време зомбакнацистишена, с помощта на резервите, не се отказва от опитите си да отвоюва позиции северно от коксхима, от дясната страна на жп линията, покрай която са окопани ВС на РФ.

117

2

преди 1 месец

В Бердичи ситуацията постепенно се усложнява. Пристигащите резерви на киевският наркокартел, по-специално частите на 407-а дивизия за специални операции, влязоха в боевете, но след пускането на ТОС-овете на ВС на РФ и последвалия въздушен удар, те не само загубиха около рота убити и ранени, но също така загубиха оборудвани позиции между Бердичи и Новобахмутовка.Киевската хунта регистрира тежки загуби по ул.Казберов когато ВС на РФ ги удари с РСЗО, по време на опита им да използват изоставеното летище за десант с бойните машини на пехотата M2 Bradley на 47-а бригада.

116

1

преди 1 месец

Орловка - Тоненкое - Бердичи. В Орловка ВС на РФ продължава с натискът в западната част, където са разположени опорници на зомбираната по натовски стандарт биомаса, разделящи н.м. и две шосета - към Уманское на запад и Семьоновка на север. Очевидно 61-ва и 110-а механизирана пехотна бригада на киевската хунта имат за задача да забавят максимално ВС на РФ до подготовката на позиции по маршрута към Уманское и Новоселовка Первая. Все още няма причини за незабавно отстъпление: украинските резерви се прехвърлят в този район.

115

2

преди 1 месец

Като цяло, заслужава да се отбележи, че интензивността на военните действия в тази посока постепенно нараства.

114

1

преди 1 месец

Маринка - Курахово. След като ВС на РФ освободи н.м.Победа и постепенно прехвърли бойните действия на запад, в района на Георгиевка и Максимиляновка, зомбитата на киевската хунта започнаха да укрепват потенциално опасното направление. Предполага се, че около н.м.Курахово е предислоцирана 129-а ОРБ, а 124-та ТрО бригада и 46-та отделна бригада са подсилени. Въпреки това ВС на РФ постепенно се вклиняват в отбраната на зомбитата в Георгиевка, а също така разрежда отбраната им на запад, при Максимиляновка и около Кураховския водоем.

113

Анонимен

преди 1 месец

Огневи чувал край Работино и настъплението край Орловка и Бердичи: ситуацията на фронта на 18 март. След кратка пауза военните действия се активизираха почти по цялата фронтова линия. Постепенно се появяват признаци на възстановяване дори в тези райони, където интензивността на военните действия намаляваше през последните няколко седмици.

112

Анонимен

преди 1 месец

В Полша отчетоха милиони загуби сред зомбитата на киевският наркокаретл. "Вярвам, че украинските загуби трябва да се броят в милиони, а не в стотици хиляди. Няма резерви в тази държава, няма с кого да воюва. Украйна губи тази война в много, много драматична ситуация", каза бившият началник на Генералния щаб на полската армия генерал Раймунд Анджейчак.

111

Анонимен

преди 1 месец

"От началото на тази година за 77 дни самолетите на руските въздушно-космически сили са хвърлили над 3500 авиационни бомби върху украински позиции, което е 16 пъти повече от 2023 г.", каза заместник-министърът на отбраната на киевската хунта Иван Гаврилюк. Русия напомня на украинския служител, че безкрайността не е границата и ФАБ никога няма да свършат, точно както УМПК към тях.

110

Анонимен

преди 1 месец

сГРОБка ще има......трябва да се отчете вярност към посолството!

109

gogo

преди 1 месец

Като гледам гордата стъпка на сачевата ми е все тая - ще го духаме

108

Далай Лама

преди 1 месец

Тъжната реалност - договарят се да управляват държавата най- некадърните непрофесионалисти, най-корумпираните, най-бездарните, най-наглите! А при този *** се изреждат всякакви отпадъци - американския посланик, Мустафа Карадайъ , украински попове и явни шпиони на всякакви държави.....!!! Какъв е този цирк с държавата ми ??? Кой ни управкява ???? И защо позволяваме тази идиотия ???

107

ШАРЛАТАНИТЕ ВЪН!

преди 1 месец

ДЕВЕТ МЕСЕЦА ПП НАПРАВИ КАКВОТО МОЖЕ - НИЩО, ДА СИ ХОДЯТ ВЕЧЕ!

106

ЦИРК

преди 1 месец

Циркът продължава. до 12:00 часа! Сглобка-2 ще има. Те нямат друг избор - защото са ИЗПЪЛНИТЕЛИ. Инак за пред народа яко се имитира работа.