78

Анонимен

преди 2 месеца

Този продуха стотици хиляди лева,за да си разхожда *** до "приятелските" ни нам държави. Аланкоолу,ти пита ли бай Марин от н-ското село,какво мисли за Украйна,че говариш от негово име!?

77

Олимпий Панов

преди 2 месеца

Сигурно дълго е учил написаното от пусолството за да го запомни.Тоз без заповед и да диша няма да може!

76

Путин за мира

преди 2 месеца

"Казвал съм го отново и отново и ще го кажа отново. Ние сме за мирни преговори, но не само защото на врага му свършват патроните" - много точно казано. Мисля, че точно за такъв временен мир се готвят на Запад. Но ако така действат, войната в Украйна ще свърши когато руската армия достигне до полската граница.

75

Почина ген. Марин

преди 2 месеца

Беше уволнен от президента Петър Стоянов за това, че беше против унищожаването на нашите ракети СС-20 за което настояваха Турция и САЩ, а те бяха гаранция за сигурността ни. Достоен български офицер, нямаше как да оцелее на поста си заедно с п'родажници като Петър Стоянов. И като допълнение: по това време офицерите от армията при уволнение получаваха 12 заплати на куп. По нареждане на Петър Стоянов ген. Марин не получи нищо. Но запази достоинството си.

74

Анонимен

преди 2 месеца

Такъв бил, онакъв бил, той ли е българския народ! Ами след като е председател на парламента той е представител на българския нород. Да не би шепата путинофили тук да сте българския народ. България е в ЕС и НАТО и осъжда действията на Русия, пък вие тук продължавайте да пръскате плюнки и да ръсите обиди!

73

Росица Желязкова

преди 2 месеца

Искам на фронта в Украйна и да бъда пленена от Рамзан Кадиров!

72

тъпомер

преди 2 месеца

Австрия работи с Русия,дали Германия не знае или?!А за наште те не са наши а мижитурки с благоволението на едно посолство което дори не е в ЕС.

71

Анонимен

преди 2 месеца

Нека осъдим всеки терор, и украинския и американския и френския. Терор ли е, трябва да се осъжда.

70

Анонимен

преди 2 месеца

Zа какво говорят тези луди?

69

Анонимен

преди 2 месеца

Я,некакви си двама десеторазрядни говежди прислужници се показват от обора.

68

Анонимен

преди 2 месеца

Росчо, ти не си България. Не се изказвай от името на народа.

67

Бг

преди 2 месеца

Вярно е Австрия е с изцяло руски нефт и газ . Да не забравяме ,че не е член на нато.

66

Пловдив

преди 2 месеца

Иначе, срещата е в Австрия,която си работи с руски нефт и газ,даже в Русия,работят австрийски банки.

65

Ей, бухто

преди 2 месеца

Пълни устата с мекици по - добре, отколкото да говориш нищо не ти се разбира

64

Костинброд

преди 2 месеца

Не се обаждай от коневръда.

63

Анонимен

преди 2 месеца

Укрите забраняват изучаването на български в българските училища в Укрия, а нашите утaйки подкрепят укрорежима. По-големи национални предатели не сме имали дори и през комунизма.

62

НЯКОЙ

преди 2 месеца

То добре осъждат Русия, но защо всички имат амнезия и не знаят и не коментират какво става в Газа. А защо Зеленски отмени изборите в Украйна ?

61

Бг

преди 2 месеца

Какви са тези отайки на снимката

60

ДОКАТО ИМ ДАДОХМЕ

преди 2 месеца

БЕЗПЛАТНО ЦЯЛОТО СИ ВЪОРЪЖЕНИЕ, ТЕЗИ ЧЕРНИ НЕБЛАГОДАРНИЦИ СА ЗАБРАНИЛИ ИЗУЧАВАНЕТО НА БЪЛГАРСКИЯ ЕЗИК ОТ НАШЕТО МАЛЦИНСТВО

59

Анонимен

преди 2 месеца

Каквото са му казали от Посолството това повтаря този клоун. За зверствата на САЩ или Израел дума не се обелва, за нападенията на ОкроФашистите срешу гражданску обекти в Русия нишо, но ако Русия смели фашисти и НАТО-вски "инструктури" стават зверства! Такива безволеви, безгръбначни и сервилни политици ни управляват.