3

Анонимен

преди 2 месеца

Спомням си баба държеше в мъзата под къщата в хладилник с лед, бурканчета със сол пъпната връв на всички в цялата рода. На всяко едно от бурканчетата имаше написано името на роденото детенце. Това е българска технология за здраве от хиляди години по балканите!

2

Анонимен

преди 2 месеца

Много е важно, след раждането да се съхрани пъпната връв в която има стим целс клетки, които в бъдеще са лекарство за детенцето до края на живота му. Едно време бабите след раждане са слагали пъпната връв в бурканче със сол и когато бъдещият герой или героиня се разболее му се дава една малка хапчица от пъпната връв и то оздравява, понеже в клетките на пъпната връв има информация за възстановяване на метаболизма. А сега Пъпната връв заедно с плацентата и кръвта в нея заминават за канибалите

1

Анонимен

преди 2 месеца

Много е важно, когато децата се раждат, докторите да не режат веднага пъпната връв, а да оставят детето до плацентата, за да може цялата кръв с информация за здраве от дедите им, събирана с векове, да се влее в бебенцето. Освенй това е много важно майката да започне веднага да кърми бебенцето, понеже тя произвежда Коластра в която има информация за здраве до 15 ден след раждането.