91

Анонимен

преди 1 месец

Шутът на мутрите пак изпълзя от смрадливата си дупка.

90

Аз де аз

преди 1 месец

Славуца щом отново се включи значи машината отново е пусната да духа фекали срещу вентилатора... Севи ПР отново е във вихъра си... а народа обича сеир и пляска с ръце и кима гламаво с главя без да се замисля как го хлъзгат по леда с елементарни похвати

89

Анонимен

преди 1 месец

То не е важно кой колко е жалък, а кого подкрепя Посолството... За съжаление тука е така. Иначе да, Слави пак е прав.

88

Анонимен

преди 1 месец

Слави, по-жалък от тебе няма! НЯМА!

87

Анонимен

преди 1 месец

Само ще кажа две неща. Трифонов не арестува Борисов, извън всякакви законови и морални норми. ИТН не се прегърна с партита, която се кле, че ще унищожи, в първия момент, в който бе удобно, макар да им беше пердложена тази опция. Казвайте, КАКВОТО СИ ИСКАТЕ, но за мен Петков е продажник на н-та степен и ако му се даде повече власт, ще се превърне в авторитарн мекеpe.

86

Анонимен

преди 1 месец

Сл.мислех,че има нещо в главата ти,а то било вкисната суроватка. Що за подмазвач си ти на банкянският!?Мижавата ти партийака,не провежда държавна политика,а шета на една злопаметност,която може да изплюе итн от списъка на кандинатите за нс.Голямата политика не е шоу,ти ще разбереш това още на сл. избори.

85

Анонимен

преди 1 месец

Хора, не сте прави! Мутрите дето пазят косъм да не падне от главата на Славуца, му пречат да забие някое гадже, за това е така самотен, горкия. Но какво да се прави, Чалгата иска жертви!

84

Анонимен

преди 1 месец

Хей! Каквото е ткаа си е така. След този ход на Петков, ПП почма да ме плаши. Такив авторитарни действия в България не е имало от 60 години насам.

83

Олимпий Панов

преди 1 месец

Да Жалък е!

82

Анонимен

преди 1 месец

Имаш топки, поемаш отговорност, правиш деца, нямаш топки, гледаш и даваш акъл, като Славуца.

81

Не съм фен

преди 1 месец

Не съм фен на Слави, но са ми смешни тези, които пишат, че Слави не бил мъж,защото не бил направил деца. Значи мангодето прави по една къща деца е най-големия мъж.Киро бил имал три деца и жена канадка и е голям мъж, защото им лепна един голям резил на всички. И дали е направил три или четири деца е също въпрос.

80

Фен

преди 1 месец

Най мъж от мъжете е Славуца. Един път даже проявил невероятна смелост и сам (!!!) залял Албена Вулева с бира, скубал и косата и.т.н. Кой друг е като него.

79

Тенгри Кан

преди 1 месец

Последните секунди на центрофугата върват, ой-ой-ой, Бойко веч изпран е - мой-мой-мой! Ще излезе сух и чист от целата воня и па щий Бога Бохо в цялата игра! Кат на Бох му се молеше скорепочивший патриарх, че парички той му кихна в ония постни времена;))) Щедър Бог е Бохо, а перачите, уви, сичките *** са по техните снаги!;)))

78

Логика

преди 1 месец

Слави е истински мъж, понеже седи отстрани, ръси мозък и прави интриги, като махленска клюкарка.

77

Анонимен

преди 1 месец

слави е един продажен руснак. който иска да вкара България във война

76

тоти

преди 1 месец

Каза един голтак без мустак!!

75

Факт!

преди 1 месец

Може и да има три деца, ама да си в поза "партер", а Бойко и Пеевски да са зад теб...не изглежда никак добре отстрани! Каквото и да обясняваш, че правите... Ха ха!

74

Хаха

преди 1 месец

Като гледам как са се активизирали дежурните писачи на ПП-ДБ, явно доста са се филмирали! Така е, истината боли!

73

спас

преди 1 месец

той е мъж има три деца а ти

72

Присмял се хърбел

преди 1 месец

на щърбел. Чували ли сте тази поговорка? :D