45

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 41 Сърбия иска и половин България, ние им строим магистрали и газопроводи без пари.

44

Анонимен

преди 2 месеца

Просто трябва да се прекратят всякакви отношения с тая недодържава и да се разтури тая "историческа комисия", която се занимава само с ядене моабети и харчене на пари. Вето, защото СМ гъмжи от клети бездомни котки и ужасени кучета.

43

баба мара

преди 2 месеца

да ще има вечно вето докато биете и унижавате българите в македония няма даима спокоиствие като искате ес ще спазвате правилата и всички ще живеете в мири дружба

42

Накратко :

преди 2 месеца

Без БЮРМ в ЕС!

41

Анонимен

преди 2 месеца

Не България, а ВМРО-ДПМНЕ ще направи всичко възможно Македония да не влезе в ЕС, защото това противоречи на интереса на Сърбия и Русия, а тази партия не е македонска, а сръбска. Дано македонците са наясно с този факт. Ако искат ЕС, трябва да гласуват за техните партии, които ще ги вкарат в ЕС, а не за такива, които ще направят всичко, за да не влизат в ЕС, а да станат отново част от Сърбия. Скарат ли се с албанците и стигне ли се до разпад на Македония,Сърбия ще поиска минимум половин Македония.

40

Анонимен

преди 2 месеца

Борят се две имотни мафии с еднакъв произход!

39

Анонимен

преди 2 месеца

Иван Костов им подари Танкове

38

Анлнимен

преди 2 месеца

Нашия *** ги въоражи и то безплатно

37

Анонимен

преди 2 месеца

Тези освен за България за нищо друго не говорят. Освен това, така и не научиха кой кандидатства и кой е член на ЕС.

36

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен СДСМ и албанците също отказаха на България. А те са със САШ.

35

Анонимен

преди 2 месеца

Путин нареди да се наложи вето на Македония, за да се върне на власт в Македония неговата партия- ВМРО ДПМНЕ. Това стана с помоща на ГЕРБ, ВМРО и Румен Радев.

34

Анонимен

преди 2 месеца

РСМ и Югославия нарушиха Нойския договор с България и сега са отделни държави със Сърбия. Тогава трябва нови договори или ако не успеят остават старите Букурещки и Берлински който РСМ пак нарушава че се дели от Сърбия и Турция. Идва санстефанския с Турция по който РСМ е вече бг и е изгоден за нас. Така че в съда на ЕС РСМ ще загуби.

33

Мара Бунева

преди 2 месеца

Понеже този ЕСПЧ няма нищо общо с ЕС,а тъй като в българската конституция няма записани национални малцинства,само при нарушаване на човешките и гражданските права някой може да си ги търси в Страсбург.Е, никой не е забранил в Р България да се самоопределяш като македонец, финикиец,ескимос и дори като марсианец.За разлика от същата ,,многострадална Македония", където можеш да си всякакъв, само не и българин!Да им напомним ли сръбския терор? Скопски синдром... Да заобичаш поробителя си.

32

Лъжлив Съби

преди 2 месеца

И с кого ще се обединява? Със Сърбия? Ама ние това го знаем отдавна, че тези са югосръбски агенти. И да не се позовава на договор, който се отнася за членове на ЕС. Като изпълнят всички изисквания, като станат част от ЕС, тогава вече може. А за този съд в Страсбург и прословутите му ,,присъди": става дума за родоотстъпниците от някакво си измислено ОМО, което най-нагло си е сложило гръмкото ,,Илинден".Само че тази ,,присъда" няма никаква сила, тъй като противоречи на конституцията на Р България.

31

Виж ти

преди 2 месеца

Един вид те на нас ще помагали. Абе море....едно дърво

30

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 21..не пипай специалитета на Кремъл...

29

Анонимен

преди 2 месеца

Купете си слънцезащитен крем фактор 50...има много да стоите на слънце пред портите на ЕС...

28

Анонимен

преди 2 месеца

Договорите на ЕС са общи приказки. Нойския договор и Берлинския и санстефанския договори са важни тъй като там се казва къде е България а Северна Македония не съществува. Така че почват от историята и кое къде е сега за да се направи истински нов договор зашото РСН сега се появява. България вече е победителка а не победена.

27

Стоян

преди 2 месеца

Време е да се разпаднете с 70 години нация не се създава извадете тескеретата на дедовците ви и ще видите ,че пише БЪЛГАРИН ...

26

ПП ПравителствоПадна

преди 2 месеца

Това е Новината от Последните Секунди!