48

Анонимен

преди 2 месеца

Биткойнът поскъпна рекордно , побързайте бaлъцu , пирамидата ви чака ...

47

Анонимен

преди 2 месеца

Тия новини не са даже и от вчера, те са на поне една седмица.

46

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен Я ми обясни, как така ИИ Ето при шаха напр. вече шахматистите са под въпрос.

45

Анонимен

преди 2 месеца

"До Язе ИТ пирамида е и скоро ИИ ще го ликвидира както и 99 % от програмистите." - По броя на "лйковете", виждам, че баят хейтче ис събрал с тоя кметнар. Я ми обясни, как така ИИ, ще ликвидира "ИТ пирамидата". А и програмистите ги "ликвидират" от COBOL насам.

44

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 34 - Кажи го на всеки с пари в банка ...

43

Анонимен

преди 2 месеца

"че като Спре Тока, Спира и Интернета, а с него и Криптото!" - То ако всичкото това спре и не се върне, да ти кажа, и парите ти няма да са особено полезни. Даже и да ги държиш под дюшека и да имаш милиони, тая полиция, армия и служби, като спре да тече заплатката, какво мислиш, че ще направят? Ще те вардят от лошите или те ще станат лошите?

42

Анонимен

преди 2 месеца

До 38 - Форевър конспорътр, а?

41

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен САЩ и ЦРУ държат повечето биткойни за да свалят правителства и бонбат.

40

Анонимен

преди 2 месеца

Биткойнът е вързан с цената на доматите в България.

39

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен (27) Има и ретардиран като теб ама нали си реъард та как да го разбереш.То и на Ружа поклонниците са мислили че са early adopters а пък тя ква стана..

38

Анонимен

преди 2 месеца

Когато парите са крадени не можеш да ги занесеш в банка и да платиш каквото е необходимо за секунди. Тогава отиваш при разни жетонаджиите да те оправят. Даваш 5-6% от кинтите и готово. Отсреща за да ги кешират и вземат още толкова. Ами БравУс!! Колко трябва да си смотан за да плащаш такива пари за един превод.?!Това е една съвременна Хавала и нищо повече. Въпроса е ЗАЩО правителствата търпят бандити да движат бизнеси с тази врътка?!?!

37

Анонимен

преди 2 месеца

До Проблемът е Те са на облаци извън бг.

36

аха

преди 2 месеца

бля бля, биткойна е за аматьорите, който разбера е взел 2010г-2014г когато беше под $100 за бройка, сега мющерията е да се дебнат меме валути разни гущери и лисици поскъпват за няколко месеца с 5000%, а биткойн от дъното преди 12 месеца(16к) 350% с голям зор

35

Анонимен

преди 2 месеца

Битжетона е термометър на човешката глупост. Колкото по-скъп толкова човечеството е по-глупаво.Или иначе казано Глупомер.

34

Пералня

преди 2 месеца

За измамници

33

от Сидней Ав$тралия

преди 2 месеца

Е, аз разбирам биткоина, и дори припокрива технологиите които работя и създавам. Но аз не ги правя за валутни търговии и спекулации, а за киберзащита и обмен на секретни документи на австралйското правителство. И кво? За мен криптото е базирано на 0 като стойност с 0 обезпечение. Придадена стойност е имагинерна върху 0 и 0 покритие. И от халвингите от предишния краш когато фалираха малки и средни копачи, и останаха само едрите на ръба на фалита, изчислявам че ако падне под 18к мрежата ще изключи

32

Анонимен

преди 2 месеца

Юрушшшш! На дигиталните нулички и единички, измислени от американското правителство под псевдоним Сатоши Накамото, да си вярвате, че сте независими и невидими в разплащанията :)))

31

Проблемът е

преди 2 месеца

че като Спре Тока, Спира и Интернета, а с него и Криптото! Не Искам, да съм Лош Пророк, но в България най-добре да Инвестирате в Свещи, тъй като 1 ТЕЦ вече Спря, другите ще ги Затворят, АЕЦ-а е до 1вия Ремонт - щото Части вече от Русия - няма! а УестингХаус - ами те за последните 25 години нямат Построен 1 работещ Реактор, така там е по-зле и от Ф-16 на Чертежи, така че нали разбирате на къде Отиваме - Мрак и Свещи!!

30

киро брейка

преди 2 месеца

айде стига с тези пропагандни статии днес поскъпва и митко президента ще си прави клипове у тик тока как бил познал и всички да инвестират и да му плащат че бил познал... а утре рекордно ще поевтинее и аз киро брейка пак познах и ще трябва да ми плащат на мен у моя платен канал...статии за абсолютни баХлъци!!!да има какво да пишете...ама то 95% от статиите в този сайт са копи пейст...наздраве от кирчо от село павел!!!

29

Анонимен

преди 2 месеца

Борсите блокираха от много завяки за продажба и спяха да приемат заявките .