217

Христо Христов

преди 2 месеца

До 206 "България практически няма какво до губи ако приеме Еврото, като автономност на паричната политика, поради липсата на такава, понеже българския лев е "вързан" именно за Еврото! " - неграмотните про'с'таци по това се познавате, че не правите разлика между еврозона и валутен борд. То трябва да си про'с'т те си, за са станеш европеид!

216

Анонимен

преди 2 месеца

Запитайте се какво ще стане с българския резерв от няколко милиарда. Никой не говори за това. Дали една част няма да потъне в тази бездънна дупка Украйна.

215

Христо Христов

преди 2 месеца

Продава си стоката като ром на битака.

214

Не искам евро

преди 2 месеца

Ясно ли е

213

Pesho

преди 2 месеца

Долни лъжи! Не ни трябва чужда валута! Българи събудете се !

212

Олимпий Панов

преди 2 месеца

Голяма глупост някой да ме убеждава!Щом искаш да убедиш някой значи искаш в повечето случай да го излъжеш и да го използваш!

211

Таман ще се набутаме

преди 2 месеца

и ще ни го отмаат! Както винаги ни се е случвало с членоването в съюзи!

210

ЗА ХОРАТА

преди 2 месеца

тоест за Българите нещо споменава ли?

209

Замундец

преди 2 месеца

Какво ни пука като нямаме нито левове нито евро.....

208

Анонимен

преди 2 месеца

Германия като е с евро да не е цъфнала, върви все по надолу, а за нас не ви се мисли.

207

Анонимен

преди 2 месеца

Еврото е супер за хора като шиши и обръчите им от фирми. За бачкатори като мен нищо добро не ни чака.

206

ммда

преди 2 месеца

До ЦелиТова цели и полша, румъния, дания, швеция, унгария

205

Анонимен

преди 2 месеца

до 207 - сериозно ли? хахахах и от кога някой се е замислил за народа ?:))) до 209 и как няма да фалираме при постоянното теглене на заеми от кокоро? и после ако не дай си боже не слушаш ти врътват кранчето на еврото - е това е зависимост! А да платим ли и дълговете на Гърция какво ще предложите?

204

Затова

преди 2 месеца

До 208. Разликата между Великобритания и България и между британския паунд и лева е от небето до земята! България Не е Великобритания нито като икономика, нито като силна валута! Българският Лев е вързан именно за Еврото, за да не фалираме като при Жан Виденов!

203

Анонимен

преди 2 месеца

Великобритания като беше част от ЕС защо не мина в евро, а? За народа еврото не е добре заплати и пенсии ще намалеят, а всичко останало ще расте. Имаме валутен борд и нямаме нужда от евро. Странно сега като искат за 1 кв.м от 1500 евро /незаконно/ нагоре, колко ли ще искат когато минем на евро.

202

Цели

преди 2 месеца

С приемането на еврото у нас се цели: 1. ускорено модернизиране на страната 2. изпреварващ икономически растеж и 3. качествено подобряване на благосъстоянието на хората.

201

Хах

преди 2 месеца

България практически няма какво до губи ако приеме Еврото, като автономност на паричната политика, поради липсата на такава, понеже българския лев е "вързан" именно за Еврото! Цените няма да скочат, защото вече са европейски.

200

Киро и КокорЯ:

преди 2 месеца

Безспорно евраците ще отворят огромни възможности за делкаНе с Буци,Шиши и Мравояд Грантояд! После - всеки на далечен тихоокеански остров,възможно най-далече от народната любов...

199

ако се замислите

преди 2 месеца

какво ще последва съвсем логично от това да се обединят дълговете на всички държави в еврозоната (освен че ние ще бъдем натоварени дългово някъде х3)... ами ще последва единна данъчна система за цялата еврозона.... Мислете!

198

ДО 200

преди 2 месеца

До Анонимене са на българина всичко му е ясно !