464

Щирлиц

преди 1 месец

Ало,ало.Ще гледаме нови серии за френската "съпротива".

463

Анонимен

преди 1 месец

"НАПОЛЕОН" РЕШИЛСЯ. ФРАНЦУЗСКИЕ СОЛДАТЫ ПРИБЫЛИ В БОЛГАРИЮ. СЛЕДУЮЩАЯ ОСТАНОВКА - ОДЕССАФранцузские военные прибыли в Болгарию, откуда их повезли в неизвестном направлении на армейских грузовиках. Предположительно следующей остановкой солдат должна стать Одесса. Похоже, что новый французский "Наполеон" вс же решился вступить в открытый конфликт с русскими.

462

Анонимен

преди 1 месец

КАКВО ЩЕ СТАНЕ АКО ПРАТЯТ ФРАНСЕТА В УКРАЙНА ....ЩЕ МИРИШЕ АМА СЕ СЕТЕТЕ НА К'ВО ОБИКНОВЕННО ЦВЕТА Е КАФЕНИКАВ

461

Анонимен

преди 2 месеца

ТОЯ *** НЕМОЖЕ ДА СА ОПРАВИ С АРАБСКИТЕ КВАРТАЛИ В ФРАНЦИЯ ТРЪГНАЛ ДА ПЛАШИ ГАРГИТЕ ! ГЕРМАНИЯ САМО ЗА 5 ДНИ СМАЗАХА ФРАНЦИЯ 2 СВЕТОВНА ТОЯ ТРЪГНАЛ ДА СА ЕЖИ НА РУСИЯ ! ПО ДОБРЕ ДА СИ НАПЪНЕ ТРАСГЕНДЪРА БРИДЖИТ МАКРОН ДЯДОТО ТРАНСГЕНДЕР ЗА КОГОТО СЕ ОЖЕНИЛ

460

Анонимен

преди 2 месеца

Франция няма арсенал да си опази задните части докато aкa, а какво да говорим ако тръгне срещу раша. Там направо е загинала. Мисля, руснаците тайно се надяват франция да тръгне. Ама не му стиска на макарона бaбoeб. Той само с бaбички може да се оправя.

459

Анонимен

преди 2 месеца

Франция има 1/20 от арсенала на Русия. И е малка. А и разликата във войниците е от земята до небето. Втората световна Германия превзема Франция за колко? 50 дни? Има жилищни сгради в Русия, които са издържали повече срещу германците...Можеш ли да си представиш, цяла държава издържа по - малко от един блок... Те това са францусите. Обикновено много шум вдигат преди да се нaaкaт.

458

само факти

преди 2 месеца

франция има арсенал да изпепели русия

457

Анонимен

преди 2 месеца

Макрон дали си дава сметка че ако това за което говори се случи ще пренесе войната във Франция? Или си мисли че ще прати войници в Украйна и те ще се сражават там а той ще вири гордо муцуната си във Франция и ще се прави на Наполеон. Веднага ще му подпалят чергата руснаците. Що не си трае тоя човек а дърпа дявола за опашката. Ще подпали цяла Европа тва т.ъпо парче.

456

Анонимен

преди 2 месеца

Е да де ама Макрон не е Напальон. И ако стане такъв- лошо!

455

Геронтолога се

преди 2 месеца

изживява като военен стратег, но занемарява пациентката си, което от медицинска гледна точка е недопустимо! Не допускайте лоботомирани да определят живота ви!

454

Бай Дрън

преди 2 месеца

Ядрените ракети не целят БВП :) Подозирам, как Макрон съвсем скоро ще бъде изритан от народа си.

453

Баш урсуз

преди 2 месеца

Айде всички русофилски подметки в Черное море и кой доплувал до Сочи,доплувал,а другата *** да натори морското дъно

452

Анонимен

преди 2 месеца

Нова информация - щял да поиска от Русия прекратяване на огъня за времето на Олимпиадата. Но нямало да поиска същото от Украйна. Питам - на какво пък основание руснаците ще се съгласят, когато унижиха и спортистите им, блокирайки ги за Олимпиадата.

451

Анонимен

преди 2 месеца

Франция велика сила ли е, или Германия. Първо да се огледат в огледалото.

450

др0гаре плоскоземи

преди 2 месеца

нормалните страни опят ви показаха средния......за да не го забравите

449

Анонимен

преди 2 месеца

Макарончо , като слуша баба си до тук стига.

448

Анонимен

преди 2 месеца

Макарон само окуражава Руснаците със присъствието си!

447

Анонимен

преди 2 месеца

Поредния американски пудел се е разлаял.

446

Банкеръ

преди 2 месеца

Е не е ли по добре една ескадрила Мираж да се пробва да наруши въздушното пространство на Руската федерация.Ще разберем веднага колко самолета ще се върнат във Франция и колко високи ще са гъбите в Париж.Очевидно е,че филмите за Рамбо нямат нищо общо с убийците на Кадиров.

445

тоа

преди 2 месеца

бездетник че яде хурката. съвсем скоро!