94

Врабчето

преди 2 месеца

Гаден поглед има тази

93

Анонимен

преди 2 месеца

Тоя Бойко го не иска ,

92

Анонимен

преди 2 месеца

Вдигай брат, аз не ги плащам и без това. Скапа няк.

91

Курти

преди 2 месеца

.............Няма от кого да ги вземе................Толкова е просто...........Иначе ще отиде на Концерт при Йосиф Кобзон.......

90

запознат

преди 2 месеца

До *** Джендаров: Правилно разсъждаваш! Да не забравим, че от следващата година ще трябва да плащате и репарации на Руската федерация с които ще се въстановява Донбас!

89

Соросоид Джендаров

преди 2 месеца

За да се намали инфлацията трябва спешно да се вдигне ДДС-то на 40 %! Така след 1 година инфлацията ще бъде с отрицателни стойности и ще ви приемат в еврозоната през 2026 г. Ще трябват пари в бюджета за нови самолети, радари, абрамси, брадлита, кораби и подводници! За малко да забравя патриотките които трябва да пазят небето от руски самолети и дронове!

88

Анонимен

преди 2 месеца

Много изостанаха осигуровките от заплатите. Разумно е да се сложи една минимална осигурителна сума от примерно 1800 лева за 2023 година, както и максимална от 9300 лева. Защо обричат сега работещите на мизерни пенсии в бъдеще? Другото, което трябва е и 10% данък върху дохода, но не по-малко от примерно 160 лева месечно. Ясно е защо...

87

Анонимен

преди 2 месеца

Принципът работиш много - плащаш много, нищо не правиш - получаваш помощи и дарения, е типичен за капиализма. При социализма никой не получаваше помощи и дарения, ако е здрав, но незнайно защо пишмандемократите твърдят, че това било характерно за социализма.

86

Анонимен

преди 2 месеца

Програмистите са вече като мотиката и сърпа на полето и нивата. Остарял човешки труд, който ще бъде заместен от машините. Въвеждаме механизация в интелектуалния труд, както беше извършена механизация на селскостопанския труд.

85

Анонимен

преди 2 месеца

Българският народ е десен и гласува за десните и богаташите. Няма бедни в България.

84

Нов живот

преди 2 месеца

Да до дyхат бедните бе кво ги мислите?? И аз почнах много да им се дразня на някви бедняци вече откакто забогатях. Вече се чудя на тия дори коит ги мислят кво ги мислите

83

Анонимен

преди 2 месеца

Верваме ти, ти си човека който винаги говори истини. Вие с Киро ни направихте отново велики като при цар Симеон

82

Анонимен

преди 2 месеца

Кои ВИЕ, бе Асене? С 5% подкрепа, тргнал да ни уверява! КОЙ СИ ТИ?????

81

а осигуровките?

преди 2 месеца

Прави се на ударен. Вдигна осигуровките и сега няма жив програмист да гласува за него. А преди им бяха гръбнака на електората.

80

realistka

преди 2 месеца

Много го е яд на мен. Системно и постоянно се опитва да ме тероризира финансово. Предполагам, че е защото е грозен със злобна физиономия.

79

Анонимен

преди 2 месеца

Ококорен, тия ги разправяй на твойте хора от Факултета и Филиповци! Вие може и да нямате, ама тези които ще дойдат след вас, няма да имат друг избор. След като наследят цъкащата бомба която ще им оставите..!

78

Хаха ха

преди 2 месеца

Стабилни са момчетата ще издьнят дупето на матряла с -200

77

Айде бе

преди 2 месеца

Дигат всичко да дерат народа. Особено местните данъци и такси. Коко е прав няма да ги дигат но само за аверите на Буци и Шиши.

76

Хаха ха

преди 2 месеца

Бацуню каза не гласуваме ли увеличение на даньците няма да можем да теглим заемиГерб пп атака пубеда

75

Хаха ха

преди 2 месеца

Председателят на ГЕРБ допълни, че принципът работиш много - плащаш много, нищо не правиш - получаваш помощи и дарения, е типичен за социализма. След тези препоръки няма да можем да удържим намалени данъци, защото ако не го гласуваме, няма да може да взимаме заеми, отбеляза Борисов.