Кое е по опасно за здравето и живота на човек, тръгнало към разваляне, месо или ориз, оказва се оризът, а съчетани двете заедно в лаборатория:)) ^Елитът* ще се храни ли с ГМО химията, инсектите и др., не разбира се.
Какви лаборатории, какви пет лева? Вчера отивам горе в планината, а там ревът на Адам бе страхотен! Лъвски! А под него Евуня набъбнала, потекла, на ум си рекла: - Свърши се с нази... И от тогава Женското Корито на Реката управлява Мъжкия Поток в Планината. Гледам към реката: А там бяла пяна - Мляко от Цинцурелите на Евуня смесени със Инфоспермата на Адам! Вкусно.... вкусно ..... природно!
До ИдеалистЩе ядем каквото ни се полага по социален статус, като вече няма истински пари на касата в магазина ще светва в червено, че за тази седмица вече си изял 200 грама синтетика по норма и имаш право да рупаш само тревица.
До Зевс Не е така. Около 10 % от хората ще ядат истинско месо, гоите ще ядат синтетини отрови! Справка - документите от Давос!
Тове е метод за присадка на клетки, не нов биологичен вид. Следователно всяко растение ще трябва да се обработва индивидуално, а после след засаждането не знаем какви отклонения могат да настъпят в разстежа. Животните имат иммуна система и множество жлези за да се предпазват от околната среда. Евентуално оризовите раастения могат да се отглеждат в стерилни оранжерии, но това е скъп процес произвеждащ малко продукт. Интересна разработка, но скоро няма да стигне до потребителите.
До мда И тези аминокиселини и клетки не са добити от убити бременни крави в определен стадий на бременността. Ако аминикисекините са ситезирани химически, те ще са по 50% L и D пространствени изомери и Д изомерите ако се вградят в белтъка го правят непълноценен и вреден за организмите.
До Аз Просто хората с комплекси се влияят от модата. Сайтът "Днес" ни понесе новина за лабораторно отгледано месо със снимка на истинско. Заблуда, ше ги докладвма на фактчекърите. Много лоши професионалисти работят в тази медия!
Айде,айде в ориза няма толкова азот по-скоро е източник на въглерод и енергия. Да кажат и колко аминокиселини са добавяли в хранителната среда.
Най-вкусно телешко варено в къщи си правим от опашки и парченца джолан. Става много вкусен и богат на аромати бульон, което се отразява на зеленчуците и на супата като цяло. Та който иска, да кара на ориз, на мене месо ми дай.
Добре де, не е ли по-добре да си вземеш една крава която да ти "коси" ливадата, да пиеш "прясно" прясно мляко, да си направиш домашно кисело мляко и да си купуваш ориз от магазина??????? Просто питам. Иначе сам трябва да си косиш ливадата.......
И защо е необходимо това? Кравата пасе трева, прави мляко и месо, а ориза става и директно за храна на хората. Може би светлото зелено бъдеще е богатите да ядат месо от ориз, а останалите да пасем тревица?
До Чери00... младите не се хранят с месо за да са здрави, красиви, морални и т.н., а не вечно болни, грозни, неморални, пропаднали и ошкембени соц диваци като вас в този форум.
Англичаните вече изпринтираха на 3D принтер пържола. След 20-30 години само изкуствено месо ще се яде. Само много богатите ще могат да си позволят истинска пържола или стек от прace или тeлe
заменя нищо това производство, а? Че от заменяне ще останем без храна накрая, докато милиардерите лицемерничат, колко милеят за нас и особено за гладуващите...
Отгледаха говеждо месо в ориз като източник на протеини