31

Анонимен

преди 2 месеца

Кое е по опасно за здравето и живота на човек, тръгнало към разваляне, месо или ориз, оказва се оризът, а съчетани двете заедно в лаборатория:)) ^Елитът* ще се храни ли с ГМО химията, инсектите и др., не разбира се.

30

Анонимен

преди 2 месеца

Какви лаборатории, какви пет лева? Вчера отивам горе в планината, а там ревът на Адам бе страхотен! Лъвски! А под него Евуня набъбнала, потекла, на ум си рекла: - Свърши се с нази... И от тогава Женското Корито на Реката управлява Мъжкия Поток в Планината. Гледам към реката: А там бяла пяна - Мляко от Цинцурелите на Евуня смесени със Инфоспермата на Адам! Вкусно.... вкусно ..... природно!

29

Анонимен

преди 2 месеца

Колко муй килото - лев и 20 :)))

28

Зевс

преди 2 месеца

До ИдеалистЩе ядем каквото ни се полага по социален статус, като вече няма истински пари на касата в магазина ще светва в червено, че за тази седмица вече си изял 200 грама синтетика по норма и имаш право да рупаш само тревица.

27

Идеалист

преди 2 месеца

До Зевс Не е така. Около 10 % от хората ще ядат истинско месо, гоите ще ядат синтетини отрови! Справка - документите от Давос!

26

Анонимен

преди 2 месеца

Тове е метод за присадка на клетки, не нов биологичен вид. Следователно всяко растение ще трябва да се обработва индивидуално, а после след засаждането не знаем какви отклонения могат да настъпят в разстежа. Животните имат иммуна система и множество жлези за да се предпазват от околната среда. Евентуално оризовите раастения могат да се отглеждат в стерилни оранжерии, но това е скъп процес произвеждащ малко продукт. Интересна разработка, но скоро няма да стигне до потребителите.

25

Идеалист

преди 2 месеца

До мда И тези аминокиселини и клетки не са добити от убити бременни крави в определен стадий на бременността. Ако аминикисекините са ситезирани химически, те ще са по 50% L и D пространствени изомери и Д изомерите ако се вградят в белтъка го правят непълноценен и вреден за организмите.

24

Идеалист

преди 2 месеца

До Аз Просто хората с комплекси се влияят от модата. Сайтът "Днес" ни понесе новина за лабораторно отгледано месо със снимка на истинско. Заблуда, ше ги докладвма на фактчекърите. Много лоши професионалисти работят в тази медия!

23

мда

преди 2 месеца

Айде,айде в ориза няма толкова азот по-скоро е източник на въглерод и енергия. Да кажат и колко аминокиселини са добавяли в хранителната среда.

22

Анонимен

преди 2 месеца

Най-вкусно телешко варено в къщи си правим от опашки и парченца джолан. Става много вкусен и богат на аромати бульон, което се отразява на зеленчуците и на супата като цяло. Та който иска, да кара на ориз, на мене месо ми дай.

21

Аз

преди 2 месеца

До Зевс - :) да, почти съшото :)

20

Аз

преди 2 месеца

Добре де, не е ли по-добре да си вземеш една крава която да ти "коси" ливадата, да пиеш "прясно" прясно мляко, да си направиш домашно кисело мляко и да си купуваш ориз от магазина??????? Просто питам. Иначе сам трябва да си косиш ливадата.......

19

Зевс

преди 2 месеца

И защо е необходимо това? Кравата пасе трева, прави мляко и месо, а ориза става и директно за храна на хората. Може би светлото зелено бъдеще е богатите да ядат месо от ориз, а останалите да пасем тревица?

18

Фин

преди 2 месеца

До Чери00... младите не се хранят с месо за да са здрави, красиви, морални и т.н., а не вечно болни, грозни, неморални, пропаднали и ошкембени соц диваци като вас в този форум.

17

Анонимен

преди 2 месеца

По-голяма е вероятността да ви нахранят със свободно отгледани буболечки.

16

пияница мистик

преди 2 месеца

Англичаните вече изпринтираха на 3D принтер пържола. След 20-30 години само изкуствено месо ще се яде. Само много богатите ще могат да си позволят истинска пържола или стек от прace или тeлe

15

Айде обаче да не

преди 2 месеца

заменя нищо това производство, а? Че от заменяне ще останем без храна накрая, докато милиардерите лицемерничат, колко милеят за нас и особено за гладуващите...

14

Тук

преди 2 месеца

В България говеждо няма, само сме на телешко.

13

А МОЖЕШЕ

преди 2 месеца

ДА Е В ДИНЯТА ДАВА ПОВЕЧЕ РАНДЕМАН

12

Гастроном

преди 2 месеца

*** да се чете "Blata germanica"