21

Стилиян

преди 2 месеца

Всичко може да си дойде на мястото само с една елементарна промяна на закона за максималния облагаем доход. Без горна граница и готово - вземаш 10000 на месец плащаш данък на 10000. Не е нормално човек който взема 1000 лева да плаща целия налог а тези с доход над 3400 лв да не плащат за всичко над тази сума Ще има за пенсии за пътища за заплати за здравеопазване образование и т.н. Но как да стане като всички знаем кой има такива доходи в България.

20

Анонимен

преди 2 месеца

За подобни магии като на Кокорчо счетоводители ги вкарваха в затвора, сега обаче нали било демокрация, абе нищо хубаво не ни чака с такива лаладжии и алабалисти, нужни са сериозни хора които да правят растеж и да привличат инвестиции.

19

Dfd

преди 2 месеца

Кукорчу в панделата

18

До 15

преди 2 месеца

Абе льо-льо,темата не е за патриарха,а за бюджета и образованието.

17

Angelov, Valve Corp

преди 2 месеца

А не ме разбирайте погрешно: всеки може да си вярва в каквото си иска, но когато едно вероизповедание си позволява да си пренаписва главния закон както си иска и заобикаля свет други.....ееееее

16

Анонимен

преди 2 месеца

И тоя май се е прицелил в стола на Асен Василев.Или някой друг от шайката.Нали идват пак на власт,ако финансовият м-р не е техен,как ще крадат?

15

Angelov, Valve Corp

преди 2 месеца

Мнението ми ли? Неофит-Симеон е най-престъпният патриарх в българската история. Грубо погазил конституцията и още няколко закона включително за културно-историческото наследство. И имам доказателства за това!

14

Дарк

преди 2 месеца

За да са приходите с 2,5 милиарда лева по-малко от осигуровки и данъци логичното обяснение е,че е намалял броят на работещите,тъй като няма промяна в законите като процедура по събирането на приходите,а тя ни най-малко зависи от това кой е финансов министър.Дори с оглед на постоянно нарастващите осигурителни прагове свиването на икономиката е реалност,дори и при по-високи общи приходи от ДДС и акцизи благодарение на увеличените заплати.

13

Angelov, Valve Corp

преди 2 месеца

Какво стана със:"Не съм съгласен с мнението ти, но докато съм жив ще защитавам правото ти да го имаш!"

12

Анонимен

преди 2 месеца

Просто Киро е шмекер като Тиквата :)))

11

До 5

преди 2 месеца

Така излиза, особено ако задълбочим в начина на получаване на титлите професор и академик на Денков и професурата на Светослав Малинов, човекът, който провали в ЕС борбата на превозвачите!

10

Анонимен

преди 2 месеца

Най-добре е тесните специалисти от гроб с шефа шиши и златното пръстче на костя да си направят един кабинет, да видим какъв финансов рай ще е. Тия м*шоци избягаха няколко месеца след ковид и досега само лаят. Нека да ги видим в криза и в предвоенно положение какъв майтап ще са.

9

Анонимен

преди 2 месеца

Със стари жрици нови витрини под червените фенери няма да имат успех. Такъв ще е ефектът и от това даряване на повече пари на креатурите, които другаде не биха си намерили работа, поради своята некадърност и незнание. Но в нЕкой ВУЗ са намерили връзки.

8

Анонимен

преди 2 месеца

За заплатите разбрахме. Нещо да каже за повишаване на качеството на преподавателската дейност? На какво да научи децата ти твоят някогашен състудент Cyльo Пyлeв, който си е взимал изпитите с тройки едва след третото явяване на повечето изпити, но после станал зет на Еди-кого-си?

7

Анонимен

преди 2 месеца

Всеки, служил при Бойко, е безгръбначен като тоя. Хората на Бойко, никога не биха могли да същствуват без него, нито за минута. Докато хора като Денков и Василев, са си Денков и Василев. Нямат нужда от никого.

6

Анонимен

преди 2 месеца

Шарлатаните не са шарлатани. А тези, които не са шарлатани, са шарлатани.

5

Анонимен

преди 2 месеца

Значи дори и да не си мечтаем за редовна докторантура, ако нямаме протекция. В такъв случай младите хора, които правят свободни докторантури (на самостоятелна подготовка), защо да остават в България? За да се подиграват с тях връзкарчетата, а след защитата, ако им се даде шанс да постъпят в някой ВУЗ ли в БАН, да слугуват и да носят на гръб децата, внуците, племенниците, снахите, зетьовете, съпругите, метресите на професори и академици?

4

Анонимен

преди 2 месеца

Като некой миш гледа

3

Хаха ха

преди 2 месеца

Така се купуват избори в случей , че няма ала бала или ротацияБедните ще подухват както рече асенчо

2

Анонимен

преди 2 месеца

чекмеджетата и нотариуса ги знаем трактора измамата на века ктб и много други герои