36

Пламен

преди 1 месец

Няма по-големи двуличници от тези в ПП и ДБ.

35

Деси

преди 1 месец

ДБ и ПП са продажници и лицемери

34

Иванова

преди 1 месец

ДБ не са нормална партия за мен. Хем да си част от управлението, хем да ходиш да се договаряш с опозицията за вот на недоверие към тях самите. Не мога да разбера, колко глупав трябва да си, за да го направиш.

33

Стоян

преди 1 месец

Това определено не трябва да се забравя!

32

Анонимен

преди 1 месец

не трябва да се търси логика при тех

31

Добромир

преди 1 месец

Толкова гнусно - двулични същества няма. И се снимаха и ядоха от торта с части от паметника, та и на Альоша хвърлиха око!!!

30

Прецакаха се!

преди 1 месец

НЕумните от ПП и недоразумението ДБ, жестоко се прецакаха с рязането на паметника на Съветската армия в София. Паметника беше голяма опорка за тях и се вадешае винаги преди избори и след всяко Осиране на така наречените "единствени в света носители на демокрация" от ПП-ДБ. Сега след премахването на паметника цялата им партийна програме вече е изпълнена и трябва много бързо да измислят причина за съществуванетро си.

29

баба мара

преди 1 месец

защото всичко е лицемерие всичко се прави за кокала тука идеология и моралняма всичко е келепир за цър-ву-ли-те

28

Истината

преди 1 месец

Тортата НЕ е била с "детски главички", както се опитва да лъже този манипулатор Таков, а с нарязания паметник на Съветската армия в София, което е победа ца ПП-ДБ!

27

Анонимен

преди 1 месец

ИБАН ТАКОВ Е ПУСНАТ ОТ ЛУДНИЦАТА СКОРО

26

Анонимен

преди 1 месец

Дрогаре нека да се разберем, само у нас все още народът хапва негърчета! Още от времето на соца има такова нещо. И ние тогава. като деца, хапвахме негърчета!

25

емо

преди 1 месец

умни и правдиви думи, но едва ли ще бъдат разбрани от повечето хора - зомбирани с ненавист към бсп. справка - част от коментарите.

24

пу ДВМ

преди 1 месец

другарю таков , родата ти и останалите комунисти що главички изядохте , и не само детски ! вие изяждахте живота на българина с десетилетия бе !

23

Стар

преди 1 месец

А съветските другари нарязаха другаря Ленин като торта в цял ръст.На един ухото ,на сруг окото забиваха ножа в тялото на вожда и го изядоха,парче по парче ! Има го в Гугъл това вълнуващо плюскане

22

Анонимен

преди 1 месец

Ей, че не разбират ама! Неее! Тортата с главичките символ на сбъднатата мечта на ДеБерастията у нас! Демек, най-после! Детски радости, пък и такива са им ПР-ите! Девиз "Преди нас, нямаше никой и нищо, затова и след нас така"!

21

Анонимен

преди 1 месец

А как целувахте ръка на Васил Терзиев, сега Таков бил комунист, смешни сте

20

Анонимен

преди 1 месец

Напротив, отдавна не е имало достоен социалист като Таков. Разбира се, Нинова ще му отреже главата

19

Петко Войвода

преди 1 месец

От урките по-големи фашаги надали има ама им целуваме задниците. Пари за тях има ама за българите няма! Имате ли представа колко българи събират помощи за лечение и операции, непосилни суми, които много често не могат да дочакат и отлитат от живота? *** политика работеща за заличаване на българския народ! Това е срам и позор, който политиците ни не осъзнават поради липса на морални ценности, за съжаление!

18

Лазар

преди 1 месец

Това отроче на комунистически престъпници тръгнало да говори за фашизъм... отвратително нагли деца на комунисти.

17

И този

преди 1 месец

...не е читав! Някакви "фашисти"и "нацисти" сънува! Комунистите без "враг" не могат да дишат! А всъщност комунизмът е не по-малко страшен от нацизма! Хитлер винаги се е учил и възхищавал на Сталин! Но на Този, явно му е забранено да мисли!