28

111

преди 2 месеца

До СалмонЕЛКА: Хайде, от кога чакаме - или ще си останете само със заканите докато Израел ви млати.

27

тъпомер

преди 2 месеца

Брадатите пак риват,не останаха джапанки по магазините.Голем рев за терористи,по добре си гледайте в къщурката.

26

Анонимен

преди 2 месеца

6 камиона снощи за 2,3 милиона души. Значи по около един камион на 400 000 човека хахаха Все едно в София довечера само 6 камиона с храна да влязат. Мислите ли, че на софиянци ще им стигне тази храна?

25

СалмонЕЛКА

преди 2 месеца

само да не вземат мюслите да наводнят терористичния Изсраел,че ще се получи не ловко некси...

24

Анонимен

преди 2 месеца

Бомбандираха цивилните, разрушиха домовете им, а после им дават храна? По-чудовищно нещо скоро не се беше случвало.

23

Анонимен

преди 2 месеца

6 камиона за колко милиона ще стигнат и до кога?! И междудругото , палестинците си имаха маслинови дръвчета ,който да отглеждат , докато не почнаха евреите да им взимат още и още земи и да стрелят по тях ,ако се опитат да ги обработват!!! Това е и за овцете и козите ,който отглеждат - няма къде вече ,защото всичко е заграбено от евреите!!! Оставили са им няколко града ,който редовно разрушават за да им покажат, че могат да си правят каквото решат!

22

Анонимен

преди 2 месеца

След като ФАЩ и ЕС , спряха помощите за палестинците ,заради евреите ,че мрънкат ,че ООН участвало в нападението срещу тях ,след като ООН ги осъди в ХАГА за геноцид....Помощи идват от Турция и ОАЕ !!! И ако не бяха ФАЩ ,до сега хиляди пъти арабите да са заличили това недоразумение на картата в Близкия изток - Израел!!!

21

Анонимен

преди 2 месеца

Горките евреи , те колко са добри - само 2 млн. оставиха да умрат от глад и жажда , пък този целия свят не разбира мъката им! И помощите не идват от Израел - просто Израел трябва да ги пусне да стигнат в Газа , защото са блокирали всички входове , дори тези който не са свързани с техните територии- като Рафа!!!...Просто като окупатори правят каквото си решат със затворниците от Палестина!!!

20

Анонимен

преди 2 месеца

Сега като се разправят с газа, почват хизбула и Ливан...после Иран или Египет и така. Да видим кога ще им светне в тъпите кратуни на мюсюлманите, че ако не се обединят един по един, държава след държава ще ги изчистят...може пък това да си е естествен подбор

19

1-3

преди 2 месеца

Тези от Газа-обявени за терористи-а светът се грижи за изхранването им!Ирония на съдбата!!!!

18

Анонимен

преди 2 месеца

След като избият жителите на Газа преди това.

17

сем

преди 2 месеца

Тези хора цял живот ли ще разчитат-вече пето поколение-на помощи?За тия безделници,които гледат с лошо око към съседите-няма ли работа,ами светът им е длъжен???

16

Анонимен

преди 2 месеца

Израел ще предостави на Палестинците в Газа тонове свинско месо! Понеше еврейската религия забранява яденето на свинско и те няма какво да го правят.

15

до 11

преди 2 месеца

До Анонимен: "МАЛКО ИМ Е! ДА СА МИСЛЕЛИ КОГАТО КЛАХА БЕБЕТА И ИЗНАСИЛВАХА"Ами и евреите да са мислили, когато са им крали къщите и земята. Ако си спазвахте границите от 69г., нямаше да има клани бебета?

14

аноним

преди 2 месеца

Интересно-по време на втората световна,имаше ли такива помощи за гладуващите,и правени ли са паузи за тяхното доставяне????

13

След

преди 2 месеца

нападението, палестинците играха кючеци по улиците! Нито един не излезе да се извини, да се разграничи от Хамас, и за да докаже, че няма нищо общо с терористите да посочи скривалищата им. Там всички са навързани. Пък ако имат късмет да убият заложниците...Жална им майка! Няма ООН, няма Ох боли! ЦАХАЛ ще ги смачка!

12

Анонимен

преди 2 месеца

Абе, защо арабските и мохамеданските държави, дето са пълни с петролни милионери и милиардери не пратят помощи на Газа, а пак евреите (враговете) и християнска европа? Видно е какви са им ценностите.

11

do 11

преди 2 месеца

До Анонимен: И на евреите им е било малко по времето на Мустакатия, ама ревете за измисления ви холокост с 6млн. жертви, нали?

10

однако

преди 2 месеца

Расте натискът на хусите. Хуситски инженери изпитаха 8-МАХ-ова хиперзвукова ракета. Пиндостан толкова се шашардиса за цялостта на своя флот в Чевено море, че спешно проведе тайни преговори с Иран на територията на ОАЕ и с посредничеството на Емиратите.

9

do 20

преди 2 месеца

До След: Избиха 20хил деца и жени. Това си е жив геноцид и мястото им в пъкъла е подсигурено.