26

Банкеръ

преди 2 месеца

Г-н Борисов да става патриарх и ще е на Власт доживот.Е има известни неудобства расо,корона,премерени приказки,смирение пред Господ.Само дето Господ няма да се навие под расото да има пищов и ще си го прибере за да отърве Българите от патилата им.Амин.

25

5556

преди 2 месеца

По повод тъжната новина виждам че Пеевски не е изгрухтял още.

24

Анонимен

преди 2 месеца

Сглобката ще избере нов патриарх на ротационен принцип.

23

Така е ..

преди 2 месеца

Браво Борисов. Добре казано.

22

Bg

преди 2 месеца

Ба, "фарисеина" Боко и той са изказа....Бог да прости патриарх Неофит и да го прибере в селенията на праведните !

21

Анонимен

преди 2 месеца

Борисов , ти дето вдигна цената на тока от битов на промишлен за всички Православни храмове и сега скърбиш????

20

Анонимен

преди 2 месеца

Баце, стани патриарх и повече няма да ходиш на избори и ще си на власт доживот!

19

Анонимен

преди 2 месеца

Няма страшно, другарят Папа и другарят Тиква също са тайни комунисти. Ще имате достатъчно свети бащи да развеят бялото знаме пред Путин.

18

Анонимен

преди 2 месеца

Дон Буци само патриарх не е бил. Време му е да пусне брада и да облече расото. И всички ще му целуват ръка. Е, няма да са всички! Някои ще предпочетат да станат католици или протестанти вместо да целуват сикаджийската престъпна ръка.

17

Анонимен

преди 2 месеца

Добре, че ти ни остана, че иначе накъде сме...

16

Анонимен

преди 2 месеца

Ами сега да изберат баце за патриарх за нула време ще открадне и продаде всичко барабар с църквите.

15

Стига лицемерие!

преди 2 месеца

Нашият духовен Баща го убиха юдеите, но Той възкръсна от мъртвите! Господ Исус Христос е Жив и пази България от юдео-ционисти и турци-ислямисти!

14

Валя

преди 2 месеца

До всички драскачи които се правят на ,, светци" бивши комунисти и деца и внуци на комунисти .Аре маш наглеци.Бог да прости Патриарх Неофит!

13

Баща Паша

преди 2 месеца

Румен Гоцов Николов (Пашата) е български предприемач и бизнесмен, както и един от основателите на СИК, поради което името му често се свързва с организираната престъпност от времето на прехода. Бил е съдружник на Бойко Борисов в няколко фирми, между които Интербулпред и Тео интернационал.

12

Георги Илиев Митев

преди 2 месеца

На другаря Бойко Борисов духовният му баща е другарят Тодор Живков ! По неговото тоталитарно управление , другаря Бойко Борисов е служител на репресивния апарат , който гонеше , преследваше и малтретираше вярващи християни в Република България !

11

тъпомер

преди 2 месеца

И тоя се изучи,вместо свинска мас рупа джумерки,фуу всичкото подмолие първи се изтаковат,егати и наглеците.

10

История

преди 2 месеца

Ще им кажеш- Абе, братя, ама ние тука с вас всички имаме картончета в държавна сигурност! Ние сме братя по картонче. Ако вие на мен ми намирате кусур за това, ми аз ще ви намеря двоен кусур! И ми вика- ааа, сериозно ли така да кажа!? Викам, така кажи бе! А, казва не мога! Еми като не можеш няма да станеш владика.

9

Анонимен

преди 2 месеца

Баце, чакаме благата вест и за теб!

8

История

преди 2 месеца

Веднъж един мой много добър приятел-епископ, искаше да се кандидатира за митрополит на една от овакантените митрополии е страната, обаче ми вика, изникна една малка неприятност. Викам каква. Ами, вика оказа, се че имам картонче в Държавна сигурност. Викам, че ти не знаеше ли?! Казва ми- не, аз никога не съм бил агент! Викам, абе остави тия работи и кво искаш ся?! Ами,казва, ами ако ми кажат, а не може да бъдеш кандидат, защото имаш картонче в ДС, какво да им кажа?! Ооо, викам отговорът е лесен.

7

Анонимен

преди 2 месеца

Къв баща бе,***....хората не вярват в нещо...ако умре някой обикновен човек...кво???дреме ми на долуподписания