29

Анонимен

преди 1 месец

Делянчо, ти също можеш да го покриеш със заграбеното от нашите пари.

28

тоти

преди 1 месец

Добре направи Асенчо,яе зимата прибра парите в бюджета вместо да покрие на токаджиите верасийте и сега ГЕРБреват,щото онова бебе от Хасково не можа да си вземе обещаните комисиони и много други от ГЕРБ останаха на сухо без подараци за Нова Година!!!Но парите се знаят поне каде са ,а не от магистралите още да търсят милиярдите раздадени под масата и УТРЕ ГЛАСУВАЙТЕ ПАК ЗА ГЕРБ !!

27

Истината!

преди 1 месец

Проблемът не е Асен Василев! Проблемът е в цената на тока от Топлофикациите. Фондът трябва да плати на тези дружества над 1 млрд. лева. Това е проблемът и председателят на КЕВР, много добре го знае

26

Г557дт

преди 1 месец

ГЕРБ и ДПС са популисти и лъжци! Въпросният милиард обаче не е предвиден в бюджета, за отпускането му трябва актуализация, и екстра разходът ще значи по-висок дефицит. Или отново пречка за еврозоната.

25

Анонимен

преди 1 месец

Целия план за свобидния пазар, не е ли от 2015-2017г., тогава ПП още ги нямаше. Ама виж, Герб, Дпс, Бсп и т.н. бяха налични.

24

Анонимен

преди 1 месец

Асен Василев: "Да изперем БОРИСОВ, яко! Много им здраве на българите! Нека излекуваме страховете му от Гешев и от президента!" Бойко Борисов (13 март 2024 г.): "Асен Василев да покрие дефицита от 1 милиард лева в енергетиката." ХАК ДА ТИ Е, АСЕНЕ! КАК СЕ ИЗПИРА НАЙ-ГОЛЕМИЯТ ОБИРДЖИЯ И ЗЛОДЕЙ В ИСТОРИЯТА НА БЪЛГАРИЯ? Можеш ли да ни обясниш?

23

Г557дт

преди 1 месец

Делянчо е нескопосан некадърник и бълва само токсична отрова

22

Мнение

преди 1 месец

Голям злобар и завистник този некадърен Делян Добрев! Фиксирал се е върху Асен Василев и го плюе и клевети перманентно!

21

Тенгри Кан

преди 1 месец

За да дадете, отнекъде требе да земете;))) Хахаххахахахахаха и после пак требе да дадете оттам, дет сте зели, щото нема да има файдъ, чи сте ги зели!;))))

20

до 24

преди 1 месец

да, не е фиксирана, но статистиката през годините показва каква е средната цена, а ние тука отиваме на НеФиксирана, не за да ни Паднат Сметките, като в Останалият Свят, а за да ни се Качат Още Повече - Правиш ли Разликата, особено като добавим и разликата в Доходите!

19

Анонимен

преди 1 месец

В Канада сигурно не е фиксирана!

18

Анонимен

преди 1 месец

Да го покрие Нинова!

17

СтатистикФактолог

преди 1 месец

а знаете ли, че дори в Момента, Цената на Тока в България е Двойна на тази в Канада, с тая разлика, че в Канада Средната годишна Заплата е 65 000 долара! така, че всяко последващо качване на Цена на тока в България е Отвъд - Геноцид!!

16

Наглост

преди 1 месец

Милионери "разговарят" и "дискутират" , и се правят на умни за цената на тока в парламента !!! там са тези , които дерат кожата на 6 милиона българи , а тези 6 милиона си бъркат в носа и нехаят за това, какво им готвят и как ще им одерат и втора кожа уважаемите милионери ! Честита промяна за кожарите!

15

Пожарникар

преди 1 месец

Моля да освободите площта пред Парламента за да има място за тези , които ще се самозапалят когато тока стане по един лев за коловат ! Спестявайте за пожарогасители!

14

МазнУ ТурскУ Кафе

преди 1 месец

пийте от Мек, Топъл и Уютен Скут за да Държи НеГативните Мисли за 3цифрено4рицифрени сметки за ток - далеч от Главата Ви!

13

Търговец

преди 1 месец

Продавам газени лампи. Евтини са. Купувайте докато има , защото има хора , които си спомнят комунистическа България през 50 -те години - купони за хляб , гас и газени лампи а шишета номер 8 , една радиостанция , която величаеше Партията... ! Е , дойде пак това време - стягайте се ! Гас ще има с купони. Засега продавам само лампи. Гответе се !

12

ВЪПРОС

преди 1 месец

В момента тока който се изкупува от Търговците на Ток , се изкупува по 0,4 стотинки за Киловат , продават го на Населението по 24 стотинки за Киловат - за Критиците - изкупува се за 4 лева Мегават , продава се за 240 лева Мегават .Какво става с този уж свободен пазар ? Както се случва със Сиренето и Кашкавала - изкупуват мляко по 50 стотинки , а продават Сирене по 20 лева - с 40 литра мляко се прави килограм Сирене . Мафия .

11

Анонимен

преди 1 месец

ПП от юли ми вкараха на свободния пазар ,или вероятно тока ще е 1.50 или повече и то без нощна ,честито бръснене българи

10

Ох Леле Какви

преди 1 месец

Сметки за Ток - Идат - това е Краят на България!