9

Анонимен

преди 2 месеца

Депутатите се опитват да влизат в ролята на прокурори. В съдебната власт има следствие, прокуратура, съд. Пеевски е решил да влиза в обувките на прокурор, сега Н.Минчев иска да играе тази роля. Г-да депутати, всяка власт има свой обхват на действие, не давайте пример за преплитане. Още повече, когато ситуацията бързо може да стане предизборна и смятащите се за всеввластни депутати да преминат в стадий 'почивка', вкл. някои от ПП. Прокурори и съдии по-дълго време остават на власт от депутатите.

8

Анонимен

преди 2 месеца

Всичко е само бля-бля . Кучетата си лаят, кервана си върви. Първо беше Красьо Черния след това Пепи Еврото, след това Нотариуса, от другия месец баба Първолета и така..... още 20 години.

7

ТОП НОВИНА

преди 2 месеца

Бай Ставри е обиден.

6

Дарк

преди 2 месеца

То,това влияние явно има мантия невидима след като всички говорят за него,а трябва двама да посочат - "ей ги на",че да покажат организирана престъпна група Аха,аха след заплахите да заловят групата за влияние,но мрежата падна само "червения пират",а той не е магистрат,а клошар.Да поканят и Иванчева,която ще посочи и повече от двама и ще имат група,само дано посочените от нея не и заведат дела за клевета и пак да се разсъхне работата.

5

Смях

преди 2 месеца

Разследват себе си!

4

Анонимен

преди 2 месеца

Срам и позор за прокуратурата са подобни същества. Отнемайте му всичко на този мошеник, какво само се изслушвате.

3

Анонимен

преди 2 месеца

Няма смисъл...

2

Анонимен

преди 2 месеца

Абе тоя нотариус се изкара че зад гърба му е била цялата съдебна система! То не бяха съдии и прокурори посещавали негови купони, а не знам какво си! Корупция и половина!

1

Анонимен

преди 2 месеца

Аз не мога да разбера какви са тия непрекъснати изслушвания. Както всички казват никой не го е и чувал и виждал и не знае че е съществувал...