36

Двуглав смок капиняр

преди 2 месеца

До Анонимен 25. "Очудващо" е, че изобщо някой ти е дал диплома за завършено някакво образование.

35

Анонимен

преди 2 месеца

Добре де - не ми е ясно защо изобщо ги държим тия тука? То е ясно, че освен по-зле друго няма какво да стане? Не можеш да ги държиш вързани цял живот. Айде половин година, година в тия центрове, а после? После какво ще ги правим? То не може да пише, чете, нищо не може да работи. Какво правим? Отглеждаме си престъпници. Никой ли го го рабира? Около Ц. Гара, М. Луиза и т.н. е тъпкано с араби, които от години си имат магазинчета и са си нормални. Даже те не могат да понасят тия новодошлите.

34

Анонимен

преди 2 месеца

Никакви пари за бежанците. Да си изкарват прехраната с труд.

33

Анонимен

преди 2 месеца

Да охраняват за 2000 лв заплата

32

Анонимен

преди 2 месеца

Абе, какво ни го пробутвате като фактор този Калин Стоянов. Най обикновен изпълнител на поръчки,каквито са болшинството служители в ГДБОП. Да не говорим за назначените там мутреси.

31

Георги Илиев Митев

преди 2 месеца

Изтрезняват полицаите и всички останали бивши фуражки . Отдавна се знае , че охранителните фирми се занимават с рекет , изнудване и саморазправи на техните служители с цивилните граждани .

30

Анонимен

преди 2 месеца

На всеки бежанец скоростно му се издава български паспорт и да джитка по Европата колко му душа иска!

29

Анонимен

преди 2 месеца

Ха ха ха, горките ни полицаи! Ще има набити, но няма лошо! Добре им беше те като биеха българи по протестите, сега малко тях да ги побият. Как беше? Каквото повикало, такова се обадило.

28

Анонимен

преди 2 месеца

Респект към униформата щяха да имат напълно ако бяха облечени в комунистически милиционерски униформи нашите ченгета, защото знаят как бие руския милиционер от едно време.

27

Анонимен

преди 2 месеца

Докато Бойко и Пеевско са на свобода и подобен слуга на ГЕРБ е министър ,нещата ще са такива каквито са. ГЕРБ е широко понятие.Зад него с крият всички форми на "патриоти", ДПС, БСП, ИТН ,Възраждане, Радев Румен,АБВ..... Това е нямаме късмет. Държавата е ръководена от добре организирана мафия.

26

Защо им мълчите

преди 2 месеца

Във всички РПУ-та на МВР убиват Българи за повдигане самучистието на служителите от системата на МВР!

25

Анонимен

преди 2 месеца

Виждате ли как политиците отново изместиха темата? С помощта на "опозицията" Проблема не са границите или центъра за бежанци. Проблема са самолетите, с които ни доставят престъпници, за които Денков и Габриел са се подписали.

24

Анонимен

преди 2 месеца

Като ги знам какви са нашите полицаи.. страх ме хваща. Те охраняваха и Нотаруса и Пепи Еврото, помагаха и на Георги Семерджиев... няма да се очудя ако полицаи снабдяват мигрантите с оръжие и наркотици.

23

Анонимен

преди 2 месеца

Министърът на МВР е прав - полицои да охраняват центровете за бежанци.В МВР има около 7-8 хиляди полицаи на пенсия и заплата. Пренасочете пенсионерите на пенсия и заплата да охраняват тези центрове - пенсионер такъв още за охрана може да се ползва за друго вече не стават.

22

Анонимен

преди 2 месеца

Тези неща правителството не трябваше ли да ги обмисли и реши, преди да подпише споразумението за прием на мигранти? А не първо да подписва, а после да вика "Олеле какво да правим сега"? Пак поставиха каруцата пред коня.

21

Анонимен

преди 2 месеца

В България винаги се действа на принципа "След дъж качулка". Пуснаха мигрантиде да пристигат, а сега мъдрят как и кой да ги охранява. Нали все говорите за превенция, а не за гасене на пожари?

20

Анонимен

преди 2 месеца

Аз пък искам да се разберем с талибаните и със Асад и когато съберем хора за един самолет, да организираме полет и да ги депортираме незабавно. Освен това искам ЕС да обяви на всеослушание, че повече не може да приема бежанци и затваря границите. Да направи и рекламна кампания.

19

Анонимен

преди 2 месеца

До 14 Като сме гласували никой не е казал,че ще си държим бежанците. Това става тихомълкум без никой да отваря тази тема. Виж,че нито един журналист не смее да зададе въпросът,защо не ги депортираме. Явно е някаква голяма тайна и не трябва да знаем отговорът

18

Герб победа

преди 2 месеца

Хемикян е прав да преместят жените в банкя , мьжете могат да останат в овча купел

17

Анонимен

преди 2 месеца

При 2000 лева заплати едва ли ще иде някой. А и бежаньи са с пачки и ще ги купуват.