606

Mopcku_

преди 2 месеца

Когато нямаш качества като чест и достойнство да се оттеглиш го прави историята.

605

Анонимен

преди 2 месеца

Вицове.

604

Анонимен

преди 2 месеца

про клета русия, зарад тия ще загине света. окача лняци

603

вгз

преди 2 месеца

Русия е най-демократичната страна на света. Провеждат се избори, хората гласуват по съвест. Сега например господин Путин ще бъде сменен от победителя - господин Владимир.

602

Z.

преди 2 месеца

Браво на Путин!

601

ГОЦЕ

преди 2 месеца

До Анонимен --Защо блокирате дургари

600

хахахха

преди 2 месеца

готов е. има си бункер. ущанките да му мислят.

599

Да, руснаците

преди 2 месеца

само за война са готови, нищо друго!

598

Анонимен

преди 2 месеца

Вярно е, че извънземните реагират моментално на ядрени опити, радиационни замърсявания, изтрелвания на ракети и епидемии. Излита една чиния, приближава се към ракетата, нещо й прави и я деактивира. Надали ще ни оставят да замърсим планетата, но кой пък ти дава гаранция!

597

Анонимен

преди 2 месеца

Няма НИКОЙ готов за ядрена война.

596

Анонимен

преди 2 месеца

Гледам по нова нюз необикновено агресивна атака срещу Путин. Това не били избори, той щял да почне ядрена война, въобще всичко най-зло, което може да се каже и се каза от едни грантаджии на америка за България. Безсрамни нищоправци, които имат една задача-да плюят Русия. Плюйте, бе, само така ще попаднете в Рая.

595

Анонимен

преди 2 месеца

От Русия ядрена война няма да започне. Със сигурност, но ако много си просим, може би.

594

Истина

преди 2 месеца

Не е ли по-добре да им взривят всички язовири и ТЕЦ/ВЕЦ. Тя украйна ще спре да съществува и без да използват ядрено оръжие... като няма условия за живот никой няма да живее там, справка Русия, голяма територия, но руснаците мизерстват. Всъщност и САЩ не се справят добре с поддръжката, а това вече се вижда и в най-големите им градове!

593

Анонимен

преди 2 месеца

Без паника, моля ! УКРАИНЦИТЕ СЕ НУЖДАЯТ ОТ ОРЪЖИЕ И ГО ПОЛУЧАВАТ ! ЕВРОПА ИНТЕНЗИВНО СЕ ВЪОРЪЖАВА ! РУСИЯ НЯМА НИТО ФИНАНСИ, НИТО МОДЕРНО ОРЪЖИЕ, ЗА ДА ПРОТИВОСТОИ НА НАПРЕДНАЛА ЕВРОПА ! А АТОМНОТО ОРЪЖИЕ СЕ НАБЛЮДАВА ОТ ИЗВЪНЗЕМНИТЕ, КОИТО ИМАТ БАЗИ НА ЗЕМЯТА И САБОТИРАТ ЕКСПЕРИМЕНТИТЕ С ЯДРЕНО ОРЪЖИЕ ! САБОТИРАТ, НЕЗАВИСИМО ДАЛИ СА ЯДРЕНИ ЕКСПЕРИМЕНТИ НА НАТО, ИЛИ НА РУСИЯ !

592

Банкеръ до 616

преди 2 месеца

Не знаех,че наднорменото тегло на личния състав зависи от заплатата.С един кроасан и една консерва няма как да поддържаш 100 кг сланина.Факт е,че физическата подготовка на личния състав е трагична и при война ще ги избият,като глигани първия ден.

591

Анонимен

преди 2 месеца

ВИСШИ СИЛИ ВЗРИВИХА ПРИ ИЗСТРЕЛВАНЕ САТАНА КОЯТО КРЕМЪЛ НАСОЧИ КЪМ КИЕВ КОГАТО БАЙДЪН БЕШЕ ТАМ ! ВИСШИ СИЛИ ВЗРИВИХА USA БАЛИСТИЧНА РАКЕТА НАСОЧЕНА ОТ USA ПОДВОДНИЦА КЪМ БЛИЗКИЯ ИЗТОК ! АКО НЯКОИ МАНИАЦИ ПОСЕГНАТ КЪМ ЧЕРВЕНИЯ БУТОН, КОМАНДНИТЕ ИМ ПУНКТОВЕ ЩЕ СЕ ИЗПАРЯТ ! ВИСШИТЕ СИЛИ КОНТРОЛИРАТ КОСМОСА, А НЕ ШЕПА ПСИХОПАТИ !

590

Дякона

преди 2 месеца

Да припомним на Джу-джо, че не само руснаците имат ядрено оръжие... Африка също !

589

Анонимен

преди 2 месеца

Хайде джудже, терорист и интернационалист. Свърши вашата. Путин е едно нищожество. Френският елит, през гласа на Макрон, най-после изглежда се пробужда. Но те са известни с крайното си франкофонско лицемерие. Но ако знаците, които изпращат са плод на осъзнатост, то иглежда че вятърът е започнал да се обръща. Остава и Шолц са се събуди. Следва да се осъществи разпад на терористичната руска империя и свобода за всички народи, които са колонизирани. Ще плащи с ядрена война, хайде, всички са готови.

588

Анонимен

преди 2 месеца

Аре стига с тия ядрени войни. Мисля ну Путин, а тъкмо щатите използваха ядрено оръжие. Малко да препрочетете историята? И не веднъж, а два пъти.

587

До Банкеръ

преди 2 месеца

Заплатата на един войник е по-малка от на касиерка в Лидъл. На дежурство им дават един кроасан, едно шоколадово руло, една консерва и 500 мл вода. Да те сложа теб на такива условия и да те видя как ще изглеждаш и в каква форма ще си. Иначе е много лесно да имаш претенции към другите, без да си в "техните обувки".