29

От ЮС

преди 2 месеца

Иванчева е в затвора не за подкуп а за това, че е отказала да играе по свирката на взимащите подкуп. Като не си удобен си поемаш последствията. А други 25 години крадат в несвяст и държавата ги пази. Други пък убиват и прокуратурата ги пуска. Да не дава Господ да се върна.

28

ТОП НОВИНА

преди 2 месеца

Задължително трябва да я изсллушат,а след нея и Цветан Василев по скайп.

27

Вьзмутен

преди 2 месеца

Помните ли как каскетурата нахлу в президентството за да сплаши радев , обаче удари на камьк

26

Дарк

преди 2 месеца

Що и нея да не изслушат?Ако се бяха занимавали с Пепи Еврото бил топ следовател влияние можеха и да установят.Посредниците нямат влияние,освен над закъсалите да наемат препоръчан от посредника адвокат и да ръсят пачки за хонорари.Да плащат,да плащат.Ех,живот,тъй прекрасен си ти!

25

Брей

преди 2 месеца

Колко много запознати с метода на набеждаване. Защо сега изпълзяхте, а не се явихте в съда? Нали и вярвате, с толкова свидетели и съдът щеше.

24

Xyz

преди 2 месеца

Колко ще лепнат на осъден престъпник за лъжесвидетелство. А за загуба на време на разследващ орган и възпрепятстване? За едни познати питам.

23

Анонимен

преди 2 месеца

Този сам си вкара главата в устата на лъва. Що за човек е да твърди писмено, че няма чести магистрати, цели съдебни състави и всички освен престъпницата са корумпирани. Тя колко предложи, та им се видяло малко. Откъде има пари за всички дела, държавни такси и схеми за измъкване от затвора?

22

Ха Ха

преди 2 месеца

Кърлежчето я съветва, последния път с неговите съвети я осъдиха на три инстанции. Ха да видиме сега за колко ще я закопае, той толкова може

21

Анонимен

преди 2 месеца

Лакомо дупе Тая няма граница на наглостта си. Нали е на наша издръжка в място за корекция. Аз не виждам такава у нея, да я държат, докато се очовечи.

20

Анонимен

преди 2 месеца

Поредният и трик. Няма да мине Иванчева, ако знаеше нещо досега да си го спазарила. Търкай наровете, заработила си държавната издръжка!

19

Анонимен

преди 2 месеца

Държавата е управлявана от банда мафиоти, а политиците разиграват евтин театър за борба с корупцията. Народът не изявява категорична воля за справяне с мафията и престъпността по високите етажи, отнасят го най- дребните риби. За назидание. Няма бъдеще за такава нация.

18

Ангелина

преди 2 месеца

Аз зная как са изфабрикували постановките и измислените доказателства ,с което не само набедиха тези две жени ,но и ги вкараха в затвора.Те прилагат едни и същи методи спрямо всички неудобни хора ,Вече изпитах на гърба си всичките им варварски и психопатски методи.Ако имаше обективно правосъдие въпросния Ваклин щеше да е той в затвора ,видно бе ,че лъжесвидетелства и рецитираше заучени фрази,иначе има много беден свой речников запас.Лъжците не помнят,за разлика от тези ,които казват истината .

17

Г557дт

преди 2 месеца

До 15. Аз пък мисля, че тя не е искала никакви пари и всичко е било подхвърлено в служебната кола докато е пиела кафе. Участвал е оня Дюлгеров, той после искаше да си промени показанията, но му затвориха устата.

16

Вероятно

преди 2 месеца

Мисля, че на Иванчева беше направена "постановка" от корумпирания Каскет и Ваклия който трябваше на опере порите на някой олигарх, а тя им беше пречка!

15

07 РУ

преди 2 месеца

На Иванчева ръцете светеха три дни след ареста от белязаните банкноти! Сготвиха я защото нагло си повярва и поиска половин милион! Можеш да вземе 50 хиляди и да си трупа до ден днешен, капка по капка, ама пуста алчност я затри!

14

пасарела

преди 2 месеца

Абе , Кърджилов , ти луд ли си или носиш капата на лудият ! Май и ти си от тия , където викат на бялото черно ! Омръзнахте ни с тия хватки !!

13

Я !

преди 2 месеца

Тая не е ли в затвора ??????

12

Анонимен

преди 2 месеца

Фашистите от ГЕРБ много я нарочиха тази жена.

11

Анонимен

преди 2 месеца

До Петров 8 Проверка трябва да всички лица, играли в услуга на Ваклинов. Проверка 20 год. назад.

10

Анонимен

преди 2 месеца

Свобода за Иванчева!