144

Анонимен

преди 2 месеца

До РУСИЯ ЯКО ЗАТЪВА !Давай, давай. Така затъва, че се качва в класацията по БВП. Сама вече развива бизнеси, които преди изнасяха капитали от страната. "Демократичната общност", "света" от колко години чакат да фалира. А тя влезе в десетката по БВП. И все повече държави се обединяват около нея и Китай в противовес на САЩ.

143

РУСИЯ ЯКО ЗАТЪВА !

преди 2 месеца

РУСИЯ ИНВЕСТИРА ВЪВ ВОЕННА ИНДУСТРИЯ, КОЕТО Е ЗА СМЕТКА НА ЦИВИЛНАТА ИКОНОМИКА ! С ДРУГИ ДУМИ : ПАДА СТАНДАРТА НА ЖИВОТ ! ОБЛОЖИХА ГАЗПРОМ С НЕПОСИЛНИ ДАНЪЦИ И ТЕ СЕ ПРИНУДИХА ДА ПРОДАДАТ НЕФТОХИМ БУРГАС. СЛЕД ВТОРАТА СВЕТОВНА ВОЙНА ПРЕНЕСОХА НЕМСКИТЕ ЗАВОДИ И УЧЕНИ В РУСИЯ. СЛЕД 2014 НАД 50 000 УЧЕНИ И 8 000 000 професионалисти НАПУСНАХА РУСИЯ ! УЧЕНИЯТ Е ПО ЦЕНЕН ОТ ТЕГЛОТО СИ В ДИАМАНТИ ! ЕДИН ЗАПАДЕН ВИСОКОТОЧЕН СНАРЯД ПО ЕФЕКТИВНОСТ СЕ РАВНЯВА НА 10 РУСКИ ! Т 64 СЕ СЪЗДАДЕ В ХАРКОВ !

142

до Тараканов

преди 2 месеца

единственото което са свободили е задниката ти, дано се намелят мелаклии, ама надели :)))

141

На Авиошоу

преди 2 месеца

....преди години гост бе Шефът на германските ВВС. С бълг командващ тогава, Р.Радев излетяха с МИГ-29 да покажат фигури от висшия пилотаж.Но бързо кацнаха и пристигнаха линейки.После разбрахме ,че при фигурите германецът припаднал от натоварванията.

140

Анонимен

преди 2 месеца

И 40 да са, все тая, блядистан ще го преглътне.

139

Анонимен

преди 2 месеца

Единия бил без парола, а другия паролата му била 1234 да се помни по лесно. И системата им явно е страхотна, щом допуска подобни пароли. Абе професионална работа, по спокоен съм като ги знам колко са компетентни.

138

Анонимен

преди 2 месеца

Германските генералчета агенти на Чичо Сам дали си задават въпроса какъв ответ може да се получи, например с колко ракети може Майдана да стане кратер, или Радата дупка?

137

MACV-SOG

преди 2 месеца

освен да се смея на тъжните напъни да се изкарате по-натовци от столтенберг какво друго да направя? после ще ви гледам да се сополивите на опашките по турската граница по bTV ако руснаците наистина влязат. а докато на плажа французи и англичани копаят окопи - ще гледам от терасата с пура в ръка, ще сръбвам McCallan и току ще поглеждам в туитър заканите ви как ще стигнете до Урал. навярно в товарни вагони напът за Сибир, де, колонията "полярен вълк 3".

136

Анонимен

преди 2 месеца

Единствения премиер който милееше за страната и не крадеше стана обект на презокеански преврат - Жан Виденов,у за да даде България небето си за агресия срещу независима Сърбия в подкрепа на албанските сепаратисти. Съвпадението не е никак случайно. 97 инспирирана хиперинфлация ограбила българите 99 агресията на Бил срещу Сърбия.Прочети още на: https://dnes.bg/voinata-v-ukraina/2024/03/12/zelenski-ruskoto-nastyplenie-v-iztochna-ukraina-e-spriano.600930#comment-newest

135

Анонимен

преди 2 месеца

Когато подготвят генералите ти агресия с далекобойни ракети, това не е ли акт на война? Или е германска Специална военна операция?

134

Анонимен

преди 2 месеца

ЗА КРИМ АВСТРИЯ, АНГЛИЯ ГЕРМАНИЯ И ФРАНЦИЯ ВОДИХА 4 ГОДИНИ ВОЙНА С РУСИЯ ОТ 1853 ДО 1856 година и бяха набити. Повод за войната им е че Русия още тогава щеше да ни освободи. Тя разгромява в Северна България османската армия и колективния запад веднага и се притичва на помощ. 200 години по-късно политиката им на обич към българите си е същата.

133

Пепи Фейка

преди 2 месеца

Страх тресе еврокочината,дойчОВЦИте в ступор...

132

MACV-SOG

преди 2 месеца

освобождават на *** като теб пръстите да помпят гумите на танка на контрнахрюка. втора група за два дни попиляха руснаците още преди да стигне границата за селфи с граничния стълб. а разговорът на четиримата германци са го "изпуснали" нарочно партньорски служби, след като Шолц каза, че техни войници извършват всичко освен натискането на червеното копче в 00срайна. трябваха ви 2 седмици, за да разберете, че са 4 при положение, че се назовават един друг по име. паролата била 1234. гениално!

131

Анонимен

преди 2 месеца

Неоколониализмът, в частност, е предоставянето на кредити и субсидии (чрез международни финансови организации) с цел подчиняване икономиката на страните, вмешателство във вътрешните им работи, организация на преврати и революции, подклаждане на национални разногласия, спекулации с понятието демокрация, права на човека, свобода на словото и военен натиск и интервенция.

130

Тараканов

преди 2 месеца

Докато друзята се разправят с махленски клюки, кой какво прошепнал на ушенце, РДК , Легиона и Батальона вече освобождават от путерастко владичество пограничните райони на Русия.

129

вгз

преди 2 месеца

Втори опит:Този на картинката е по- т ъ п, от колкото изглежда.

128

вгз

преди 2 месеца

Този на картинката е по-***, от колкото изглежда.

127

Анонимен

преди 2 месеца

Германия е в голяма рецесия ,скоро от милионите бежанци които им плащат милиарди от бюджета им ,скоро че рухне ,а сега и украйнските фашисти е капака за германия ,подариха си оръжията ,и не само германия а целия ЕС ,сега земеделци стачкуват за пари ,и вноса от Украйна )

126

Анонимен

преди 2 месеца

Нема да се плашите ако стане война, русофилите са първи, те са много смели и хич не са мишки. Гледайте само как опазиха паметника или по-скоро купчината *** и кал дето остана. Така ще опазят и държавата, защото я обичат и милият за нея.

125

Анонимен

преди 2 месеца

Какво скандално има в това да се пращат ракети на Украйна, с които да се трепят окри? Скандалното е, че са били подслушвани, всичко друго е в реда на войната.