35

Анонимен

преди 2 месеца

Геройски загинал като мишена при тестовете на зенитките на НАТО по брега на черноморието. Ко да му разследваш? Сваляй пак обвиненията! Няма да мърсим партньорите.

34

Радослав

преди 2 месеца

До 18: "велика русия" която вече 3 години се гърчи в Украйна ли? Онази "велика русия" която проси оръжие от икономическият гигант Северна Корея в която ориза е дефицит? За нея ли говориш? Спокойно, никой няма да те праща никъде защото един дрон се равнява на поне 50-тина като теб и няма опасност да дезертират при врага. Манията за величие на дон Тиквон явно е заразна щом толкова русоробеещи се плачат, че можело точно тях да мобилизират.

33

Мда

преди 2 месеца

Много интересно как онази прокуратурата, която уж беше срещу Радев и той се бореше срещу нея, направи толкова много услуги на него и кръга около него?!?!

32

Ivanoff до 31

преди 2 месеца

С руски таралясник няма как да я видиш, прав си.

31

Анонимен

преди 2 месеца

До Ivanoff. Консерва ти е прогнилия мозък

30

Анонимен

преди 2 месеца

До Гегата 29. Точно ще видиш мишената с оплетен ли е с разплетен ли е парашут на такова разстояние с такава скорост в тъмното.

29

Ivanoff

преди 2 месеца

Летял е на руска консерва. Какво очаквахте, че ще се случи?

28

Гегата

преди 2 месеца

Истината е , че това е пилотска грешка. Никой не го е карал да гони мишена с оплетен парашут. Въпреки тази си грешка е герой. Търпение за близките му. И военните да си сменят застрахователя. При подобни катастрофи близките на пилота в другите страни в НАТО получават около милион и пожизнени пенсии. Тук застрахователите всячески извъртат документите за да не плащат. Масово застраховките живот падат заради липса на някой анекс , преглед или с лабораторни игри и нещо в кръвта да светне..

27

Военен с чест

преди 2 месеца

Пилота е убит от сръбска ракета по време на ученията в Шабла. Истината се прикрива от Румен Радев, защото участието на сръбска войска без оторизация от парламента е в разрез с Конституцията.

26

Анонимен

преди 2 месеца

Всичко си беше ясно от самото начало! Виновните бяха осветени, но никакви наказания не последваха!

25

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 25 Ти май си бая слабоумен? Пльосни се с 1000км/ч в морето под ъгъл да видиш на какво разстояние ще се разхвърчат останките ти.

24

Анонимен

преди 2 месеца

а защо останките от самолета са разпръснати в радиус 500м ? май приятелски огън ще да е било

23

Анонимен

преди 2 месеца

До манана Вальо беше набор 1974 и както сам можеш да сметнеш към деня на катастрофата е бил на повече от 40. Отдавна можеше да се пенсионира, беше последният от неговия випуск. Ама му се летеше. А и знаеше, че след него вече няма кой.

22

Геле

преди 2 месеца

От приятелски огън всеки загива!

21

Зозо

преди 2 месеца

Виновен е 45 годишният скрап МиГ-29 на който е летял. Изостанала работа. Той изобщо не е знаел къде се намира.

20

Сержант

преди 2 месеца

Военните магистрати! Само циркаджии. Какви ли не глупости ще измислят, само да докажат, че държавата има нужда от тях. За информация, военна полиция и прокуратура, са над 10 % от численността на армията. Това са хора , които сами си създават работа, за да се докажат, че са нужни. Реално погледнато не трябва да са повече от 3-5%. Ето ви 1500 човека, за некомплекта в армията. Благодаря!

19

българин

преди 2 месеца

До манана Той си беше пенсионер вече 4 години. Получаваше пенсия и заплата. Всички във ВВС са пенсионери, няма нито един млад човек. РРадев не допускаше млади хора, само коткаше пенсионерите.

18

Анонимен

преди 2 месеца

До 17 Със 4г по са млади от Фките дет ни ги набутаха.

17

манана

преди 2 месеца

Циркаджии! В другата статия ни "обработвате" за потенциална война с/у Велика Русия, където ще умрат стотици хиляди нормални работещи хора, а тук ни продънихте ушите с някъв ***, седнал на държавната софра , нищоправец, който щеше да се пенционира на 40. Аре у лево!

16

До 11

преди 2 месеца

Кво ми е съвременното на МиГ-29 от 1974 година ?